Hoe voorkom ik een kater? Anti-katertips

Het bekende vrijdagavond zinnetje na het werk: hé ga je nog iets mee drinken? Je zweert tegen de collega’s en jezelf: ééntje dan! Maar het is natuurlijk heel gezellig en zoals al zo vaak is gebeurd: ééntje worden er al gauw meerdere. Als je je hier niet op voorbereid hebt, dan ligt de kater van de volgende dag al om een hoekje te loeren. Daarom zijn hier enkele anti-kater tips om die kater nu voor eens en voor altijd de baas te kunnen!

 

Voorkom die barstende hoofdpijn door water te drinken

Een kater voorkomen is niet zo eenvoudig. Echter zijn er wel een aantal tips tegen een kater zodat je niet te hard hoeft af te zien. Een kater krijg je deels door de uitdroging van je lichaam door alcohol. Daarom is het belangrijk dat je voldoende drinkt, water wel te verstaan, tijdens en na het alcohol drinken. Hierdoor zal je minder uitdrogen en zal de barstende hoofdpijn ’s morgens al sowieso een heel stuk minder zijn.

 

Eet alvorens te beginnen met drinken

Alcohol zorgt ook voor irritatie aan het maagslijmvlies met als resultaat: overgeven. Nog een truc tegen een kater is daarom: eet de avond voor je gaat drinken genoeg en dan het liefst van al nog vettig. Vettig eten zorgt namelijk voor een bodemlaag waardoor je lichaam de drank beter zal kunnen verwerken en de lever de alcohol beter zal kunnen afbreken.

 

Kater voorkomen door Premulon

Als je hier nog geen doosje van in huis hebt liggen, is dit misschien wel een aanrader. Premulon is een anti kater middel die zorgt voor een snellere afbraak van alcohol waardoor je kater wat milder zal zijn. In dit middel zit een bloedzuiverende stof aangevuld met vitamines die de alcohol nu net heeft afgebroken. Neem gerust voor je gaat stappen hier een paar van en voor je gaat slapen nog eens. Niet mee dan 4-6 stuks op 24 u nemen is wel aangeraden.

 

Neem een paracetamol voor je lange nachtrust

Naast deze anti-katertips, is er ook nog de standaard oplossing zoals Paracetamol. Neem hier voor je gaat slapen één van in samen met wat water. Je lichaam wordt gehydrateerd en tijdens je nachtrust zal dit zijn werk kunnen doen waardoor je ’s morgens fris uit je bed kan stappen! Dit in combinatie met een lange slaap, die je lichaam nodig heeft om te herstellen en om terug energie op te bouwen, komt het helemaal goed. Als je deze tips tegen een kater in het achterhoofd houdt en toepast, kan je best nog wel genieten van je avondje uit na het werk en hoef je het helemaal niet bij watertjes of frisdrank te houden!

 

Merkt u achteruitgang? lees hier alles over ADL hulpmiddelen

Wat is ADL? De Afkorting ADL staat voor Algemene dagelijkse levensverrichtingen. Dit begrip wordt gebruikt om te kijken in hoeverre een persoon voor zichzelf kan zorgen.  Wanneer u langer zelfstandig thuis wilt wonen, is het belangrijke om de dagelijkse handelingen zelfstandig uit te blijven voeren. Soms heeft u hier wat extra hulp bij nodig. Zo kunnen hulpmiddelen u ondersteunen. Zonder dat een zorghulp of familie ingeschakeld hoeft te worden. Er zijn veel verschillende hulpmiddelen die u kunnen ondersteunen. Zo zijn er hulpmiddelen die helpen bij het aankleden of hulpmiddelen voor in de keuken. Door gebruik te maken van hulpmiddelen kan u een stukje zelfstandigheid terugkrijgen. Lees deze blog en kom alles te weten over ADL hulpmiddelen om zelfstandig te blijven.

