Digitaal aanmelden met hypermoderne QR-codes

Iedere Belg maakt andere vakantieplannen, maar meer en meer mensen durven het aan om het vliegtuig in te stappen en verre reis te maken. Waar je voorheen echter stond te prutsen om het vliegticket voorafgaand aan de vlucht tevergeefs probeerde te printen om het uiteindelijk maar aan de copyshop over te laten, is dat met DigiReceptie verleden tijd. QR-codes zijn namelijk hypermodern, terwijl papieren tickets achterhaald, onhygiënisch en inefficiënt zijn. Echter, hoe kun je je als passagier aanmelden bij een vlucht middels een QR-code en kan dit digitale bezoekerregistratiesysteem ook in de praktijk gebracht worden voor andere ondernemingen? In dit artikel word jij wegwijsgemaakt in de software van DigiReceptie, zodat je in een handomdraai een digitale receptie kunt runnen!

De functionaliteiten van DigiReceptie

Wil jij je als bezoeker van een verzorgingstehuis, passagier van een vliegtuig of aanwezige van een concert aanmelden? Dan zal je je niet langer meer hoeven aanmelden met een papieren bewijs van de registratie, maar krijg je een QR-code toegestuurd in de uitnodiging voor jouw bezoek. Deze uitnodiging kan de organisatie naar eigen voorkeur vormgeven, zodat de bezoeker zich persoonlijk verwelkomd zal voelen door de organisatie. Aanmelden bij de organisatie kan ook middels een aanwezigheidsregistratie-app, waarin de QR-code eenvoudig te vinden is. Op het moment dat de aanmelding plaatsvindt, zal de receptie een melding ontvangen dat de bezoeker aanwezig is. Op die manier kunnen bezoekers efficiënt ontvangen worden op een persoonlijke wijze. Als dat niet als muziek in de oren klinkt?

De software downloaden

Zou jij graag meer informatie willen hebben over de functionaliteiten van DigiReceptie of ben je overtuigd en zou je graag de software willen downloaden? In beide gevallen helpen onze experts je graag verder! Neem dus snel een kijkje op de website voor alle ins en outs over DigiReceptie als bezoekersregistratiesysteem voor jouw onderneming.

https://www.economy.nl/

De nieuwe IPhone 12

Het is dan eindelijk zover de nieuwste Iphone van Apple is er: de Iphone 12. Het nieuwe toestel is verbeterde versie van de Iphone 11. Het grote verschil is echter dat het toestel geen ronde maar vlakke zijkanten heeft. Dit design lijkt op het eerder design van de IPhone 4S. Het is heel verschil alle IPhones die daar tussenin zaten. Een andere verbetering is dat de nieuwe Iphone gebruik maakt van haar eigen A14 Bionic chip. Deze chip is volledig door Apple zelf gemaakt en ontworpen. De voorgaande IPhones maakte namelijk gebruik van chips van externe partijen zoals Samsung. Daarbij hebben de nieuwe IPhones een OLED-scherm waar de oudere versies dit niet hadden. Speciaal voor deze IPhones heeft Apple gekozen voor een Ceramic Shield. Dit is een extra beschermlaag die ervoor moet zorgen dat je scherm vier keer minder snel breekt wanneer je telefoon uit je hand valt.

Extra details

Er zijn nog een aantal opvallende dingen. Zo heeft de nieuwe IPhone een verbeterde nachtmodus. Je kunt dus nu veel mooier en heldere foto’s ’s nachts maken. Een ander detail wat niet vergeten mag worden is dat nieuwe IPhones klaar zijn voor 5G. Het 5G-netwerk is het netwerk waar de laatste tijd veel om te doen is. Toch gaat het er komen en dat betekent veel sneller internet.

Vallen laten is zonde

Het prijskaartje van de nieuwe IPhone is niet bepaald laag met zo’n 812,10 euro. Het is dus verstandig om er voorzichtig mee om te gaan. Een IPhone 12 hoesje is dan een goede oplossing. Het IPhone 12 hoesje zorgt er namelijk voor dat een deel van de klap wanneer het toestel valt wordt opgevangen. Daarnaast is het natuurlijk een mode item.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Hoesjes

Drie redenen waarom je een hoesje moet kopen

Als je de trotse eigenaar bent van een smartphone, dan wil je natuurlijk wel zo lang mogelijk plezier hebben van je high-end toestel. Dat spreekt voor zich. Een ongelukkige val kan al snel resulteren in een dure reparatie, of in het slechtste geval een smartphone die niet meer te repareren is. Dat kost je dus een hoop geld. Om ervoor te zorgen dat jouw smartphone ineens wel tegen een stootje kan, doe je er verstandig aan om een telefoonhoesje aan te schaffen.

