De eerste pagina
Image default
Huishoudelijk

Houtskeletbouw specialist

Houtskeletbouw is een bouwmethode die de laatste tijd sterk aan populariteit wint, en dat is ongetwijfeld te wijten aan de vele voordelen die deze bouwstijl te bieden heeft. Ten eerste kan u er met houtskeletbouw voor zorgen dat de tijd die nodig is om de woning op te bouwen en af te werken, sterk verminderd wordt. Het proces neemt veel minder tijd in beslag dan de klassieke bouwmethodes, maar zonder dat het gebouw aan kwaliteit verliest. Omdat men niet afhankelijk is van allerhande weersomstandigheden, hoeft men niet te vrezen door vertragingen die veroorzaakt worden door vorst of overmatige regen. Omdat houtskeletbouw een droge bouwmethode is, kan er meteen afgewerkt en geschilderd worden en kan de woning al snel in gebruik genomen wrden.

Een tweede groot voordeel van houtskeletbouw is zonder twijfel de energievriendelijkheid van dit soort woningen. Een houtskeletbouwwoning kan goed en makkelijk geïsoleerd worden, zodat het huis snel opwarmt en de energiekosten spectaculair zullen dalen. Het gebruikte hout wordt gewonnen uit duurzaam beheerde bossen in Scandinavië en is volledig hernieuwbaar. Twee andere troeven zijn de duurzaamheid en de budgetvriendelijkheid van een houtskeletbouwwoning. De kortere bouwtijd en de betere isolatie laten zich snel voelen in uw portemonnee!

Dankzij deze uitgebreide lijst aan voordelen bent u ongetwijfeld nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van houtskeletbouw. Bij 3bouw kan u terecht voor houtskeletbouwwoningen in alle stijlen, groottes en prijsklasses. 3bouw weet dat een goede isolatie de ultieme sleutel tot energiezuinig bouwen is, en isoleert dan ook alle woningen met Rockwool voor een optimaal resultaat.

http://www.3bouw.be/houtskeletbouw/