Soorten ADL hulpmiddelen

ADL hulpmiddelen zijn er in allerlei soorten en maten voor uw dagelijkse handelingen. Heeft u moeite met aan- en uitkleden? Dan kan het gebruik maken van een aankleedstok dé oplossing voor u zijn. Of ondervindt u moeite tijdens het eten? Aangepaste borden en aangepast bestek kunnen u dan ondersteuning bieden. Deze hulpmiddelen voorkomen dat u knoeit tijdens het eten. Zo ondervindt u minder hindernissen tijdens het eten. Ook zijn er hulpmiddelen voor in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een douchestoel of wandbeugel, zo zorgt u voor meer veiligheid in uw badkamer. Door gebruik te maken van hulpmiddelen zal u merken dat u minder moeite heeft met de dagelijkse handelingen. Ze kunnen uw problemen niet wegnemen, maar geven wel u net dat extra steuntje in de rug. Naast de eerder genoemde ADL hulpmiddelen zijn er ook middelen die u ondersteunen tijdens uw dagelijkse handelingen in de slaapkamer, huishouden en uw mobiliteit. Enkele voorbeelden hiervan zijn: grijpers, rugsteunen of een rolstoel.

ADL hulpmiddelen keuken

Heeft u lichamelijke beperkingen, waardoor u belemmeringen ervaart in uw eigen huis en waardoor bepaalde handelingen moeilijker zijn? Hierdoor kunnen onveilig situaties ontstaan in uw keuken. ADL hulpmiddelen zorgen ervoor dat u minder inspanning nodig heeft in de keuken. Dit zorgt niet alleen voor gemak, maar ook zal de veiligheid in de keuken toenemen, want een veilige keuken begint bij keukenhulpmiddelen. Zo zijn er verschillende hulpmiddelen als:
• Antislip onderlegger: voorkom dat uw bord verschuift tijdens het eten met een antislip onderlegger. 

• Potopener: heeft u moeite met het openen van potten? Dan kan het gebruik maken van een potopener een geschikte oplossing zijn. Zo hoeft u minder kracht te zetten bij het openen van een pot. 

• Aangepaste messen: ergonomisch messen zijn voorzien van gehoekte grepen. Zo is er minimale krachtinspanning nodig en ligt het comfortabel in de hand.

• Drinkhulp: ondervindt u problemen tijdens het drinken? Bijvoorbeeld doordat uw nek of hoofd niet goed meer kunt bewegen? Dan zijn aangepaste bekers iets voor u. Denk aan bekers met twee handvaten of bekers met een opzet deksel.

Deze hulpmiddelen zorgen voor fijnere ervaring in uw eigen keuken. 


Waarom ADL hulpmiddelen?

Steeds meer mensen ondervinden problemen bij hun algemene dagelijkse levensverrichtingen. Dit wordt ook wel ADL genoemd. Wat is ADL? dit houdt in dat iemand bepaalde dagelijkse handelingen niet meer goed kan uitvoeren. Onder ADL verstaan we handelingen zoals: aankleden, eten, uit bed komen, lopen enzovoort. Dit heeft een negatieve invloed op uw dagelijkse handelingen. ADL hulpmiddelen kunnen u tijdens deze handelingen ondersteunen. Hierdoor ervaart u minder last tijdens uw dagelijkse handelingen. Deze hulpmiddelen zorgen voor u extra ondersteuning. Hierdoor ervaart u mindering hinderingen tijdens uw dagelijkse handelingen. Bovendien kunt u hierdoor een groot deel van uw zelfstandigheid behouden. Hierdoor bent u minder afhankelijk van andere personen, zoals familie of vrienden. Door gebruik te maken van ADL hulpmiddelen zorgt u ervoor dat u niet alleen zelfstandig blijft, maar ook dat u minder inspanning nodig heeft tijdens uw dagelijkse handelingen. Zo zijn bepaalde verrichtingen weer mogelijk. De hulpmiddelen verminderen uw klachten niet, maar werken wel ondersteunend. 
 