Telefoon hoesje is goedkoper dan een verzekering

Veel mensen kiezen voor een all-risk toestelverzekering, zodat ze gedekt zijn tegen diefstal en waterschade. Dat is verstandig, maar misschien is een all-risk verzerkering helemaal niet nodig, als je een smartphonehoesje om je toestel hebt. Een telefoonhoesje om je smartphone is en blijft een stabiel product dat de nodige bescherming geeft, maar jouw toestel ook een modieuze uitstraling geeft. En, voor die paar tientjes per maand die je kunt besparen op je toestelverzekering, kun je al hele leuke telefoonhoesjes kopen! Dat is een win-win situatie.

Jouw telefoon onderscheiden van de massa

Allemaal leuk en aardig, zoveel dezelfde smartphones. Maar even tussen ons: kan jij jouw telefoon nog wel herkennen, als er 5 dezelfde smartphones op tafel worden gelegd? Het kan je zomaar overkomen dat je het toestel van je beste vriendin in handen hebt. Een uniek telefoonhoesje voorkomt deze ongemakkelijke situaties. Je kunt bij verschillende webshops zelfs een hoesje ontwerpen. Daar hoef je geen Photoshop-held voor te zijn, want de ontwerptools zijn uiterst gebruiksvriendelijk.

Een hip telefoonhoesje als mode statement

Als modemeisje of fashionista wil je natuurlijk wel dat jouw smartphone een verlengstuk wordt van jouw outfit. Je kunt het dus zien als een sieraad voor jouw smartphone. Ben je fan van dierenprints, maar vind je het te gewaagd om in je outfit te verwerken? Kies dan bijvoorbeeld voor een hoesje met luipaardprint, of ga voor een tijdloos marmer design. Succes!

iPhone reparatie Antwerpen

iPhone reparatie Antwerpen

Voor iedereen die op zoek is naar een reparatie shop voor zijn of haar iPhone reparatie in Antwerpen kan ik je vertellen dan je bij De Telefoon Reparatie Winkel aan het juiste adres bent. Wij zijn al zo’n 10 jaar gespecialiseerd in het professioneel repareren van de iPhone toestellen. Ik zal een paar van onze iphone reparatie voordelen opnoemen: Zo geven wij op de meeste reparaties 2 jaar garantie, mag je meekijken als onze monteur jouw iPhone gaat repareren, zijn de meeste iPhone reparaties bij ons in Antwerpen binnen 30 tot 45 minuten al klaar. En is het zo dat je niet tevreden bent? Dan betaal je achteraf helemaal niks. Tenzij anders is afgesproken. Op deze manier onderscheiden wij ons van de meeste andere reparatie shops. En dat vond ook Testaankoop.be. Deze gaf ons de titel van ”Beste telefoon reparatie winkel van heel Vlaanderen”. Wil je meer informatie? Stuur ons een berichtje of bel ons. Wij helpen jouw graag.

 

iphone scherm vervangen komt vaak voor

Het vervangen van een iPhone scherm dat komt echt ontzettend veel voor. Niet omdat het scherm van een iPhone sneller barst als een ander merk, maar omdat er gewoonweg veel meer iphone in de omloop zijn. Bijna 35% voor alle telefoons in omloop zijn iPhones. Dus dat we er daar veel van binnen krijgen is niet zo gek natuurlijk. Omdat wij 2 jaar garantie geven op een nieuw scherm en deze vaak al binnen een half uur gerepareert hebben komen erg veel klanten bij ons binnen om het scherm van hun iPhone te vervangen.

iphone reparatie op locatie

De Telefoon Reparatie Winkel bied ook aan jouw iPhone reparatie in de omgeving Antwerpen op locatie uit te voeren. We hebben een mobiele reparatiebus die we bij jou voor de deur parkeren. We halen jou iphone bij je op en repareren deze in onze bus. Na de reparatie brengen we hem netjes bij je terug en kan je betalen middels overschrijving. Ik denk niet dat we het nog makkelijker kunnen maken voor je. We doen dit overigens voor zowel onze zakelijke klanten als voor onze particulieren klanten.

