Ga voor een betere samenwerking dankzij een werkvoorbereider in de bouw

Wanneer u een uitvoerder of werkvoorbereider inschakelt voor uw project in de bouw, wilt u natuurlijk dat het project efficiënt verloopt. Door een bouwkundig uitvoerder bij Velox Engineering in te schakelen, weet u zeker dat het goed zit. Door het bevorderden van de integrale samenwerking tussen alle disciplines kunnen de uitvoerder en de Revit modelleur die u inschakelt tijdens uw bouwproject beter hun werk doen. Tijdens de bouwvoorbereiding worden diverse berekeningen gecontroleerd en waar nodig aangepast. Maar ook overige werkzaamheden worden uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de bouwvergunningen, sloopvergunningen en andere verplichte vergunningen? Ook dit valt in de bouwvoorbereidingsfase. Wilt u zeker zijn van een uitstekend eindresultaat? Schakelt u dan de expertise van Velox Engineering in.

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

De Revit modelleur is onmisbaar bij utilitaire projecten. Deze specialist ontwerpt en berekent elektrotechnische, werktuigbouwkundige en andere bouwinstallaties. En dat is nog maar het begin van de werkzaamheden van de Revit modelleur. Daarnaast moeten de modellen getoetst worden op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw bouwproject. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld.

De uitvoerder van uw bouwproject: de spin in het web

Een bouwproject opstarten is niet bepaald iets wat u zomaar doet. Er zijn namelijk heel wat specialisten nodig om het bouwproject goed te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de architect, adviseurs, de Revit modelleur en vergeet zeker de opdrachtgever niet. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.