Kies uit het ruime assortiment en vind de make-up cursus die bij je past in Rotterdam

Als je naar een specialist als VisagieWorkshops.nl gaat, kies je uit een zeer uitgebreid asortiment. Ga bijvoorbeeld voor een cursus of workshop dat ingaat op make-up en haarstyling in de omgeving van Rotterdam. Zo beleef je een leuke en leerzame dag. Wil jij meedoen aan de laatste trends? Kies dan voor de make-up cursus met shapen en contouren. Ga je binnenkort trouwen? Leer tijdens een workshop Bruidsmake-up in Rotterdam hoe jij je make-up doet voor de grote dag. Tijdens een workshop Arabische Oogmake-up leg je prachtig de nadruk op de ogen, terwijl je veel met kleuren speelt. Kortom: bij VisagieWorkshops.nl raak je niet uitgeleerd! ‘Looking good, feeling good’ tijdens deze make-up workshop in bijvoorbeeld Rotterdam

‘Looking good, feeling good’ tijdens deze make-up workshop in bijvoorbeeld Rotterdam

Wat voor soort feest ga jij binnenkort organiseren? Kies voor iets origineels en verras je gasten. Ga voor het ‘Looking Good-event’, een make-up cursus die je in onder andere Rotterdam kan laten plaatsvinden. Ideaal voor een vrijgezellendag, bedrijfsuitje of vriendendag. Tijdens dit event staat een team van beautyexperts klaar om je medewerkers in het zonnetje te zetten. Hoe? VisagieWorkshops biedt onder andere haarstyling, advies, nagels lakken en stoelmassages aan. Ook voor tijdelijke tatoeages en styling- en kleuradvies kunnen alle deelnemers terecht tijdens deze make-up workshop in Rotterdam! Tip: organiseer het event als een teambuildingmoment voor je medewerkers. Zo leer je elkaar goed kennen op een hele andere manier.

Je medewerkers zien er altijd representatief uit dankzij deze make-up workshop bij u in Rotterdam

Je medewerkers zijn het gezicht van je bedrijf of organisatie. Daarom is het belangrijkd at zij er netjes en representatief uitzien. Met een make-up cursus kun je jouw medewerkers in Rotterdam en daarbuiten trainen. VisagieWorkshops.nl maakt een training op maat voor alle medewerkers. De beste professionele visagistes brengen hun technieken en kundigheid enthousiast over op je personeel. Wil je meer dan enkel een make-up workshop voor jouw personeel in Rotterdam? Speciaal voor de hospitality branche heeft VisagieWorkshops meerdere cursussen ontwikkeld die in gaan op haarstyling, kledingadvies en het snel aanbrengen van make-up. Bovenstaande workshops zijn onder andere geschikt voor apotheken, ziekenhuizen, horeca en uiteraard nog veel meer.