LED tuinverlichting online, wat valt er te onderscheiden?

Als u LED tuinverlichting online wilt bestellen kan het grote aanbod aan verschillende sites misschien een beetje overweldigend zijn voor u. LED tuinverlichting is onder te verdelen in drie soorten spots: de LED grondspots, LED prikspots en LED vlonderverlichting. In dit artikel bespreken we de drie varianten in een klein stukje om u bij iedere soort verlichting een idee te geven van wat u kunt verwachten.

Om te beginnen de LED grondspot. Deze spot schijnt vaak van de grond af naar boven. Hij is dus ideaal om een zogezegd hoogtepunt van uw tuin in de spotlight te zetten. Bijvoorbeeld een struik, mooie boom of een standbeeld dat u pas heeft aangeschaft of al een tijdje heeft. De LED grondspot zorgt ervoor dat deze schoonheden ook ‘s nachts goed tot hun recht komen.

Als tweede is er de LED prikspot. Deze spot staat vooral bekend om het unieke design. De spot heeft namelijk een scherpe punt aan het uiteinde waardoor u hem gemakkelijk in de grond kunt steken. Door deze scherpe punt kunt u de spot ook gemakkelijk weer verplaatsen. Ideaal dus voor de mensen die van verandering houden of nogal eens van gedachten veranderen.

Dan is er als laatste nog de LED vlonderverlichting. Deze vorm van LED tuinverlichting is ideaal voor de mensen die vlonders in hun tuin hebben liggen. De combinatie van het sfeervolle licht en het natuurlijke materiaal van de vlonders levert een prachtig plaatje op waar u en uw bezoekers van zullen genieten. Een eiken tafel in de tuin geeft ook een mooi natuurlijk effect.

Zoals u ziet zijn er genoeg varianten LED tuinverlichting om uw tuin op uw geheel eigen unieke wijze prachtig te verlichten! Kijk voor hoogwaardige LED tuinverlichting eens op www.tuinverlichtingled.be. Zij bieden u LED tuinverlichting van super kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Als u LED verlichting wilt aanschaffen moet u zeker eens een kijkje op hun site nemen!

Beloopbaar glas

Om voldoende lichtinval te krijgen kan het slim zijn om beloopbaar glas te plaatsen. Een ruimte die anders erg donker zou zijn, zoals een trap naar een parkeergarage dat zich onder een openbaar gebouw bevindt. Deze trap wordt met beloopbaar glas geen eng donker gat.

Eigenschappen beloopbaar glas

Om te kunnen lopen op glas moet het uiteraard sterk genoeg zijn. Glas is een sterk product maar kan bij bepaalde druk uiteindelijk toch breken. Bij een raam kan dat nog wel eens gebeuren, maar als het glas over een beloopbaar gedeelte ligt, mag het glas natuurlijk niet breken. Beloopbaar glas is belastbaar glas dat niet kan breken door taai folie tussen de drie glaslagen. Di dikte van het beloopbare glas varieert van 25,5 mm tot 33,5 mm. Het kan zowel in transparant glas als in mat glas worden geleverd. Met matglas is er wel lichtinval, maar geen inkijk. Het transparante of matte effect van het beloopbare glas komt tot stand door het type folie.

Waarmee rekening houden bij beloopbaar glas

Het plaatsen of leggen van beloopbaar glas gebeurt in een speciaal raamwerk van hout of rubber. Wanneer men dit niet zou doen en het beloopbare glas wordt in een raamwerk van steen of ijzer gelegd kan er een scheur ontstaan. Wanneer de rand zichtbaar blijft, zoals bij traptreden, wordt het glas poly geslepen. Het glas heeft dan geen scherpe randen waaraan men zich kan snijden. De glasdikte wordt bepaald door de intensiteit waarmee het glas zal worden belopen. Is het beloopbare glas bedoeld voor thuisgebruik of komt het in een druk bezocht openbaar gebouw zoals een winkel. Ook van belang voor de glasdichte is de afmeting van het beloopbare glasvlak. Hoe groter de afmeting des te dikker zal het glas zijn.

