De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Gezellige woonkamer lampen

Een huiskamer moet een gezellige, huiselijke sfeer hebben. De woonkamer is namelijk een van de belangrijkste ruimtes in het huis. Daarom is het dus belangrijk dat je je lampen zorgvuldig kiest. Hoe weet je zeker dat je de beste lampen kiest? Een keuze maken met zo’n groot aanbod is niet eenvoudig. Dat is waarom we je graag wat handige weetjes willen geven.

Hanglampen voor boven de tafel

Aan de eettafel brengen we veel tijd door. Wij raden je allereerst dit aan: Zorg ervoor dat de hanglamp in dezelfde stijl is als de eettafel. Een te afwijkende stijl voor de hanglamp is erg zonde. Ook moet de lamp niet te groot zijn voor de tafel. Vergeet deze regels niet wanneer je woonkamer lampen uit gaat kiezen. Hierdoor zal je geen verkeerde verlichtingsaankopen doen.

LED hanglampen

We zien nu dat heel veel lampen overgaan op LED. Een LED hanglamp is dan ook een verstandige keuze. Met het kiezen voor een LED lamp maak je een milieubewuste keuze. Ook je portemonnee profiteert ervan. Ook is LED verlichting niet meer zo blauw als vroeger. Er bestaan dus alleen maar voordelen aan LED.

Plafond verlichting

Als je denkt aan plafondlampen denk je al snel aan de ronde witte variant. Echter, er zijn nu ook veel verschillende soorten. Zo zijn er nu ook moderne spots voor aan het plafond. Maar de originele witte ronde plafondlampen blijven het populairst. Maar waarom zijn plafondlampen nog steeds zo populair?Het eenvoudige uiterlijk van deze plafonnières zorgt er voor dat ze overal passen. Ook geven de plafonnieres een verspreid licht. Dit betekent dat een enkele plafonnière de hele ruimte kan belichten.

Meer informatie over verlichting

Wij raden je aan om genoeg informatie in te winnen voor je aankoop. Een lamp kiezen wordt hierdoor een makkie. Je kunt gelukkig veel informatie krijgen over verschillende verlichting. 

http://www.steinhauer.nl/lampen-verlichting/plafondlampen