De eerste pagina
Image default
Bedrijven

Spouwmuurisolatie premies? Surf naar www.isolatie-spouwmuur.info

Alle info over premies van spouisolatie op Isolatie-spouwmuur.info

Spouwmuurisolatie wordt sterk aangemoedig door de Vlaamse Overheid. Zo kan u momenteel genieten van 6,00 EURO per vierkante meter geplaatste spouwisolatie en dit onbeperkt.

Spouwmuurisolatie is dan ook vaak het laatste sluitstuk waarmee vlaamse gezinnen aan de slag gaan om de energiefactuur nadrukkelijk te verlagen. Veel Vlaamse woningen zijn vaak al van voorzien dakisolatie, een hoogrendementsketel en hoogrendemensbeglazing. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 reeds gebouwde woningen van spouwisolatie voorzien. De Vlaamse regering een grote stijging door de gunstige maatregelen grote aanmoedigingspremies die het stelt.

Het isoleren van de spouw gebeurt op een relatief eenvoudige manier. Het is vaak zo uitgevoerd in 2 dagen.  De gedane investing verdient zichzelf vlug terug en is één van de meest doeltreffende manieren om een woning nog energiezuiniger te maken met een relatief kleine ingreep. De spouw isoleren heeft immers enkele voordelen . Het gasverbuik kan zo tot wel 20% dalen.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor het aanbrengen van de juiste spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info helpt u graag verder

http://www.isolatie-spouwmuur.info/