De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Jacuzzi je eigen wellnessplek in de tuin

Steeds vaker krijgen mensen last van pijntjes. Dit kan varieren van spierpijnen tot ernstige gewrichtsklachten. Gelukkig zijn er andere opties voor mensen die lijden aan dergelijke pijnen. Denk aan therapeuten, Jacuzzi´s en massagestoelen. Hieronder lichten we nader toe hoe een Jacuzzi pijnverlichtend kan zijn.

Een Jacuzzi biedt naast ontspanning zoals gezegd ook diverse effecten op de gezondheid. Een kort verblijf in een bubbelbad zorgt voor ontspannen spieren, gewrichten en een stimulering van de bloedsomloop. Hierdoor neemt zelfs pijn in de ledematen af. Om deze reden is voor mensen met artritis en reuma een uurtje bubbelen vaak erg heilzaam.

U hoeft geen uren in het bad te zitten wilt u de effecten op lichaam en geest ervaren. Een sessie van een klein half uur is al meer dan voldoende. Gedurende deze 30 minuten zal het hele lichaam tot rust komen. Tegenwoordig zijn de meeste Jacuzzi´s voorzien van een reeks massagejets die u zelf kunt instellen. Zo kunt u kiezen voor een nekmassage, schoudermassage, rugmassage of beenmassage. Het is niet nieuw dat water therapeutische eigenschappen heeft en de mens kan helpen flexibeler te maken.

Wat tegenwoordig niet veel mensen weten is dat een bubbelbad kopen lang niet meer zo duur als jaren terug. Nartuurlijk blijft het een niet wekelijkse uitgave die u doet. Als u op zoek bent naar een uniek ontspanningsproduct dan is de aanschaf het overwegen waard. Er zijn in Nederland en België diverse dealers die modellen aanbieden vanaf € 2000,00 euro.

Een dagje vertoeven in een wellness verblijf is ook niet heel goedkoop en helaas na een dag al weer voorbij. Een Jacuzzi in huis biedt u wél dagelijks welzijn. Een investering in een buiten Jacuzzi in de tuin geeft u jarenlang plezier, voor uzelf maar ook voor uw partner, gezin of vrienden.

Een spasessie voor een duur van twintig minuten of meer is al voldoende om de optimale ontspanning en positieve stimulatie in de spieren te krijgen. U kunt zelfs de vele verschillende jets concentreren op bepaalde lichaamsdelen, zoals de nek, schouders of op de onderrug, kuiten, knieën, voeten enz. en dit zal u zeker helpen de spanning daar te verlichten. Water heeft veel therapeutische eigenschappen en kan u helpen om meer flexibel en een betere bewegingsnorm te verkrijgen. Vergeet niet, hoe beter u zich kunt ontspannen en bewegen hoe beter u zich zult voelen en hoe minder pijn u zult ervaren.

http://www.sunspabenelux.nl