De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Hippe kamers met naamstickers

Ben je het saaie imago van de kamers in huis ook zo beu? Stickerparadijs heeft een ruim assortiment aan hippe en eigentijdse naamstickers, waarmee je iedere ruimte op een originele manier decoreert. De stickers zijn er voor jong tot oud en in alle kleuren en maten verkrijgbaar. Decoreer ook je muren met onze stickers die altijd zijn afgestemd op de huidige trends. Wat je ook met je kamer voor ogen hebt, de muurstickers zijn altijd een passende decoratie voor je interieur.

Naamstickers ook als muursjabloon verkrijgbaar

De naamstickers, maar ook al onze andere stickers en muurteksten zijn tevens als muursjablonen verkrijgbaar. Hierbij verf je het ontwerp van de stickers op de muur. Volgens doe-het-zelvers is een sjabloon nóg mooier dan een muursticker. Het formaat, de tekst en het lettertype pas je zelf aan, en uiteraard bepaal je de kleur van het sjabloon bij de verfspecialist.

Eenvoudig naamstickers bestellen

In onze webwinkel vind je muurstickers met naam en hertjes, muurstickers met naam en vlinders, muurstickers met naam en auto, muurstickers met teksten en nog veel meer! Echter, wist je dat je zelf ook een afbeelding kunt doorgeven, welke niet in het assortiment aanwezig is? Dat noemen wij bij Stickerparadijs service! Heb je de voorkeur voor een bijzonder lettertype? Geen probleem! Wij regelen dit en zo ontstaat er altijd een uniek geheel.

Hippe, originele stickers en sjablonen bestellen doe je bij Stickerparadijs. Jouw online leverancier met de grootste collectie trendy decoratie voor de woon- en slaapkamers. Alles stickers worden op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in vele kleuren en formaten. Je eigen ontwerp is altijd mogelijk én de stickers worden dan binnen 48 uur naar je verzonden!

http://www.stickerparadijs.nl