Investeren in vastgoed bij dé Europese marktleider

Heeft u een bedrag opzij staan waar u graag iets mee wilt doen? Wilt u er wel zeker van zijn dat u hier op langere termijn uw voordeel uit haalt? Dan zou investeren in vastgoed wel iets voor u kunnen zijn! Als u in vastgoed wilt beleggen in België of Nederland, doet u er goed aan om een echte specialist onder de arm te nemen die u hiermee kan helpen. Center Parcs Vastgoed is hier het ideale voorbeeld van. Deze specialist is al jaren dé referentie als het gaat om het beheer en ontwerp van toeristische accommodaties. Als u wilt investeren in vastgoed, bent u bij deze expert dus zeker op de juiste plek!

Investeren zoals u dat wilt

Als u gaat investeren in vastgoed, doet u dit op de manier zoals u dit wilt. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos. U kunt bijvoorbeeld in vastgoed beleggen met uw eigen vermogen, maar het is ook mogelijk om een financiering aan te gaan. Waar u ook voor kiest, zekerheid heeft u sowieso! U krijgt gegarandeerd een vaste huuropbrengst uitgekeerd, wat de bezettingsgraad van uw cottage ook is. Verder hoeft u zich bijvoorbeeld ook geen zorgen te maken over extra kosten of over het onderhoud. Deze expert neemt dat allemaal voor zijn rekening. Bovendien geniet u te allen tijde van persoonlijke begeleiding en kunt u zorgeloos genieten van het fiscaal voordeel dat een vakantiewoning met zich meebrengt.

Contacteer de deskundige medewerkers

Wilt u een nieuwe uitdaging aangaan en lijkt het u ideaal om in vastgoed te beleggen? Wacht dan niet langer en neem meteen contact op met de deskundige medewerkers van Center Parcs Vastgoed. Zij staan u graag te woord en vertellen u alles wat u moet weten. U kunt dan meteen ook een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek waarin u al uw wensen en eisen duidelijk kunt maken? Heeft u nog specifieke vragen of opmerkingen? Ook dan staat het team voor u klaar met professionele antwoorden en gedegen advies. Wie weet bent u wel sneller dan u denkt de trotste eigenaar van een gezellig vakantiehuisje.

De opmars van bitcoin

Voor wie de bitcoin koers in de gaten gehouden heeft is het duidelijk dat deze hard omhoog is gegaan in de laatste maanden. Heel 2020 ging de koers gestaag omhoog, maar met name in de laatste maanden ging het in een sneltreinvaart. Deze koers lijkt doorgezet in 2021.

 

Waar stijg bitcoin zo snel?

Een belangrijke reden dat bitcoin zo hard omhoog gaat de laatste tijd is omdat er steeds meer mensen ‘instappen’. De bitcoin koers wordt namelijk vastgesteld aan de hand van vraag en aanbod. Hoe meer mensen willen kopen, hoe hoger de koers omhoog zal gaan.

 

Dit komt doordat er een maximale hoeveelheid van 21 miljoen bitcoin zal zijn. Het is onmogelijk om meer dan dat te maken. De laatste bitcoin zal waarschijnlijk ergens in 2140 ‘gemaakt’ worden. Mensen die positief zijn verwachten dat de koers tot die tijd flink door zal stijgen. 

 

Door de schaarste willen mensen namelijk zoveel mogelijk BTC bezitten om zaken als inflatie tegen te gaan. De euro wordt namelijk constant bijgemaakt, zoals pijnlijk duidelijk werd tijdens de coronacrisis. Om je spaargeld tegen deze inflatie te verzekeren stappen nu steeds meer consumenten, maar ook grote investeerders over op de cryptocurrency. 

 

Het is belangrijk niet blind in te stappen, maar eerst goed onderzoek te doen. Wat de verwachten van bitcoin zal zijn hangt af van de persoon die je vraagt. Het is verstandig het cryptocurrency nieuws op de voet te volgen zodat je van het laatste nieuws op de hoogte blijft. Zeker als je erin investeert is dit een must. 

 

Investeren brengt altijd risico’s met zich mee. Daarom is het deste belangrijker om goed te weten wat je doet en nooit te investeren met geld dat je op korte termijn nodig hebt. Geld dat je nog hebt liggen kan een goede investering zijn, maar geld voor de huur absoluut niet. Zo voorkom je financiële problemen. 

