Maak gebruik van het promotiepakket bij het persen van uw CD in kleine oplage

Er zijn verschillende redenen waarom een muzikant kiest om een CD in kleine oplage te laten persen. De voornaamste hiervan is ter promotie. Met het geven van een CD brengt u snel en gemakkelijk uw muziek onder de aandacht bij de juiste mensen. Om u zo goed mogelijk te helpen, biedt een professionele perserij, namelijk CD Perserij België, een speciale service aan. Niet alleen persen ze uw CD, ook bieden ze een promotiepakket aan. Met dit promotiepakket ontvangt u uw CD’s verpakt in een slimline box, inclusief een full colour hoesje. Ook ontvangt u handige tips die u helpen om uw muziek zo goed mogelijk te promoten en een goede start aan uw carrière te geven.

Hoe gaat het persen van een CD in kleine oplage precies in zijn werk?

Gaat u een CD laten persen in kleine oplage bij CD Perserij België? Dan weet u zeker dat dit op een professionele wijze uitgevoerd wordt. Als eerste wordt de stamper voor de CD ingebouwd in de spuitgietmachine. Vervolgens wordt het transparante kunststof van de CD in de spuitgietmachine verwarmd tot ongeveer 300 graden Celsius. Wanneer het materiaal vloeibaar is, wordt het onder zeer hoge druk door een kleine opening in de matrijs gespoten. Het vloeibare kunststof vormt zich naar het data reliëf van de stamper. Vervolgens wordt de matrijs gekoeld en stolt het kunststof. Dit is de basis voor de uiteindelijke CD. Na 2,5 seconden afkoeltijd, wordt het product afgewerkt tot een afspeelbare CD.

Maak uw muziek tastbaar door een CD te laten persen in kleine oplage

Het is u vast ook opgevallen: steeds meer muziek wordt digitaal geluisterd. Het gemak hiervan is dat al uw favoriete nummers overal te beluisteren zijn. Ook bespaart u flink wat ruimte wanneer uw muziek collectie digitaal is, vergeleken met een muziekbibliotheek bestaande uit CD’s en LP’s. Toch is een tastbare CD voor veel mensen nog van onschatbare waarde. Ook voor muzikanten, bands en platenmaatschappijen is het belangrijk om de muziek als fysiek product beschikbaar te hebben. Op die manier kunt u uw CD promoten bij lokale televisie- en radiostations. En echte fans willen ook iets tastbaars. Ook kunt u als muzikant extra creativiteit kwijt in een fysieke CD. Denk bijvoorbeeld aan een mooi hoesje, bijzondere cover of unieke verpakking. Om iets tastbaars te maken van uw muziek, is CD Perserij België uw professionele partners. Hier kunt u terecht voor het persen van een CD in zowel kleine als grote oplage.