Om uw dagelijkse handelingen te blijven uitvoeren is het gebruik maken van ADL hulpmiddelen belangrijk. ADL hulpmiddelen zorgen ervoor dat u zelfstandig kunt blijven. Zie dit daarom niet als een achteruitgang, hulpmiddelen voor mobiliteit of een ander hulpmiddel, alle soorten hulpmiddelen bieden zelfstandigheid.

https://hetohc.nl/

Lees deze blog voor alles ins en outs over hulpmiddelen

Om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen is het van belang dat u dagelijkse handelingen, zelfstandig kunt uitvoeren. Soms is hier wat extra hulp bij nodig. Hulp hoeft niet altijd vanuit andere mensen te komen, een zorghulp of bijvoorbeeld familie inschakelen is niet altijd nodig. Als u nog redelijk zelfstandig bent, maar toch wat moeite hebt met dagelijkse handelingen, zijn er tal van hulpmiddelen die u kunnen helpen. Van hulpmiddelen bij aankleden tot hulpmiddelen voor in de keuken. Het kan u net even dat stukje zelfstandigheid teruggeven. Ook kan het onvoorziene ongelukken voorkomen. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen.

Hulpmiddelen voor in de keuken

Wanneer u op zoek bent naar hulpmiddelen voor in de keuken, kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden. Merkt u dat u langzaam u langzaam steeds meer moeite krijgt met eten en drinken? Het is natuurlijk niet fijn om deze handeling uit handen te geven. Vaak hebben mensen het meest moeite met het eten op zijn plek houden. Denk dan bijvoorbeeld eens aan een antislipmat. Zo blijft uw bord makkelijker op zijn plek staan zonder verschuiving. Heeft u maar één hand beschikbaar of last van trillende handen? Een bord met opstaande rand kan dan een uitkomst bieden. Zo kunt u uw bestek tegen de rand aanduwen zodat uw eten er gemakkelijk opschuift. Als u niet meer zo vlug kunt eten als eerst, is een warmhoudbord misschien wel iets voor u. Het eten koelt vaak snel af, maar met een warmhoudbord blijft uw eten langer warm zodat u er langer van kunt genieten. Ook als u moeite heeft met drinken zijn er tal van mogelijkheden. Als u knoeien wilt voorkomen kunnen bekers met grepen of bekers met een rietje een uitkomst bieden. Met dit soort bekers hoeft u bijvoorbeeld uw hoofd niet achterover te buigen. Bovendien voorkomt het ook morsen, lekken en omstoten. U kunt uit verschillende hulpmiddelen voor in de keuken kiezen. Voor elk probleem is er wel een hulpmiddel om u te helpen.

Hulpmiddelen voor slechtzienden

Een verslechterde gezondheid is al erg genoeg. Helaas kan dit niet altijd opgelost worden, maar het kan wel een stukje makkelijker gemaakt worden om hiermee te leven. Ouderen zien slechtziendheid vaak als een achteruitgang waar ze niet aan toe willen geven. Toch kan het hun dagelijks leven erg beïnvloeden. Lezen of televisie kijken wordt een hele opgave. Alleen een bril is vaak niet voldoende. Gelukkig zijn er hulpmiddelen voor slechtzienden. Om beter te kunnen lezen, en uw ogen meer rust te geven is een vergrootglas met een lichtje een goede oplossing. Zo worden de kleine lettertjes weer een stukje makkelijk om te lezen. Vergrootglazen zijn er in alle soorten en maten. Je kunt er voor kiezen om een handsfree vergrootglas te gebruiken of een vergrootglas met koord. Ook een vergrootleesliniaal kan een erg fijn hulpmiddel zijn. Door de bolling is deze zowel te gebruiken als liniaal, als een vergrootglas. Deze hulpmiddelen voor slechtzienden zijn gemakkelijk mee te nemen en ontlasten uw ogen.

