Ga voor veiligheid met een busreis door de specialist

U hoort het vast wel vaker: ‘het vliegtuig is het veiligste vervoersmiddel’, maar wat nu als u helemaal niet van vliegen houdt? Goed nieuws, het reizen met de bus is ook een hele veilige manier van reizen. U neemt plaats in een van de comfortabele stoelen en laat met een gerust hart al uw zorgen achter. Alles wordt voor u geregeld. Afhankelijk van de gehele reisduur wordt er om de twee uur gestopt, zodat u lekker uw benen kan strekken. Iedere bus is uitgerust met een toilet en een koffiebar. Maar uiteraard zijn de stoelen ook comfortabel genoeg om lekker in weg te zakken en te slapen. Lukt slapen niet? Met de bus op vakantie is de uitgelezen kans om van het prachtige uitzicht te genieten of een boekje te lezen.

Waarom busreizen fijner zijn dan andere vormen van vervoer

Hoe gaat u het liefst op vakantie? Kies dit jaar eens voor een unieke busreis. U zult verstelt staan van alle dingen die u onderweg ziet en vooral over hoe ontspannen deze manier van op reis gaan is. Waarom gaat u niet met de bus op vakantie? Busreizen worden vaak vergeten, maar zijn ideaal wanneer u binnen Europa reist. Als u een busreis boekt bij Busreizen Maaskant, bent u verzekerd van een comfortabele reis met prachtig uitzicht. U wordt opgehaald op de gewenste tijd, bij de dichtstbijzijnde plaats. Geen wachtrijen, de bus rijdt altijd. Zo komt u echt uitgerust aan op uw bestemming.

Kies voor een busreis die duurzaam genoeg is

Wilt u dit jaar eens op een écht duurzame manier op vakantie? Kies dan voor busreizen van een specialist. De bus stoot veel minder uit dan een vliegtuig en dat is erg goed nieuws voor het milieu. Kiest u voor een busreis van Busreizen Maaskant? Dan zit u goed. De bussen waar zij mee rijden zijn milieuvriendelijker dan een vliegtuig, boot of reizen met uw eigen auto. De bussen voldoen aan de meest strenge milieunormen en hebben de laagste CO2-uitstoot van alle gemotoriseerde vervoersmiddelen. Zo draagt ook u uw steentje bij aan duurzaam toerisme en kunt met een gerust hart genieten van uw mooie vakantie, rondreis of dagtocht.