Wat zijn de kosten van beloopbaar glas

De kosten worden uiteraard bepaald door de afmeting, het aantal folielagen en de dikte. Informeer daarvoor bij de erkende glasspecialist

http://www.aaglashandel.nl/Glas-Producten/Beloopbaar-glas/

tegels in terras

Tegels zijn de makkelijkste terrasbedekking omdat ze makkelijk te plaatsen zijn en achteraf eenvoudig te onderhouden zijn. Dankzij de vele soorten tegels die tegenwoordig verkrijgbaar zijn, is het mogelijk om uw terras aan te leggen in elke mogelijke stijl, van supermodern tot zeer klassiek. Waar grote tegels er strak en hedendaags uitzien, kan een multiformaat-tegel net een vintage uitstraling creëren. Multiformaat tegels zijn tegels van dezelfde soort die in verschillende formaten worden gesneden, en zo geplaatst worden, als het ware zoals een puzzel. Een andere populaire tegel is blauwsteen. Deze terrastegels hebben een natuurlijke kleurnuance en kunnen op een speciale manier verouderd worden zodat ze er ook klassieker uitzien. De kleurschakeringen in de tegel zorgen ervoor dat vlekken of oneffenheden minder zichtbaar zijn en de tegels dus minder onderhoud vergen.

Heeft u kinderen die vaak buiten spelen? Dan kan u misschien wel voor een Liscia Tinta antislip tegel kiezen. Deze tegel is erg sterk en onderhoudsvriendelijk en wordt bovendien niet glad. Deze en nog veel meer tegels kunnen geleverd worden door Eurostone. Eurostone is een groot tegelbedrijf met een uitgebreide showroom waar u rustig uw keuze kan maken. Ervaren medewerkers leggen u de verschillen tussen alle soorten tegels graag uit en kunnen u helpen om de juiste tegel uit te kiezen. Zo kiest u niet alleen voor de tegel die u het mooist vindt, maar bent u er ook zeker van dat u een tegel uitzoekt die past bij het al dan niet intensieve gebruik van uw terras. Vooraf kan u al even naar onze website surfen om een idee te krijgen van wat Eurstone u te bieden heeft.

https://eurostone.be/producten/terrastegels/

Houtskeletbouw specialist

Houtskeletbouw is een bouwmethode die de laatste tijd sterk aan populariteit wint, en dat is ongetwijfeld te wijten aan de vele voordelen die deze bouwstijl te bieden heeft. Ten eerste kan u er met houtskeletbouw voor zorgen dat de tijd die nodig is om de woning op te bouwen en af te werken, sterk verminderd wordt. Het proces neemt veel minder tijd in beslag dan de klassieke bouwmethodes, maar zonder dat het gebouw aan kwaliteit verliest. Omdat men niet afhankelijk is van allerhande weersomstandigheden, hoeft men niet te vrezen door vertragingen die veroorzaakt worden door vorst of overmatige regen. Omdat houtskeletbouw een droge bouwmethode is, kan er meteen afgewerkt en geschilderd worden en kan de woning al snel in gebruik genomen wrden.

Een tweede groot voordeel van houtskeletbouw is zonder twijfel de energievriendelijkheid van dit soort woningen. Een houtskeletbouwwoning kan goed en makkelijk geïsoleerd worden, zodat het huis snel opwarmt en de energiekosten spectaculair zullen dalen. Het gebruikte hout wordt gewonnen uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië en is volledig hernieuwbaar. Twee andere troeven zijn de duurzaamheid en de budgetvriendelijkheid van een houtskeletbouwwoning. De kortere bouwtijd en de betere isolatie laten zich snel voelen in uw portemonnee!

Dankzij deze uitgebreide lijst aan voordelen bent u ongetwijfeld nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van houtskeletbouw. Bij 3bouw kan u terecht voor houtskeletbouwwoningen in alle stijlen, groottes en prijsklasses. 3bouw weet dat een goede isolatie de ultieme sleutel tot energiezuinig bouwen is, en isoleert dan ook alle woningen met Rockwool voor een optimaal resultaat.

http://www.3bouw.be/houtskeletbouw/