Durf te kiezen voor een hulpmiddel

Kiest u voor een hulpmiddel, dan kiest u voor vooruitgang voor uzelf. Mobiliteitsbeperkingen zijn vaak, moeite met lopen, het dragen van een tas of moeilijk opstaan en bukken. Dit wordt vaak veroorzaakt door klachten zoals artrose of reuma. Uiteindelijk kunnen deze klachten uw sociale contacten belemmeren en dit kan leiden tot eenzaamheid. Hulpmiddelen kunnen hierbij een goede stap zijn. Ze vergroten de zelfredzaamheid en u voelt zich minder beperkt. De stap om een hulpmiddel aan te schaffen wordt steeds minder groot. Hulpmiddelen zijn tegenwoordig een stuk beter ontworpen. Zo is het rondlopen of gebruiken van een hulpmiddel een minder grote stap geworden voor veel mensen. Als u niet open staat voor het gebruiken van een hulpmiddel, blijft u eerder zitten en komt u steeds minder buiten. Mobiel blijven is tevens erg goed voor uw gezondheid. Het is belangrijk dat u een hulpmiddel niet ziet als een verlies. Bedenk dat het juist prettig is om uw zelfstandigheid zo lang mogelijk te kunnen behouden.

Mobiel blijven is dus erg belangrijk. Zie daarom een hulpmiddel niet als een achteruitgang. Kies voor een hulpmiddel waar u echt baat bij heeft en u vult de gemakken ervan zelf ervaren. Of u nu kiest voor hulpmiddelen bij het aankleden, hulpmiddelen voor slechtzienden, hulpmiddelen voor in de keuken of een ander hulpmiddel, alle soorten hulpmiddelen bieden comfort en zelfstandigheid.

https://hetohc.nl/

Zoek een huisarts in de buurt

Een goede huisarts in de buurt, gemakkelijker dan u denkt!

Iedereen heeft er wel eens last van; een klein pijntje of een belangrijke vraag waarvoor ze toch wel even naar een arts willen. Om de drempel lager te maken is het ideaal om een goede huisarts in de buurt te hebben. Want alleen als u een huisarts in de buurt hebt dan gaat u er snel heen voor een voor u brandende vraag. En dat is ook de bedoeling van een huisarts; u moet er terecht kunnen met elke vraag die u ook maar heeft over uw lichaam of uw gezondheid. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat u naar een huisarts gaat waar het mee klikt, het is belangrijk dat u een goede band opbouwt met uw huisarts om zo de arts-patiënt relatie te verbeteren.

Waar vindt u een huisarts in de buurt?

Ten eerste kunt u een kijkje gaan nemen op Google. Als u googled op huisarts dan ziet u bij maps al veel huisartsen die bij u in de buurt zitten. Vervolgens kunt u een kijkje gaan nemen op hun website en kunt u kiezen voor een huisarts waarbij u het idee heeft dat hij of zij bij u past.

https://www.huisartsenpraktijkraupp.nl/

Dankzij telelogopedie is logopedie vanuit huis mogelijk

Heeft u al kennis gemaakt met de nieuwe logopedie software van TinyEYE? Deze software maakt het mogelijk om leuke logopedie oefeningen online te ontvangen die u of uw kind op een gelegen tijd uit kunt voeren. Deze vorm van communiceren met de logopedist noemen ze telelogopedie. Deze logopedie software is ontwikkeld door een specialist op dit gebied, genaamd TinyEYE Europa. Door de interactie die gemaakt wordt via de audiovisuele verbinding is er dan ook persoonlijk contact met een logopedist van TinyEYE Europe. Personen die niet goed ter been zijn kunnen dan gemakkelijk in contact komen met een logopedist, dit dan via de logopedie software. Telelogopedie is dan ook een vooruitstrevend middel op het gebied van spraakverbetering bij personen!

