Diverse recreatiemogelijkheden tijdens uw verblijf in een groepsaccommodatie op de Veluwe

Komend jaar wilt u erop uit trekken met uw vereniging, familie of vrienden. Bij De Aalbertshoeve hoeft u zich nooit te vervelen! Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie in de natuurlijke omgeving van de Veluwe geniet u allereest van recreatiemogelijkheden, zowel op het terrein als in de buurt. Zo kunt u een heerlijke wandel- of fietstocht maken in de bossen, speurtochten doen of sporten op een van de sportvelden. Dat is niet het enige. U geniet ook van heerlijke maaltijden. Zo kan men een barbecue voor u verzorgen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u in de ochtend genieten van verse broodjes? Dan wordt er vers brood van de bakker voor u gehaald.

Groepsaccommodatie op de Veluwe biedt uitstekende mogelijkheden voor schoolkamp

Bij De Aalbertshoeve kiest u uit veel verschillende unieke groepsaccommodaties. Op deze kampeerboerderij verblijf je in een accommodatie midden in de groene omgeving van de Veluwe. Gaat u met groep 8 op schoolkamp? Of misschien met de hele school? Daar is deze locatie uiterst geschikt voor. Ieder verblijf heeft meerdere slaapzalen, goede sanitaire voorzieningen, een keuken en verschillende sport- en spelfaciliteiten. Ook is er in de omgeving van de groepsaccommodatie op de Veluwe veel te beleven. Denk aan het beoefenen van watersporten, midgetgolfen of het bezoeken van een attractie- of dierenpark. Zo organiseert u een schoolkamp dat de kinderen nooit zullen vergeten!

Voor welke groepsaccommodatie op de Veluwe kiest u?

U bent de organisator van een groepsuitje voor uw vereniging, familie of voetbalteam. Kies voor een groepsaccommodatie op de Veluwe van kampeerboerderij De Aalbertshoeve. Hier heeft u de keuze uit een drietal accommodaties. Zo biedt de accommodatie De Deel ruimte voor maximaal 86 personen, is ’t Schot geschikt voor groepen van maximaal 44 personen en Kamphuus biedt slaapplaatsen voor 52 personen. Bent u met kleiner gezelschap? Dat is geen enkel probleem, want binnen de groepsaccommodaties zijn meerdere kamers. De verblijven zijn voorzien van goede sanitaire voorzieningen, een keuken en verschillende sport- en spelfaciliteiten. Weet u al voor welke groepsaccommodatie u kiest om de mooie omgeving van de Veluwe te ontdekken?