Hét pannenkoekenhuis voor kinderfeestjes of grote groepen in Brabant

Is het weer tijd voor een leuk kinderfeestje voor uw zoon of dochter? Wilt u met een grote groep iets leuks gaan doen? Dan bent u natuurlijk op zoek naar een leuke locatie om lekker te eten. Bij Hèt Pannekoeckershuys bent u aan het juiste adres. Dit pannenkoekenhuis in Brabant biedt uitstekende mogelijkheden voor kinderfeestjes en grote groepen. Zo zijn er verschillende themafeestjes voor kinderen te kiezen en kunnen zij zich vermaken in de grote speeltuin of op het buitenterrein. Voor groepen zijn bij het pannenkoekenhuis in Brabant verschillende arrangementen samengesteld. Alles om een fantastische dag te beleven!

Uitgebreide menukaart bij het pannenkoekenhuis in Brabant

Bent u meer van de zoete of hartige pannenkoeken? Of kunt u niet kiezen? Gelukkig heeft het pannenkoekenhuis in Brabant een ruime keuze. Bij Hèt Pannekoeckershuys, vindt u een uitgebreide menukaart. Zo kiest u voor pannenkoeken met fruit en poedersuiker of voor pannenkoeken met groenten en kaas. Probeer ook eens de heerlijke lunchgerechten, hapjes, voorgerechten en nagerechten. En zoekt u nog iets lekkers voor de kinderen? Met de uitgebreide kinderkaart, waarop gerechten als het ‘prinsessenmenu’ en het ‘riddermenu’ zijn opgenomen, worden ook zij niet vergeten. Ook kunnen de kinderen zich uitleven in de grote speeltuin. Er is altijd wat te beleven bij Hèt Pannekoeckershuys! Eet smakelijk!

Diverse leuke buitenactiviteiten bij het Pannenkoekenhuis in Brabant

Als u samen met vrienden of familie iets leuks wilt gaan doen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u lekker buiten bezig zijn én genieten van heerlijk eten? Dan is het een idee een van de outdoor activiteiten van Hèt Pannekoeckershuys te ondernemen. Bij dit pannenkoekenhuis in Brabant boekt u gemakkelijk verschillende arrangementen, zoals een Wandeldag of Koeckersgolf, of u huurt een step of fiets om de omgeving te verkennen. Ter afsluiting geniet u uiteraard van een heerlijk diner in het pannenkoekenhuis van de specialist in Brabant. Hier vindt u een uitgebreide menukaart met pannenkoeken in diverse soorten, maten en vormen, geschikt voor jong en oud.