Plezierig online leren met de nieuwe logopedie software

Vindt uw kind logopedie volgen niet zo leuk omdat de oefeningen niet persoonlijk genoeg zijn? bij TinyEYE krijgt uw kind logopedie op maat zodat de beste resultaten behaald zullen worden. Dit komt doordat ze door telelogopedie ook niet naar een praktijk moeten van een logopedist en in hun eigen vertrouwde ruimte zijn. Daarnaast speelt de invulling van dit traject ook een grote rol. Het is dan ook zeer voornaam dat dit op een speelse wijze wordt ingevuld. Kinderen doen dan beter mee met de opdrachten en nemen zaken dan ook zeker beter in zich op. TinyEYE Europe probeert haar sessies dan ook altijd zo in te vullen. Zodoende ervaren kinderen telelogopedie dan ook helemaal niet als storend, en vinden ze het zelfs leuk!

Op een speelse manier leren via telelogopedie

Bent u al op de hoogte van de interactieve methode die gebruikt wordt bij de nieuwe logopedie software? TinyEYE heeft een speciaal systeem ontwikkeld waardoor logopedie leuker wordt. Het communicatieprobleem van de kinderen wordt dan door de logopedist aan de hand van spelletjes aangepakt. Dit zorgt voor een minder serieuze lading aan de telelogopedie. Tevens zijn de kinderen die aan deze sessies meedoen beter geconcentreerd en letten ze beter op. Zo een speciale sessie via de logopedie software duurt ongeveer 20 minuutjes. Hierna krijgt een kind ook nog “huiswerk” om thuis verder te oefenen. Daarnaast kunnen er naast de sessies spelletjes gespeeld worden door de kinderen via de logopedie software. Zo kunnen ze extra goed oefenen.

Vraag altijd om persoonlijk advies als het gaat om een medisch pedicure en podologie Amsterdam

Persoonlijk advies inwinnen als u een voetprobleem heeft en deze wilt laten oplossen met podologie of een medisch pedicure in bijvoorbeeld Amsterdam kan nooit kwaad. Misschien kunt u naast de behandeling thuis nog iets extra’s voor uw voeten doen. Wanneer u last heeft van uw voeten is het raadzaam om eens langs een voetenspecialist te gaan. De meeste mensen weten dat wel. Wat veel mensen niet weten is dat ook klachten aan bijvoorbeeld de rug ook veroorzaakt kunnen worden door een probleem aan de voeten. Een verkeerde houding kan een oorzaak zijn. Ook dan is het aan te raden om een voetverzorgingscentrum als Cees Tak in Amsterdam te bezoeken. Onze specialisten kunnen de oorzaak van iedere klacht aan het lichaam herleiden naar een probleem met de voeten en dit probleem aan oplossing met een passende behandeling, zoals een medisch pedicure of een podologiebehandeling. Ook kunnen zij persoonlijk advies geven, zodat u weet wat u thuis kunt doen om uw klachten te verminderen.

Medisch pedicure en podologie Amsterdam: eigen behandelruimte

Naast een speciaalschoenenwinkel beschikt voetverzorgingscentrum Cees Tak te Amsterdam ook over een eigen behandelruimte voor het uitvoeren van een medisch pedicure of een podologiebehandeling. Deze ruimte is afgescheiden van de winkel, om privacy te garanderen. In onze behandelruimte kunnen onze specialisten mensen met voetproblemen onderzoeken en behandelen. Hierbij maken zij gebruik van geavanceerd apparatuur, waarmee zij het beste resultaat bereiken. Onze apparaten voldoen vanzelfsprekend aan de medische eisen. Wanneer u een behandeling wilt laten uitvoeten, kunt u daar het best een afspraak voor maken. Afhankelijk van uw zorgverzekeraar wordt een podologiebehandeling vergoed. U kunt dit navragen bij uw zorgverzekeraar.

