De eerste pagina
Image default
Dienstverlening

Erkende Verhuizers van GoedkoopVerhuizen helpen jou bij de verhuizing

Ga je binnenkort verhuizen? Dan staat je een spannende en drukke periode te wachten. Het inschakelen van een verhuisbedrijf helpt daarbij. GoedkoopVerhuizen neemt je een hoop werk uit handen. Wij kunnen niet alleen de inboedel verhuizen. We kunnen deze bovendien voor je inpakken, meubels demonteren en adreswijzigingen regelen. Gemakkelijk toch? Kies voor service, gemak en garantie en profiteer van een vlekkeloze verhuisdag.

Stressvrij verhuizen met onze Erkende Verhuizers

GoedkoopVerhuizen werkt uitsluitend met Erkende Verhuizers en is in het bezit van een Garantie Certificaat. Ons professionele team van verhuizers zorgt ervoor dat jouw spullen veilig op het nieuwe adres aankomen. We gebruiken dekens, spanbanden en stootkussens om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Gaat er helaas iets mis? Dan zijn je spullen tot een bedrag van 100.000 euro verzekerd.

Regel je verhuizing eenvoudig online

Via GoedkoopVerhuizen regel je jouw verhuizing in enkele minuten. Vul het online formulier in vertel ons je wensen en zie direct wat de verhuizing kost. Er hoeft geen inspectie bij je thuis uitgevoerd te worden. Profiteer bovendien van onze gratis verhuisservice: je bestaande nuts- en kabelaansluitingen verhuizen gratis met je mee.

Ga je binnenkort verhuizen? Regel dan direct je verhuizing bij GoedkoopVerhuizen. Wij staan voor je klaar.

https://www.goedkoopverhuizen.nl/over_ons/kwaliteitsgarantie/erkende_verhuizers.aspx