Ontvang financieel advies over de hypotheek in de omgeving van Helmond

U kunt er ook van genieten dat de rentevoet laag staat. Dat is het geval als u al een hypotheek voor uw huis in regio Helmond heeft lopen. Denkt u er daarom over na om uw hypotheek te oversluiten? Houd er dan rekening mee dat er extra kosten bij komen. Bij Engel Financieel Advies gaat men voor u na of deze kosten opwegen tegen het te behalen rentevoordeel. Dit wordt voor u al berekend in slechts tien minuten. Daarnaast krijgt u bij deze hypotheekadviseur ook financieel advies over uw verzekeringen en spaarrekeningen. Zo bent u er altijd zeker van dat u nooit te veel betaalt.

Ontdek de voordelen als starter bij het afsluiten van een hypotheek in de buurt van Helmond

Bent u als starter net actief op de woningmarkt? U kunt een woning kopen dankzij de startershypotheek. Hierbij krijgt u een extra lening bovenop de hypotheek voor uw droomwoning in Helmond of omstreken. De hoogte van de starterslening hangt af van uw inkomen, uw eigen vermogen en de voorwaarden van uw gemeente. Verder geven veel banken extra korting op de hypotheekrente. Hierbij loopt uw hypotheek met een vaste rentevoet van minimaal 15 jaar tot maximaal 30 jaar. Hierbij hoeft u de eerste drie jaar geen rente of aflossing te betalen. Bij Engel Financieel Advies wordt u geholpen bij het vinden van de best mogelijke hypotheek voor uw allereerste woning.

Krijg financieel advies als u een hypotheek afsluit voor een woning in Helmond of omgeving

Bent u van plan om uw eerste woning te kopen? In deze situatie is het erg belangrijk dat financieel alles klopt. Ga daarom langs bij Engel Financieel Advies voor een hypotheek in de buurt van Helmond die aansluit bij uw wensen en financiële situatie en ontvang betrouwbaar advies op maat. Deze hypotheekadviseur gaat op zoek naar de meest voordelige hypotheek voor uw situatie en is niet afhankelijk van een bepaalde bank. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken met deze specialist om uw huidige hypotheek onder de loep te nemen. Dit doet u het beste om de twee à drie jaar. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.