Roddelnieuws voor iedere fangirl

Vroeger was jij de eerste die wist wanneer jouw favoriete artiesten op tournee gingen, stond jij vooraan in de rij om het nieuwste album van je Vlaamse idool te kopen en was je haantje de voorste als er een gaaf nummer uitgebracht werd. Hoewel je interesse in gossip ietwat is afgenomen, vind je het nog altijd leuk om te lezen over je geliefde beroemdheden. Een roddel over een bericht op Instagram of een livestream van een coole band mis jij nooit en ook op Snapchat krijg jij alle verhalen mee van jouw favoriete Vlaamsen. Echter, alles gaat nu online, waardoor er geen tijdschriften over roddelnieuws bij jou op de deurmat vallen. Je vindt het moeilijk om leuke teksten over de wereld van glitter en glamour te vinden en kan het niet opbrengen om steeds weer te googelen naar goede showbizzsites. Hoe kom je nu terecht bij een goede website zonder uren tijd te stoppen in de zoektocht die daaraan vooraf gaat?

Ineens stuit je op de website van Showbizz24, waardoor er een wereld voor je open gaat. Berichten over je favoriete prinses uit het koningshuis poppen op, reacties op een bericht van je idool op Instagram komen voorbij en er zit zelfs iets over een oude acteur uit een serie, waar je je tien jaar geleden voor interesseerde. Het verbaast je hoeveel leuke nieuwsfeitjes er voorbij komen en je kijkt ogen uit. Het liefst zou je de hele dag door blijven lezen, maar er staat een programma voor vandaag voor je klaar, dus moet je het nog even uitstellen. Gelukkig kent Showbizz24 grote voordelen, want je kan het nieuws lezen wanneer je maar wil én waar je maar wil! Ideaal dus als jij wat minder tijd hebt of veel van huis bent, maar toch al te graag de laatste gossip leest.

https://showbizz24.be/

HoezoHeino?

Inderdaad, Heino Hoezo?

Dat was de eerste reactie van de vormgever van de trendy krant HoezoHeino, toen hij benaderd werd met het idee om een magazine voor Heino uit te brengen. Wat valt er nu te vertellen over Heino (gemeente Raalte, Overijssel) waar mensen in geinteresseerd zijn? Inmiddels ligt op het moment dat we dit schrijven de 8e editie alweer op 45.000 matten in de gemeentes Raalte, Olst-Wijhe, Dalfsen en Zwolle-Zuid.

Fotograaf Raalte

Begin 2010 werd Fotostudio Vincent Hartman Fotografie gepolst of hij aan een dergelijke uitgave mee wilde werken. De fotograaf had net sinds een aantal jaren zijn fotostudio gevestigd in de gemeente Raalte waar Heino deel van uitmaakt. De van oorsprong Zwolse fotograaf had natuurlijk wel oren naar verhoging van zijn naamsbekendheid in het nieuwe werkgebied Raalte. De komst naar Heino had het voor het fotografiebedrijf mogelijk gemaakt een groei door te maken in de zakelijke fotografische dienstverlening en inmiddels kwamen ook veel particuliere klanten uit Zwolle naar de fotostudio in Heino voor een portret, familiefoto of bruidsreportage. In Raalte hadden de mensen echter nog nauwelijks van hem gehoord.

Fotostudio Raalte

De fotostudio van de fotograaf in Raalte verzorgt portretfotografie, familiefoto’s, bruidsreportages en fotoreportages van familiefeesten, bedrijfsfeesten etc.. In de studio te Heino kunnen groepen tot ongeveer 15 personen gefotografeerd worden. Op lokatie kan er indien gewenst gebruik gemaakt worden van een mobiele witte achterwand van ruim 11 meter breed en 6 meter diep voor groepsfoto’s tot 60 personen.

Naast de particuliere fotografie bestaat het grootste gedeelte van de fotografische dienstverlening van STUDIOVHF uit reclamefotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie en interieurfotografie. Ook levert de fotograaf de foto’s voor regionale bladen zoals de reeds genoemde HoezoHeino?, Roalter Wind en het Beleven Magazine van Salland Wonen.

HoezoHeino?

HoezoHeino? is een krant die uitgegeven wordt in een groot gebied rondom Heino, met het doel het dorp op de kaart te zetten voor het doen van de boodschappen, winkelen, horeca en andere bedrijven op het gebied van tuinarchitectuur, kunst en sport. Het wordt volledig gedragen door adverteerders uit het dorp en de makers komen uit Raalte, Heino en Lierderholthuis.

http://www.vincenthartmanfotografie.nl/blog/nieuws/2014/7/13/hoezoheino-8e-editie