Ga voor een optimale gezondheid van uw werknemers met overdrukfilters

Overdruksystemen zijn essentieel voor een goede gezondheid. En dat wilt u immers voor uw werknemers, nietwaar? Bij werkzaamheden in volledig gesloten werkruimtes kan het erg gevaarlijk zijn als er ongewenste stoffen, gassen en dampen aanwezig zijn. Deze kunnen zelfs schadelijk zijn voor de gezondheid van uw personeel dat werkzaam is in deze ruimtes. Om bij te dragen aan een goede gezondheid van uw personeel is het daarom aan te raden om te investeren in overdrukfilters van de leverancier Brotec Benelux. Met de overdrukfilters kunt u een afgeslote ruimte namelijk reinigen van vervuilde lucht, zodat uw personeel alleen maar schone en gezonde lucht inademt. Als gevolg hiervan wordt de kans op ziekteverzuim van het personeel verkleind en worden longziektes en onnodige zorgkosten voorkomen.

Voor iedere toepassing zijn er de juiste overdrukfilters

Binnen vele werkvelden is de gezondheid van werknemers risicovol. Gebruik hiervoor de juiste oplossingen! Overdrukfilters kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen en in verschillende werkvelden. Zo is het bij bodemsaneringen en sloopwerkzaamheden verplicht om gebruik te maken van overdrukfilters. Ook machinisten, operators en chauffeurs hebben baat bij het gebruik van overdrukfilters. En dat is nog maar het begin! Zoals u ziet zijn er verschillende toepassingen waarbij het zuiveren van de lucht met overdrukfilters belangrijk is. Daarom biedt een specialist, genaamd Brotec Benelux, overdrukfilters in diverse verschillende soorten en maten aan. Op deze manier kunnen ze hun klanten ervan garanderen dat ze voor werkelijk elke toepassing wel een geschikte overdrukfilter kunnen leveren. Om zeker te weten dat u de juiste filter aanschaft, kunt u deze specialist altijd contacteren voor persoonlijk advies.

Overdrukfilters aanschaffen? Dit heeft u nog meer nodig!

Heeft u al eens gehoord van een overdrukfilter? In afgesloten ruimtes is dit aan te raden. Wilt u vervuilde lucht zuiveren zodat uw personeel in een gezonde omgeving kan werken? Dan doet u er goed aan om kwalitatieve overdrukfilters aan te schaffen. Hiermee kunt u de lucht filteren voordat deze in een afgesloten ruimte komt, zodat u binnen uitsluitend schone lucht heeft. U heeft hiervoor echter nog meer nodig dan alleen de overdrukfilters. Zo is het in de eerste plaats belangrijk om de cabine goed af te dichten zodat er binnen een druk van minimaal 100 Pa kan ontstaan. Ook is er airconditioning nodig om frisse lucht binnen de cabine creëren. Ten slotte heeft u een A.O.C. controller nodig. Deze meet de waarde van overdruk in de cabine en geeft de vervuilingsgraat weer. Voor al uw benodigdheden bij luchtzuivering onder één dak, kunt u terecht bij een specialist genaamd Brotec Benelux.