Medisch pedicure en podologie Amsterdam: comfortabele speciaalschoenen

Bij Voetverzorgingscentrum Cees Tak te Amsterdam kunt u enerzijds terecht voor een medisch pedicure en podologie, anderzijds treft u in onze winkel ook comfortabele speciaalschoenen aan. Deze schoenen bieden veel comfort en ondersteuning aan uw voeten, waardoor u lange afstanden gemakkelijk kunt afleggen. Onze schoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en ook wijdtes. Mensen met brede of juist smalle voeten kunnen hier terecht voor een perfect passende schoen. Onze schoenen zijn overigens ook geschikt om een (steun)zool in te leggen, waardoor uw schoenen nog meer ondersteuning aan uw voeten kunnen bieden. Kom gerust eens langs in onze winkel om een kijkje te nemen in onze collectie. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie.

https://www.ceestak.nl/

E-sigaret ipv klassieke sigaret

Waarom zou je kiezen om een e-sigaret te dampen als de klassieke sigaret ook prima rookt? Nou, daar zijn meer dan genoeg redenen voor te vinden, waaronder je gezondheid, financiële redenen en je sociale omgeving die het roken maar niets vindt. Wij hebben in dit artikel een aantal redenen voor jouw genoemd die aantonen dat het gebruik van een e-sigaret een flinke vooruitgang is op vele vlakken in je leven. E-sigaret is 80% goedkoper dan een klassieke sigaret Voor de meeste onder ons niet geheel onbelangrijk, de financiële kant van het roken. Roken is een dure hobby, een pakje kost al snel €6. Wij hebben voor jou een berekening gemaakt wat het roken van sigaretten kost en wat je hier op kunt gaan besparen door een e-sigaret te dampen: Stel je rookt 1 pakje per dag met 19 sigaretten, 1 pakje kost al snel €6: 365 dagen x €6 = €2190 die je kwijt bent per jaar aan het roken van sigaretten, zonde geld zeg! 1 flesje e-liquid kost €4,95 en is vergelijkbaar met 120 sigaretten, 6 pakjes. Damp je een e-sigaretdan damp je op een week nog maar ter waarde van 1 pakje sigaretten in plaats van 6 pakjes sigaretten, wat ons bij de volgende berekening brengt: €4,95 p/w x 52 weken = €247,40 per jaar wat je kwijt bent aan e-liquids €1,50 x 17 onderdelen = €25 per jaar onderhoud aan je e-sigaret ————————————————————- + €272,40 per jaar ben je kwijt aan dampen inclusief het onderhoud van je e-sigaret in plaats van €2190 per jaar aan sigaretten. Dat is een besparing per jaar van: €1917,60. Daar kun je veel leuke dingen mee doen! Tabak en e-liquid De e-liquid die je dampt met een e-sigaret bevat 3999 minder schadelijke stoffen dan een klassieke sigaret. In een klassieke sigaret zit onder anderen teer, koolmonoxide en stikstofmoxine. De teer kan longkanker veroorzaken en veroorzaakt bij iedere roker allerlei afwijkingen in de longen waardoor de ademhalingsfunctie achteruit gaat en ook je conditie. Dan zit in een sigaret ook nog koolmonoxide en stikstofmoxine, deze stoffen zijn slecht voor je bloedvaten, longen en het hart. In de e-liquid zitten maar een aantal stoffen: Propyleen Glycol, Vegetable Glycerine, water en indien je hiervoor kiest nicotine. De eerste 2 stoffen zitten in etenswaren die je dagelijks eet soep, gebak en boter, dan hebben we nog water, daar hoef ik niets over uit te leggen neem ik aan. Dan hebben we nog de enige schadelijke stof, de nicotine. In verband met je gezondheid is het raadzaam een e-sigaret te gebruiken om te voorzien in je nicotine verslaving omdat die zo als eerder gezegd maar 1 schadelijk stof bevat. Stoppen/afbouwen van nicotine verslaving Wil je stoppen met roken dan is de e-sigaret een goed hulpmiddel. De e-liquid die de e-sigaret omzet in damp is verkrijgbaar in verschillende nicotine sterktes: 0mg, 6mg, 12mg en 18mg. Door bijvoorbeeld ieder kwartaal een stapje lager te gaan in het nicotine gehalte kun je geleidelijk aan afbouwen en uit eindelijk stoppen met dampen. Hierbij komt nog eens als je wilt stoppen met roken damp je een aantal teugen en dan heb je voor de komende tijd voldoende nicotine binnen, een sigaret wordt meestal opgerookt om hem maar niet weg te hoeven gooien, zo bouw je niet af maar juist op. Dat probleem heb je met een e-sigaret niet, die hoef je niet “op te roken.” De e-sigaret stinkt niet naar rook Als je een sigaret rookt ruikt iedereen dat, zowel aan je adem als aan je kleren. Op den duur worden je tanden bruin en krijg je gele vingers. Roken is niet gezond voor omstanders en je kinderen met als gevolg dat je iedere keer als je wilt roken naar buiten dient te gaan, wat niet echt gezellig is in een restaurant. Dat zijn allemaal gevolgen van roken die je niet bepaald vooruit helpen in het leven. Als je een e-sigaret dampt stinkt je adem en kleding niet naar rook en krijg je geen bruine tanden en gele vingers meer. Het dampen van een e-sigaret is ook niet ongezond voor omstanders en je kinderen waardoor je in restaurants en andere openbare plekken mag dampen volgens de Nederlandse wet.