 

Trouwen met een maatje meer

Trouwen is een unieke gebeurtenis die meestal maar een keer in je leven gebeur. Omdat dit zo uniek is en je waarschijnlijk het niet nog een keer gaat meemaken, wil je er zeker van zijn dat de dag uitstekend verloopt. In deze blog gaan we hier wat verder op in en geven we je enkele tips om deze dag onvergetelijk te maken. Lees dus snel verder voor meer informatie hierover!

Een dag om nooit te vergeten

Trouwen is een zeer bijzondere gebeurtenis die je niet elke dag mee maakt.  Helaas is het niet goedkoop en zal je dus veel geld kwijt zijn aan het plannen van de dag en de uitvoering van de dag zelf. Onder andere de locatie en aankleding zijn hoge kosten posten, maar ook de kleding van de bruid en bruidegom kunnen duur zijn. Veel mensen houden hier geen rekening mee en worden hierdoor verrast. Denk al snel aan een paar duizend euro voor de bruidkleding voor hem en haar. 

Een maatje meer is niet duurder

Heb je een maatje meer en wil je graag trouwen? Dan hoef je niet bang te zijn dat je extra veel geld moet neerleggen. Trouwjurken maatje meer zijn namelijk ook gewoon voor de gelijke bedragen beschikbaar en daardoor niet duurder in aanschaf. Om deze trouwkleden aan te schaffen kun je gebruik maken van een groot aantal verschillende winkels. Onder andere traditionele trouwwinkels kunnen je hierbij helpen, maar ook outlets en andere sale winkels kunnen hier een uitkomst bieden.

Trouwen in maatje 40

Heb je maatje 40 en ben je op zoek naar een trouwjurk? Ook dan kan je makkelijk een torujurk vinden die bij je past. Je dient hier niet extra voor te betalen of extra ver te reizen om deze jurken tegen te komen. Trouwjurken maatje 40 kun je ook regelmatig vinden bij je lokale outletcentra.

https://www.bruidsmodeland.be/unieke-trouwjurken-vanaf-maatje-40/

Een woningrenovatie, waar dient u op te letten?

Heeft u een te renoveren woning gekocht, geïnvesteerd in een vastgoedproject of heeft uw huidige woning een volledige renovatie nodig? Bij een renovatie komt veel kijken. Weet u niet hoe u moet beginnen? In dit artikel helpen wij u verder.

Soorten renovaties

Voordat we met de aandachtspunten van een renovatie beginnen, is het belangrijk om te vermelden dat er twee hoofdtypen renovaties zijn. De eerste categorie is voor de jaarlijkse slijtage. Sommige zaken in uw huis moeten regelmatig worden vervangen, zoals een dakgoot, elektra, warmwaterketel etc. Het tweede type renovatie is een renovatie die u uitvoert om uw woning in waarde te laten stijgen. Het zogenaamde verfraaiingsproject. Beide soorten renovaties vereisen doordachte methoden.

Een doorgronde planning

Renoveren dient plaats te vinden met een strakke planning. De renovatie wordt in een bepaalde volgorde uitgevoerd. Zo is het belangrijk om te beginnen met basiswerk, zoals isolatiewerkzaamheden of dakreparaties. Alleen dan kunnen binnenshuis werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer. Aan het eind komt pas de afwerking aan bod. Zonder plan slaat u stappen over die u in het renovatieproces problemen zouden kunnen opleveren. Dit zorgt niet alleen voor extra stress, maar ook voor extra kosten. Werk daarom systematisch, zodat u indien nodig kunt bijsturen en stijgende kosten kunt vermijden.

Maak gebruik van deskundige hulp

Sommige werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren. Voor andere werken is het aan te raden een deskundige te zoeken. Financieel gezien is dit relatief duurder, maar dit kan u veel tijd en toekomstige problemen besparen. Wanneer u professionals inhuurt, moet u de opleverdatum en de beëindigingsdatum bepalen in overeenstemming met het contract. Een deskundige weet waar de struikelblokken liggen bij renovatie- en renovatiewerkzaamheden en kijkt vanuit een ander perspectief naar het huis. Er zijn ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in renovatieprojecten. Deze hebben de leiding over alles van start tot finish. Van planning tot uitvoering en coördinatie.

