iPhone reparatie Antwerpen

iPhone reparatie Antwerpen

Voor iedereen die op zoek is naar een reparatie shop voor zijn of haar iPhone reparatie in Antwerpen kan ik je vertellen dan je bij De Telefoon Reparatie Winkel aan het juiste adres bent. Wij zijn al zo’n 10 jaar gespecialiseerd in het professioneel repareren van de iPhone toestellen. Ik zal een paar van onze iphone reparatie voordelen opnoemen: Zo geven wij op de meeste reparaties 2 jaar garantie, mag je meekijken als onze monteur jouw iPhone gaat repareren, zijn de meeste iPhone reparaties bij ons in Antwerpen binnen 30 tot 45 minuten al klaar. En is het zo dat je niet tevreden bent? Dan betaal je achteraf helemaal niks. Tenzij anders is afgesproken. Op deze manier onderscheiden wij ons van de meeste andere reparatie shops. En dat vond ook Testaankoop.be. Deze gaf ons de titel van ”Beste telefoon reparatie winkel van heel Vlaanderen”. Wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje of bel ons. Wij helpen jouw graag.

 

iphone scherm vervangen komt vaak voor

Het vervangen van een iPhone scherm dat komt echt ontzettend veel voor. Niet omdat het scherm van een iPhone sneller barst als een ander merk, maar omdat er gewoonweg veel meer iphone in de omloop zijn. Bijna 35% voor alle telefoons in omloop zijn iPhones. Dus dat we er daar veel van binnen krijgen is niet zo gek natuurlijk. Omdat wij 2 jaar garantie geven op een nieuw scherm en deze vaak al binnen een half uur gerepareert hebben komen erg veel klanten bij ons binnen om het scherm van hun iPhone te vervangen.

iphone reparatie op locatie

De Telefoon Reparatie Winkel bied ook aan jouw iPhone reparatie in de omgeving Antwerpen op locatie uit te voeren. We hebben een mobiele reparatiebus die we bij jou voor de deur parkeren. We halen jou iphone bij je op en repareren deze in onze bus. Na de reparatie brengen we hem netjes bij je terug en kan je betalen middels overschrijving. Ik denk niet dat we het nog makkelijker kunnen maken voor je. We doen dit overigens voor zowel onze zakelijke klanten als voor onze particulieren klanten.

reparatie afspraak maken

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact op via onze website, stuur een mail of bel met 1 van onze monteurs. We beantwoorden graag jou vragen en als je een afspraak wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook direct.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen

iPhone reparatie

New Phone Repair werkt met scherp concurrerende iPhone reparatie prijzen. Een iPhone reparatie is namelijk beduidend goedkoper dan een nieuwe iPhone aanschaffen. Mocht u hierover twijfelen, dan kunt u dit altijd met onze monteurs overleggen. Omdat er bij New Phone Repair gewerkt wordt met originele onderdelen tijdens de iPhone reparatie geven wij op elke iPhone reparatie ook 3 maanden garantie.

Mocht u geen tijd hebben om op de iPhone reparatie te wachten, dan spreken wij met u precies de tijd en de prijs van de iPhone reparatie af. Komt u op het afgesproken tijdstip uw iPhone ophalen, dan staat u nooit voor onverwachte verrassingen m.b.t. de onkosten van de iPhone reparatie

https://iphonereparatieshop.be/

iPhone reparatie

Jammer, u heeft uw iPhone laten vallen, dat kan iedereen overkomen. Maar nu is uw iPhone scherm gebarsten. Soms totaal, soms alleen slechts een splinter in een hoekje. Toch zou u uw iPhone scherm z.s.m. moeten laten vervangen, wilt u niet het risico lopen op vochtschade in uw iPhone. 

Een iPhone reparatie waarbij uw scherm wordt vervangen is beduidend goedkoper dan een iPhone reparatie waarbij uw iPhone ontvochtigd moet worden. U loopt zelfs kans bij vochtschade dat uw iPhone totaal gecrashed raakt, en niet meer te repareren is. Bij een gescheurd glas kunt u dus het beste snel naar een gecertificeerd repairbedrijf gaan, zoals b.v. New Phone Repair, om het glas te laten vervangen door een nieuw exemplaar. Deze iPhone reparatie is een simpel gebeuren, u kunt er op wachten.

https://iphonereparatieshop.be/

Een telefoonreparatie waarop u kunt wachten onder een kopje koffie

U heeft uw telefoon altijd in gebruik, en bent totaal niet gewend om telefoon loos door het leven te gaan. Toch kan ook uw telefoon het een keertje begeven! Maar hoe kunt u uw telefoon nu missen, alles staat erin! Dat begrijpt men heel goed bij New Phone Repair.

Daarom zijn zij erin getraind om heel snelle telefoon reparaties uit te voeren, telefoonreparaties waarop u kunt wachten, gewoon in de zaak van New Phone Repair. Telefoonreparaties, waarbij de versleten onderdelen van uw telefoon binnen een kwartier verwisseld worden. Dat kan alleen bij New Phone Repair, waar de originele materialen en onderdelen van alle merken en modellen telefoons klaarliggen, klaar om ingezet te worden tijdens de spoed telefoonreparatie.

http://www.telefoon-reparatie.be

Gsm reparatie Enschede

Veel mensen kunnen tegenwoordig niet meer een aantal uur zonder hun gsm laat staan een paar weken. Vaak komen ze wel weken zonder hun gsm te zitten omdat ze weken moeten wachten op gsm reparatie. Fout dat ze maken is dat ze hun gsm door de fabrikant laten repareren terwijl dit ook door een gsm reparatie Enschede kan.

Gsm reparatie

Sommige mensen sturen hun gsm nog steeds op naar de fabrikant. Dit is vaak een proces dat weken in beslag neemt. Het duurt meestal al een week of meer voordat de fabrikant de gsm in handen heeft. Het duurt dan weer een week voordat ze het kunnen repareren en dan weer een paar dagen voordat je het terug hebt. In totaal zit je meestal zo een 3 weken zonder je gsm. De rekening die je bovendien voor de reparatie krijgt bezorgd de meeste mensen een hartaanval.

Goedkoop en snel laten repareren

Wil je gsm goedkoop en snel laten repareren? Dit kun je laten doen bij een gsm reparatie Enschede. Bij een gsm reparatie Enschede kunnen kleine reparaties al binnen een paar uur verricht worden en wat ingewikkeldere reparaties binnen paar dagen. Je hoeft zo nooit lang op je gsm te wachten en je betaald bij een gsm reparatie Enschede bovendien veel minder.