http://esigaret-kopen.nl

EMDR Training

EMDR Training written by: otenyo24

There are various latest and scientific methods and developments that are used in treating people with several health issues. Every medical person requires gaining knowledge along with high level of skill to handle a few cases. Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) wimperextensions zutphen is one such much advanced procedure that supports a health practitioner in treating the trauma. By studying the childhood experiences or any recent struggle one can get an idea of the present day problem. Few issues will leave an individual with a very emotional sensation that may harm their routine and health. Through this therapy one can gain some control over their emotions regarding the particular incident. One interested in learning this process wimpers one by one must pick reputed academy and get complete detailed information that is used to know more about the therapy. Get more information about E-Assessments.

People facing a few health problems like to visit a specialist, who can solve their problems and tend to discuss all their issues only with a certified professional. Due to this even physician or a licensed health clinician tends to get certified in a few courses that help the in treating a few cases. Learning such courses will always be an added benefit to their profession and even improves their knowledge, skill and experience which are much crucial in medical field. 

Pick an approved institution

To gain the designation along with a certificate of the EMDR therapist one must complete the particular course from a recognized institution. In order to be a professional therapist every medical person must complete the course and undergo the training program that is approved. Learn the EMDR courses that are designed perfectly so that one can easily reduce the stress and anxiety of the patient. The best part of this process is that it is a drug free approach and due to this there will be no side effects while treating a patient. Completing the course under the supervision of the qualified people will always benefit the learner. As learning it in a proper and professional environment is much important to use it in the profession. Also attending to all the sessions during the course period will let the person know more and understand the concept clearly. After gaining the certificate of completing the course, one can start dealing with people who are suffering with these health issues. 

Completing the EMDR training will allow the professional to know more about the way it works with the people suffering from anxiety. Only after getting trained in this program one can be eligible of treating people using this particular technique. So one must choose a recognized and an approved institution to complete the course without any issues and gain a certificate that is useful in their profession.

https://duitsewebsite.nl/linkbuilding-duitsland/

Donkere Pigmentvlekken Rond De Mond

Donkere Pigmentvlekken Rond De Mond

Pigmentvlekken rond de mond en lippen worden vaak niet als bijzonder mooi ervaren. Ze zitten ook op een vervelende plaats. Ook is het maar net de vraag wat van typed pigment vlek het betreft. Is het een moedervlek of is het mogelijk een ouderdomsvlek. Heb je er 1 of heb je meerdere pigmentvlekken vlak bij elkaar zitten.

Hoe Ontstaan Donkere Huidvlekken Rond De Mond

Je beseft het vaak niet. Maar met name het gebied rond je mond kom heel veel onbeschermd in de zon. Telkens als je even naar buiten moet komt er schadelijke UVB straling op de huid rond je mond. Door deze straling wordt pigment gestimuleerd. Naarmate je ouder wordt raakt de huid in principe in de war. Nu ontstaan er op bepaalde plaatsen meer pigment dicht op elkaar. Dit noem je pigmentvlekken.