reparatie afspraak maken

Ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan contact op via onze website, stuur een mail of bel met 1 van onze monteurs. We beantwoorden graag jou vragen en als je een afspraak wilt inplannen dan kan dat natuurlijk ook direct.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen

iPhone reparatie

New Phone Repair werkt met scherp concurrerende iPhone reparatie prijzen. Een iPhone reparatie is namelijk beduidend goedkoper dan een nieuwe iPhone aanschaffen. Mocht u hierover twijfelen, dan kunt u dit altijd met onze monteurs overleggen. Omdat er bij New Phone Repair gewerkt wordt met originele onderdelen tijdens de iPhone reparatie geven wij op elke iPhone reparatie ook 3 maanden garantie.

Mocht u geen tijd hebben om op de iPhone reparatie te wachten, dan spreken wij met u precies de tijd en de prijs van de iPhone reparatie af. Komt u op het afgesproken tijdstip uw iPhone ophalen, dan staat u nooit voor onverwachte verrassingen m.b.t. de onkosten van de iPhone reparatie

https://iphonereparatieshop.be/

iPhone reparatie

Jammer, u heeft uw iPhone laten vallen, dat kan iedereen overkomen. Maar nu is uw iPhone scherm gebarsten. Soms totaal, soms alleen slechts een splinter in een hoekje. Toch zou u uw iPhone scherm z.s.m. moeten laten vervangen, wilt u niet het risico lopen op vochtschade in uw iPhone. 

Een iPhone reparatie waarbij uw scherm wordt vervangen is beduidend goedkoper dan een iPhone reparatie waarbij uw iPhone ontvochtigd moet worden. U loopt zelfs kans bij vochtschade dat uw iPhone totaal gecrashed raakt, en niet meer te repareren is. Bij een gescheurd glas kunt u dus het beste snel naar een gecertificeerd repairbedrijf gaan, zoals b.v. New Phone Repair, om het glas te laten vervangen door een nieuw exemplaar. Deze iPhone reparatie is een simpel gebeuren, u kunt er op wachten.

https://iphonereparatieshop.be/

Een telefoonreparatie waarop u kunt wachten onder een kopje koffie

U heeft uw telefoon altijd in gebruik, en bent totaal niet gewend om telefoon loos door het leven te gaan. Toch kan ook uw telefoon het een keertje begeven! Maar hoe kunt u uw telefoon nu missen, alles staat erin! Dat begrijpt men heel goed bij New Phone Repair.

Daarom zijn zij erin getraind om heel snelle telefoon reparaties uit te voeren, telefoonreparaties waarop u kunt wachten, gewoon in de zaak van New Phone Repair. Telefoonreparaties, waarbij de versleten onderdelen van uw telefoon binnen een kwartier verwisseld worden. Dat kan alleen bij New Phone Repair, waar de originele materialen en onderdelen van alle merken en modellen telefoons klaarliggen, klaar om ingezet te worden tijdens de spoed telefoonreparatie.

http://www.telefoon-reparatie.be

Gsm reparatie Enschede

Veel mensen kunnen tegenwoordig niet meer een aantal uur zonder hun gsm laat staan een paar weken. Vaak komen ze wel weken zonder hun gsm te zitten omdat ze weken moeten wachten op gsm reparatie. Fout dat ze maken is dat ze hun gsm door de fabrikant laten repareren terwijl dit ook door een gsm reparatie Enschede kan.

Gsm reparatie

Sommige mensen sturen hun gsm nog steeds op naar de fabrikant. Dit is vaak een proces dat weken in beslag neemt. Het duurt meestal al een week of meer voordat de fabrikant de gsm in handen heeft. Het duurt dan weer een week voordat ze het kunnen repareren en dan weer een paar dagen voordat je het terug hebt. In totaal zit je meestal zo een 3 weken zonder je gsm. De rekening die je bovendien voor de reparatie krijgt bezorgd de meeste mensen een hartaanval.

Goedkoop en snel laten repareren

Wil je gsm goedkoop en snel laten repareren? Dit kun je laten doen bij een gsm reparatie Enschede. Bij een gsm reparatie Enschede kunnen kleine reparaties al binnen een paar uur verricht worden en wat ingewikkeldere reparaties binnen paar dagen. Je hoeft zo nooit lang op je gsm te wachten en je betaald bij een gsm reparatie Enschede bovendien veel minder.