De eerste pagina
Image default
Aanbiedingen

Fotograaf Vincent Hartman

Destijds was het een bewuste keuze om de eigen naam als handelsnaam te gebruiken. Immers overal waar je je voorstelt weet iedereen direct wat je doet en wie je bent, tenmiste als je naamsbekendheid al op peil is. Lokaal is die dat zeker, maar in de rest van Nederland wordt de Fotostudio van Vincent Hartman Fotografie tussen Zwolle en Raalte, voornamelijk gevonden door generieke zoektermen. Inmiddels is er een nieuwe handelsnaam STUDIOVHF toegevoegd met bijbehorende website en huisstijl. Als de naam ‘Vincent Hartman’ wordt ingetoetst wordt die nieuwe site echter niet gevonden. De nieuwe handelsnaam heeft ten doel een duidelijkere communicatie richting de zakelijke doelgroep te bewerkstelligen.

Fotograaf Zwolle

Vincent Hartman is een geboren en getogen Zwollenaar. De familie Hartman komt van orgine van de Wipstrikkerallee alwaar ‘Hartman’s Speeltuin’ was gevestigd. Het bedrijf voorzag met Speeltuin, Café en Fietsenmakerij voor het inkomen voor dit grote gezin. Twee generaties verder heeft Vincent Hartman zijn ‘speelplaats’, of Fotostudio verplaatst naar Heino, gemeente Raalte. Na gestart te zijn in Zwolle-Zuid, is de studio vervolgens via het Veeralleekwartier verplaatst naar het buitengebied van Zwolle, vanwege de behoefte aan ruimte.

De fotostudio heeft inmiddels haar activiteiten verlegd van particuliere fotografie naar fotografie met een zakelijk doel. De fotostudio is gespecialiseerd in reclamefotografie, productfotografie, interieurfotografie: 

, redactionele fotografie en bedrijfsfotografie:

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is meer een verzamelterm voor verschillende disciplines uit de fotografie dan dat het een fotografisch specialisme is. Een bedijf of organisatie die op zoek is naar een fotograaf gebruikte vaak het woord ‘bedrijf’ in combinatie met het woord ‘fotografie’ of ‘fotograaf’ in de zoekmachine en derhalve zie je deze woorden weer terug in de communicatie uitingen van fotografen.

Bij bedrijfsfotografie kan het gaan om bijvoorbeeld de volgende deelgebieden uit de fotografie: portetfotografie, interieur- en exterieur fotografie, productfotografie en actiefotografie. Dat zijn nogal wat disciplines! Fotograaf Vincent Hartman van STUDIOVHF is een bijzonder veelzijdig fotografisch dienstverlener die al deze disciplines op meer dan gemiddeld niveau beheerst. Voor productfotografie is de fotostudio tussen Zwolle en Raalte de aangewezen plek. De studio heeft grote openslaande deuren waardoor producten rechtstreeks de opnameruimte ingedragen kunnen worden. De opnameruimte is uitgerust met een vaste rondwand voor de grotere producten en een opnametafel voor kleineren producten. Ook zijn er paspoppen aanwezig voor het fotograferen van kleding en is er een aparte ruimte voor omkleden, haar en visagie.

Vincent Hartman nodigt u van harte uit het portfolio te bekijken!