Bijzondere werkplekken en evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park. Onze locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is de ideale plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Unieke en bijzondere werkplekken Amsterdam

‘Het nieuwe werken’ maakt een mobiele levensstijl mogelijk. Bij C-Bèta optimaliseren we de levensduur van producten zodat deze bijzondere en unieke werkplek een bron is voor iedereen die iets wil met de circulaire economie.

Evenementen

Bij ons speelt circulair een erg belangrijke rol. Onze ruimtes inspireren jouw gasten in een unieke evenementenlocatie. Wat je ook in gedachte hebt; een kleine of grote bijzondere evenementenlocatie. Bekijk onze evenementenloacties in omgeving Amsterdam. Alles kan bij C-Bèta! Iedereen kan bij ons terecht.

Evenementenlocaties in omgeving Amsterdam

De bijzondere werkplekken van C-Bèta in omgeving Amsterdam hebben snelle internetverbinding, een unieke locatie en lekkere koffie. Dit is nodig om het creatieve brein van de medewerkers te stimuleren. Want iemand die elke dag werkt in dezelfde werkomgeving werkt niet bevorderd. Doorbreek dit en kom werken op een bijzondere werkplek in de buurt van Amsterdam.

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://www.deeerstepagina.be/