Uw financiële status

Een woningrenovatie brengt kosten met zich mee. Het is daarom aan te raden om van tevoren onderzoek te doen naar de kosten die gemaakt moeten worden. Hierdoor komt u niet voor onnodige verrassingen te staan.

Wilt u graag financiële ondersteuning ontvangen? Dan is een renovatielening wellicht interessant. Doe vrijblijvend een online simulatie om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Een renovatielening is niet vergelijkbaar met een hypothecaire lening, maar de lening kan wel worden ingezet met als doeleind om bijvoorbeeld uw keuken te renoveren.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/woning/renovatie

Warmtepomp of zonnekoepel

Het warm houden van je zwembad is natuurlijk heel fijn. Het zorgt er niet alleen voor dat jij in een fijne temperatuur een rondje kan zwemmen, het zorgt er namelijk ook voor dat je langer kan genieten van je zwembad. Een voorverwarmd zwembad zorgt er namelijk ook voor dat je in de herfst, winter en lente kan zwemmen. Wat ga je hiervoor gebruiken? een warmtepomp of zonnekoepel?

Zonnekoepel

Je kunt zwembadwater vandaag de dag verwarmen op een natuurlijke en volledig duurzame manier. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van een zwembad zonnecollector. Na aanschaf werken deze volledig kosteloos op zonne-energie. Tijdens zomermaanden kan je door gebruik van een koepelzonnecollectoren het zwembad een vijftal graden verwarmen. Daardoor heeft het water van ongeveer half mei tot half september een aangename water temperatuur.

Warmtepomp

Voor zwembad verwaming wordt meestal gebruik gemaakt van een warmtepomp. Het is niet alleen efficiënt en goedkoop, maar daarnaast ook nog eens een zeer milieuvriendelijke manier voor het verwarmen van je zwembad. Dit houdt in dat er geen of weinig C02 uitstoot is. Een warmtepomp is ideaal voor grotere zwembaden en voor iedereen met een medium sized zwembad.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/zwembad-verwarming/

VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN DE WATERPOMP

De waterpomp wordt gebruikt in zowel commerciële als residentiële toepassingen, waardoor het water kan worden gebruikt ongeacht de afstand tussen het waterpunt en het reservoir. Het is vooral belangrijk dat de industrie en de huishoudens die putten gebruiken, over de nodige apparatuur beschikken.

 

In de industrie vereisen systemen die werken met water als koelmedium grote stromen met regelmatige tussenpozen. Dit maakt het noodzakelijk om apparatuur te gebruiken die het mogelijk maakt om dit snel te verhelpen, waardoor wordt voorkomen dat de machines langer op hoge temperaturen blijven staan en het gebruik van de waterpomp tot minder slijtage leidt.

 

Een ander groot voordeel van de waterpomp is het gebruik ervan in brandblusinstallaties. Het maakt het mogelijk om snel brandplekken te blussen, waardoor brandschade tot een minimum wordt beperkt. Daarom is het van groot belang dat de aangekochte waterpomp in staat is om met het gewenste debiet te werken, omdat bij brandpompen het benodigde debiet aanzienlijk hoger is.

 

Om op al deze voordelen te kunnen rekenen, is het aan te bevelen om modellen aan te schaffen die worden geproduceerd door bedrijven die bekend staan om hun efficiëntie en productiekwaliteit. Deze maatregel voorkomt dat de waterpomp gebreken vertoont op het moment dat het gebruik ervan noodzakelijk is, wat het ongemak als gevolg van pompen die met materialen van lage kwaliteit zijn vervaardigd, kan vergroten.

 

De belangrijkste leveranciers van waterpompen zijn onder andere de dab pompen en de grundfos regenwaterpomp. Marktreferenties bieden het beste en modernste in het waterpompsegment.

 

Roestvrij stalen pomp

Ontwikkeld met het oog op het verpompen van vloeistoffen, het onder druk brengen, verheffen en overbrengen van vloeistoffen van de ene plaats naar de andere, de roestvrijstalen pomp is een van de opties van de centrifugaalpompen voor gebruik in industrieën van verschillende segmenten zoals textiel, chemie, voedsel, onder andere.

 

Geproduceerd in roestvrij materiaal, de roestvrij stalen pomp heeft een uitstekende duurzaamheid, zelfs bij blootstelling aan corrosieve vloeistoffen. Er zijn verschillende modellen pompen met indicaties voor een breed scala aan toepassingen.