Hoe Kan Ik Vlekken Rond De Mond Zoveel Mogelijk Voorkomen

Het is belangrijk om zoals eerder in dit artikel besproken, goed te realiseren dat pigmentvlekken ontstaan door blootstelling aan zonlicht. Het is daarom belangrijk om de blootstelling deels te verminderen dit kan door het dragen van een SPF crème. Daarnaast is het ook slim als je bijvoorbeeld op zonnige dagen toch wat bescherming draagt in de vorm van een hoedje of pet. Ook is het belangrijk om voldoende vocht tot je te nemen, ons advies is ongeveer 2 liter water per dag.

Tips Om Pigmentvlekken Te Camoufleren

Je kunt met de volgende handige tips eenvoudig pigmentvlekken minder zichtbaar maken. 1. Met camouflerende make-up
2. Door gebruik te maken van foundation en andere poedertjes
3. Je kunt ook naar een cosmetisch arts gaan, dan kunt u voor ongeveer 200-300€ de pigmentvlek aardig wat tintjes lichter laten maken. Dit moet je echter wel om de maand blijven herhalen.
4. Elke week de huid bij de pigmentvlekken scrubben, dit kan de pigmentvlek iets lichter maken
5. Je kunt met citroensap de pigmentvlek enkele tinten lichter maken.
6. Ook is het mogelijk om met een whitening crème in ongeveer  3 – 5 weken de pigmentvlek definitief lichter te maken. Je brengt deze crème 2 maal daags aan. Na ongeveer 3 weken zie je de eerste resultaten. Zodra je helemaal tevreden bent verminder je de dosering naar een onderhoudskuur om het mooie resultaat te behouden.

Waar Koop Ik Deze Pigmentvlekken Camouflage Crème.

Als je kiest voor de zeer huidvriendelijke whitening crème Skinlight. Dan kiest u voor een PH neutrale, Parfumvrije variant. Deze Pigment Camouflage crème werkt effectief. Binnen 3 – 5 weken boekt u al goede resultaten. U kunt deze crème online bestellen via de webshop Skin Light.

http://www.skinlight.nl/wat-te-doen-tegen-donkere-vlekken-op-de-huid/

Beste crème tegen donkere kringen onder ogen

Beste crème tegen donkere kringen onder ogen

Het zal je misschien niet verbazen maar er zijn honderden producten op de markt om het rond en onder de ogen fraaier te maken. Tientallen poedertjes en oog potloden van een groot aantal kleine en grotere merken. Deze producten worden vaak heel goedkoop en in het buitenland gemaakt en zijn daarom alles behalve gezond voor de huid rond je ogen. Wij zullen u daarom advies geven hoe je definitief kunt zorgen dat je mooier uit je ogen gaat kijken, zodat je de hoeveelheid  make-up en dergelijke fiks kunt gaan verminderen.

Kenmerken van donkere kringen onder de ogen

Donkere kringen onder de ogen geven een oudere en vermoeide indruk. Ook geeft het een minder positief gevoel wanneer je met iemand met deze kwaal in gesprek zou raken. Kortom wanneer je rond je ogen weer mooier en stralender eruit zou zien zou je op vele vlakken in het leven hier positiviteit uit kunnen halen.

Hoe verminder je donkere kringen en wallen

– Je kunt het verminderen met make-up, eye-liner, oogpotloodjes en nog heel veel andere producten. Echter is het allemaal niet definitief.
– Of je kiest voor Skinlight. Dit is parfum-vrije, ph neutrale huidcrème om donkere kringen rond en onder de ogen in ongeveer 3-5 weken aanzienlijk te verlichten. Je huid gaat er dus stralender uitzien. Je zult merken dat je steeds minder make-up gaat dragen. 

De kosten om wallen en kringen te verminderen?

De kosten van make-up zijn natuurlijk erg verschillend. Kies je voor de whitening treatment Skinlight dan bent u voor ongeveer 3 maanden tijd slechts 40€ kwijt. Dit is nog geen 13 euro per maand.