De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Schakelbord

Schakelbord

Voor mijn kweekruimte was ik opzoek naar een nieuw schakelbord de gene die ik had was jaren geleden door een vriend van me gemaakt maar werkte niet goed meer en het was hoog tijd voor een nieuwe kast. Na een tijd op internet te hebben rondgekeken vond ik dat ik niet heel veel keus had in de verschillende soorten merken. Ik wilde graag een goede kast waar ik de komende 10/15 jaar mee vooruit kon. Ik kwam op de website www.kweektent-specialist.nl terecht en zag dat ze schakelborden- en kasten op maat maakte. Ik besloot om contact met ze op te nemen en het was een erg prettig gesprek. Ik werd uitgenodigd om langs te komen en ik kon onder het genot van een lekkere bak koffie mijn wensen doorgeven.

De man vertelde mij dat ze vaak met Hager werken, omdat dit een zeer goed merk is en veel in de utiliteitsbouw wordt gebruikt. Ik schok wel een beetje van de prijs die ik een paar dagen laten door gemaild kreeg. Dit was twee keer zo als een schakelbord van Legrand of VOI. Ik besloot toch om een opmaat gemaakte kast te laten maken van Hager.

Totaal geen spijt!

Twee weken later kon ik de kast ophalen en wat een ding! Alles zat super netjes op het bord gemonteerd, alle kabels hadden kabelschoentjes die met soldeer aan de kabel was bevestigd. Echt SUPER!

De klok was al ingesteld, er zat een bloei en groeifase op en alles was netjes genummerd. Ik kan het iedereen aanbevelen om een schakelkast bij de kweektent-specialist te bestellen die jongen weten wat ze maken.

http://www.kweektent-specialist.nl