Geniet van lekker eten tegen een goede prijs bij een restaurant in Oss!

Wil je lekker en tegen een goede prijs eten bij een restaurant in Oss? Ga dan eens op maandag, dinsdag of woensdag eten bij De Nieuwe Wereld. Op deze dagen kun je er smullen van een heerlijk driegangendiner voor een erg voordelige prijs. Elke donderdag staat het restaurant in Oss in het teken van ‘Throwback Thursday’. Zo kun je er elke donderdagavond genieten van burgers, bier en vinyl muziek. Op vrijdag is het natuurlijk tijd om het weekend in te luiden. En hoe kun je dit nu beter doen dan met speciaalbier of cocktails? Juist! Daarom kun je bij De Nieuwe Wereld, het gezelligste restaurant van Oss, elke vrijdag terecht voor ‘Hello Friday’. 

Specialisten maken uw avond in een restaurant in Oss onvergetelijk

Wanneer je uit eten gaat bij een restaurant in Oss, verwacht je natuurlijk een goede maaltijd. De Nieuwe Wereld in Oss werkt daarom uitsluitend met specialisten die passie en liefde hebben voor het vak en vakmanschap leveren. Zo worden alle maaltijden bereid door een echte chef-kok. Dat proef je zeker wanneer je er langs gaat voor een heerlijke lunch of een smakelijk diner. Ook wanneer je er langsgaat voor een borrel kun je een hoge mate van kwaliteit verwachten. Zo zorgt de gin-tonic specialist ervoor dat jouw cocktail perfect is gemixt. Houd je toch meer van bier? Dan kun je er terecht voor meer dan 50 verschillende (speciaal)bieren. De bierspecialist helpt je graag met het kiezen van het lekkerste biertje.

Bij een restaurant in Oss gaat er een nieuwe wereld open voor elke bierliefhebber

Ben je een liefhebber van een lekker koud speciaalbiertje? En wil je het liefste elke keer een nieuwe uitproberen? Dan moet je echt eens langs gaan bij restaurant De Nieuwe Wereld in Oss. Je kunt hier namelijk kiezen uit wel 50 verschillende soorten (speciaal)bieren. Wat is jouw favoriet? Witbier, fruitbier, rookbier of iets anders? In dit sfeervolle restaurant in Oss vind je het allemaal! De ene biersoort nog specialer dan de andere. Een normaal biertje kan natuurlijk ook altijd. In dit restaurant in Oss gaat er voor elke bierliefhebber een hele nieuwe wereld open. Probeer jij ze alle 50? Naast een lekker speciaalbiertje, kunt u bij dit restaurant ook terecht voor een lunch, borrel of diner.