De eerste pagina
Image default
Winkelen

Sieraden webshop voor handgemaakte sieraden

Vrouwen zijn er dol op om unieke zilveren sieraden te dragen. Het laatste wat ze willen is een vrouw tegen komen die precies dezelfde zilveren sieraden draagt. Daarom dragen ze graag unieke sieraden waardoor ze het gevoel krijgen dat ze speciaal zijn. Ze kopen liever geen zilveren sieraden bij een plaatselijke juwelier, maar gaan op zoek naar echte unieke exemplaren die zijn gemaakt door een vakman. Een adresje waar je deze handgemaakte sieraden kunt vinden is in de sieraden webshop van Wereldse Juwelen. In deze webshop zijn alle sieraden handgemaakt door zeer bekwame vakmensen. Zoals de naam al een beetje verraadt komen alle sieraden uit verschillende delen van de wereld. De webshop heeft een ruime keuze zilveren sieraden uit bijvoorbeeld Tibet, Indonesië en Mexico maar ook sieraden die van andere natuurlijke materialen zijn gemaakt zijn in de sieraden webshop te vinden.

Handgemaakte kralen sieraden

Handgemaakte sieraden van kralen zijn tijdloos en gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. Ook Wereldse Juwelen heeft een collectie sieraden die gemaakt zijn van kralen. Wel heel bijzonder zijn de kralenarmbanden en kettingen uit Ghana. Deze sieraden zijn handgemaakt door vrouwen van glaskralen en kralen van bauxiet. Het glas dat ze gebruiken is 100% gerecycled en de warme bruinrode kleur van bauxiet die zo typerend is voor de kleur van Afrikaanse aarde maken van deze sieraden prachtige juweeltjes. Kijk voor deze en nog veel meer unieke kralen sieraden in de sieraden webshop van Wereldse Juwelen.

Handgemaakte oorbellen

Handgemaakte oorbellen worden door kunstenaars van over de hele wereld ontworpen van zorgvuldig gekozen materialen en op een werkelijk schitterende manier in elkaar gezet. Wel hele unieke oorbellen die in de sieraden webshop te vinden zijn, zijn vervaardigd door een kunstenares uit Thailand. Al deze oorbellen bestaan uit kleine kleurrijke edelsteentjes die op creatieve wijze aan een goudkleurig zijden draad zijn geknoopt die hangen aan een zilveren oorhaakje. De oorbellen zijn er in verschillende kleuren te vinden. Naast deze unieke handgemaakte oorbellen heeft deze sieraden webshop ook zilveren oorbellen gezet met edelstenen uit bijvoorbeeld Mexico, India en Bali.

De sieraden webshop van Wereldse Juwelen zou natuurlijk niet compleet zonder armbanden, kettingen, ringen, hangers en mala’s. Ook deze sieraden zijn in de webshop aanwezig, natuurlijk allemaal handgemaakt en uit een bijzonder land hier ver vandaan. Ben je benieuwd naar de unieke handgemaakte sieraden van Wereldse Juwelen, neem dan gauw een kijkje in deze sieraden webshop. Het is absoluut de moeite waard.

 

https://www.wereldsejuwelen.nl