Dankzij een droogloopmat op maat gaat uw vloer langer mee

Wist u dat een droogloopmat op maat stukken langer mee gaat dan een normale entreemat? Vaak kunt u een entreemat al na korte tijd vervangen omdat deze binnen de kortste keren al slijtage gaat vertonen. Kies dan voor de droogloopmat van V&S Plus die geheel op maat vervaardigd kan worden. Ze staan er namelijk om bekend dat ze vuil en vocht gemakkelijk opnemen, waardoor het niet op de vloer terecht komt. Hierdoor vindt er minder slijtage plaats. Denkt u dat dit het enige voordeel is? Dat is het niet. Met een droogloopmat op maat hoeft u ook minder vaak schoon te maken. Zo hoeft u niet iedere dag opnieuw de viezigheid te schrobben. Dit bespaart u veel tijd en geld.

Houd vuil en vocht buiten de deur met een droogloopmat op maat

Stelt u eens voor: buiten staat het te stortregenen, net wanneer uw personeel arriveert. Water, modder en ander vuil dat aan vieze schoenen blijft hangen komt zo onvermijdelijk mee naar binnen en voor u het weet ziet uw bedrijfspand er smerig uit. Wilt u graag vuil en vocht buiten uw bedrijfsruimte of winkel houden? Maar lukt dit niet met uw huidige entreemat? Dan is het verstandig om te kiezen voor een droogloopmat op maat van V&S Plus. Door het gebruik van een goede mat, voorkomt u dat viezigheid uw gebouw binnenkomt. Hierdoor zal de vloer minder snel gaan slijten en niet geheel onbelangrijk: er hoeft minder vaak schoongemaakt te worden. Een droogloopmat is geschikt voor al het loopverkeer en verkrijgbaar als losse matten of rollen, waardoor deze zeer breed toepasbaar is. Kies zelf een mooie kleur of laat uw bedrijfsnaam plaatsen op de mat. Een droogloopmat op maat, precies zoals u verwacht!

Droogloopmat op maat: gegarandeerd een uitstekende eerste indruk

Het is van levensbelang dat uw bedrijf een juiste eerste indruk maakt. U wilt toch niet dat uw klanten, bezoekers en sollicitanten een slecht beeld krijgen van uw bedrijf? Kies er dan voor een mooie droogloopmat op maat te plaatsen bij uw voordeur. Entreematten van V&S Plus staan bekend om hun nette uitstraling en uitstekende kwaliteit. Zo worden vuil en vocht opgevangen, waardoor het vuil niet verder de bedrijfsruimte in wordt genomen. U kiest gemakkelijk een droogloopmat die passend is bij het bedrijfsinterieur en zelfs op maat gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan passende kleuren, het logo of zelfs uw bedrijfsnaam. Met een droogloopmat op maat maakt u gegarandeerd een goede eerste indruk.