Boost de vitaliteit van uw bedrijf!

Is uw organisatie nog vitaal of staat u daar nooit bij stil. Het kan slim zijn het in kaart te brengen middels een Medewerkerstevredenheidsonderzoek ook wel een MTO genoemd. Met deze uitkomsten meet je de Medewerkerstevredenheid en zie je de verbeterpunten. Het is wel van belang om het juiste Medewerkers-onderzoek te kiezen. Er worden hedendaags verschillende Medewerkers-onderzoeken aangeprijsd, maar de kwaliteit laat soms te wensen over.

Maar het is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Er zijn veel mto’s die zich specialiseren in het Medewerkers-onderzoek. Welke is nu de juiste? Hier valt geen makkelijk antwoord op te geven. Elk onderzoek heeft zo zijn eigen focus om de Medewerkerstevredenheid in kaart te brengen.

Om te beginnen is het belangrijk te bepalen wat het totale budget is en hoe precies je via het MTO de Medewerkerstevredenheid wil meten. Waar het ene onderzoek zich louter aanbiedt als een vragenlijst en daaruit conclusies trekt en je als manager zelf moet weten wat je ermee doen wil.  Is er nu ook de VitaliteitsAPK. Dit instrument is door Carrièrepoort ontwikkelt.

Stap: Om te beginnen krijgen medewerkers een vragenlijst die statistisch onderbouwde resultaten geeft, deze resultaten richten zich op de Bevlogenheid, Productiviteit en Risicoweerbaarheid van de invuller. Na afronding van het Medewerkers-onderzoek krijgt de invuller de uitslag en wordt hij of zij actief begeleidt om aan zichzelf te werken. Via het online dashboard kan er namelijk gelijk per onderwerp een dienst worden ingeschakeld. Stel dat uit het Medewerkers-onderzoek volgt dat de invuller zich sterk kan verbeteren in het communiceren, dan staat er in het online dashboard een optie om een coach in te schakelen die hierin gespecialiseerd is.

Wil je meer weten over de vervolgstappen? Neem dan contact op met Carrièrepoort via info@carrièrepoort of bel 010 – 785 71 78. Carrièrepoort denkt graag mee!

http://www.carrierepoort.nl

Waarom goedkope trouwringen?

Een trend dat we steeds vaker zien is dat koppels voor goedkope trouwringen kiezen terwijl nog niet zo lang geleden het tegenovergestelde waar was. Een andere vraag is ook of dit eigenlijk wel een trend is en niet een grote verandering in onze maatschappij?

De man die op zijn knieën gaat en de vrouw die huilend ja zegt in Hollywood films gebeurt nog nauwelijks in realiteit. In Amerika zal het nog wel iets vaker voorkomen omdat koppels daar vaker trouwen. In Nederland is samenwonen de norm en wanneer een koppel gaat trouwen is dit een beslissing die ze samen nemen. Ze gaan dan ook samen de ringen uitzoeken dat steeds vaker goedkope trouwringen zijn.

De meeste Nederlandse koppels vinden het zonde om veel geld aan trouwringen uit te geven. Of ze nou duizenden of honderden euro’s kosten maakt toch geen verschil? Dit is een veel gevoerde argument. Ze vinden dat het gaat om het symbolisme en dit is de reden dat ze trouwen in de eerste plaats. Koppels trouwen vaker om hun relatie samen te vieren dan om een leven samen te beginnen. Vaak wonen ze al jaren samen en hebben zelfs al kinderen. De prijs van de ringen maakt dan ook niet uit zolang het mooi is en natuurlijk word de keuze steeds vaker voor goedkope ringen gemaakt.

bybommel.nl

amexxi.nl

lucardi.nl

lucardi.nl

Sensuele lippen

De lippen bepalen voor een groot deel de uitdrukking in het gezicht. Vooral bij vrouwen staan volle lippen voor sensualiteit. Er zijn vrouwen die uit zichzelf al best volle lippen hebben. Er zijn ook genoeg vrouwen die dit niet hebben. Daarnaast verliezen de vrouwen die op een jongere leeftijd volle lippen hebben op een latere leeftijd de stevigheid in hun lippen. Dit kan leiden tot heel veel onzekerheid. Er zijn verschillende manieren om de lippen te vergroten en voller te doen lijken. Vaak kan er met een lippenstift en lippenpotlood al heel veel effect worden gecreëerd waardoor de lippen voller lijken. Door middel van verschillende tinten te laten terugkomen in de lippen kun je meer diepte creëren in je lippen. Daarnaast is er tegenwoordig ook een trend onder de jongeren die hun lippen vacuüm zuigen. Dit heeft meestal een verkeerd effect en de lippen verliezen hierbij binnen een uur weer hun volume. Een andere manier om vollere lippen te krijgen is door middel van hyaluronzuur. Lippen opvullen met hyaluronzuur is een behandeling die steeds vaker wordt uitgevoerd.

Je lippen vergroten met hyaluronzuur is een manier om je lippen voller te maken. Hyaluronzuur is tevens een lichaamseigen stof dat zich in onze lichaam bevindt. Hyaluronzuur zorgt met name voor de stevigheid van onze huid. Het is een suiker die zich in ons lichaam bevindt en veel water bevat. Het is voornamelijk belangrijk voor de hydratatie van de huid. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor wordt ons huid steviger en elastischer. Omdat hyaluronzuur als een stof is die zich in ons huid bevindt zorgt dit ervoor dat hyaluronzuur een van de meest gebruikte stoffen is die zich in ons lichaam bevindt. Het opvullen van je lippen met hyaluronzuur is een tijdelijke manier van je lippen. Er wordt bijna geen permanente stoffen gebruikt voor het opvullen van de lippen. Wel zijn er duurzamere vormen van hyaluronzuur waardoor je niet meteen na een maand hoeft terug te keren om je lippen te laten op te vullen.

http://faceland.nl/

Datingsites voor 50 plus

50 plus Dating

Er is steeds meer vraag naar dating voor 50 plussers. Dat is natuurlijk niet zo heel gek, want iedereen kan opzoek zijn naar liefde en relaties. Liefde en nieuwe mensen leren kennen is niet gebonden aan een leeftijd. Toch zoeken leeftijdsgenootjes elkaar graag op en is een datingsite voor 50plus zeker gewenst.

 

Nederlandse 50 plus datingsites

Bekende Nederlandse 50plus datingsites zijn er genoeg. Datingsite 50 plus match bestaat zelfs al meer dan 10 jaar. Hieronder de 3 beste online datingsites gericht op senioren.

  • Datingsite 50 plus Match: 50 plus match is een datingsite voor singles. Datingsite 50 plus match bestaat al meer dan 10 jaar. De website is aangesloten aan het keurmerk ‘veilig daten’. De site is erg gebruiksvriendelijk en kent vele actieve leden.

  • Nieuwe relatie is een datingsite dat zich ook richt op singles vanaf 40 jaar. Leden die zich inschrijven zijn opzoek naar een nieuwe relatie en liefde. Het is mogelijk om je gratis in te schrijven.

  • Lach: datingsite Lach is de basis van vele nieuwe vriendschappen en liefdesrelaties. Datingsite Lach helt u bij het vinden van een nieuwe liefde en sociale contacten. De datingsite is eenvoudig opgesteld en gespecialiseerd in gebruiksvriendelijkheid. Ook op datingsite Lach is het mogelijk om je eerst gratis aan te melden.

 

http://www.veiligedating.nl/relatieplanet-review/