 

Het voordeel van de roestvaststalen pomp is de superieure weerstand ten opzichte van de pompen waarvan het karkas in thermoplastische kunststoffen wordt geproduceerd, wanneer deze wordt gebruikt voor het verpompen van chemische producten die kunnen schuren.

https://www.waterpomp.be/

bespaar geld met uw dak!

Bent u wel eens langs een huis gelopen waar het dak niet was gemaakt van dakpannen maar van riet? Vast wel, en u heeft toen vast gedacht aan het bezitten van een rieten dak. Maar vanaf dat punt laten mensen het achter zich en gaan ze verder met hun leven. Best zonde eigenlijk, want zo’n dak is erg mooi en u bent ook nog eens minder kwijt aan verwarmingskosten.

Nou hoor ik u denken: ‘’allemaal leuk en aardig, maar wat zijn  de kosten rieten kap?’’ als u contact met ons opneemt kunnen wij het voor u uitrekenen in een handomdraai. Wij houden rekening met eventuele problemen die zouden kunnen ontstaan en handelen hier van te voren goed op. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit krijgt geleverd op een snel tempo zonder addertjes onder het gras!

De  die bij ons werken zijn erg bekwaam en hebben zeer veel verstand van de zaken. Als u tijdens de verbouwing nog onduidelijkheden heeft, kunt u het simpelweg aan één van de medewerkers vragen. Zij zijn uiterst goed opgeleid en geïnformeerd voor iedere klus. Hierdoor zijn ze ook een stuk sneller klaar omdat ze bij eventuele problemen niet eerst hoeven te overleggen met de zaak. Ze weten op iedere situatie in te spelen waardoor u zorgeloos kan gaan genieten van uw mooie, nieuwe rieten kap!

bent u geïnterreseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en maak een afspraak. dan kunnen wij gerust met u doornemen hoe het dak er ongeveer uit zal komen te zien en wat het ongeveer gaat kosten. daarnaast geven wij ook weer hoe veel u met uw dak gaat besparen en hoe lang wij bezig zijn. deze gesprekken gaan net zo lang door totdat u tevreden bent en geen vragen meer heeft

https://www.rietwerk.nl

grote en kleine ingrepen rond de mond

Het gaan naar de tandarts voor kleine ingrepen is voor niemand echt een plezier. En als er dan een grote ingreep moet worden gedaan wordt het meer en meer een vervelende situatie. Maar dat zou niet het gevoel moeten zijn! Met de services van Orfeo kunnen zelfs deze grote ingrepen een stuk minder vervelend worden. Bij Orfeo kliniek kunt u terecht voor chirurgische operaties die betrekking hebben tot uw mond!

Onze kliniek heeft ontzettend veel verschillende takken en mensen die gespecificeerd zijn in hun eigen taak. Zo zijn er chirurgen, assistenten en ook gewone tandartsen. Zo wordt er iets als een kincorrectie, waar er op een chirurgische wijze uw kin aangepast wordt. Zo kunt u uw gehele uiterlijk van uw gezicht aanpassen, en met een knapper en beter gezicht de deur uitstappen. De ingrepen duren wellicht wat lang en zijn vaak duur en misschien zelfs pijnlijk. Maar het licht er maar net aan hoe graag u uw uiterlijk wilt veranderen. Een afwijkende kin kan een enorme impact hebben op niet alleen het uiterlijk, maar ook op uw zelfvertrouwen. Wij bij Orfeo vinden dit onnodig dus willen we u graag helpen met deze pittige situatie.

Maar ook voor minder heftige ingrepen zoals bijvoorbeeld kaakontsteking zijn er medewerkers bij Orfeo die u verder kunnen helpen. Dit zijn ingrepen die veel tandartsen kunnen. Alhoewel, als u al deze ingrepen op de zelfde plek zou kunnen doen bent u wel toch een stuk sneller en gemakkelijker klaar toch? Dus waarom zou u nog moeilijk doen door naar andere en veel verschillende plaatsen te gaan? Juist, dat lijkt toch een heel stuk makkelijker.

mocht u kiezen voor een grote ingreep zoals, al eerder genoemd, een chirurgische ingreep, Dan kunt u altijd eerst een afspraak met ons maken. Dan kunt u een beetje te horen krijgen wat er zou kunnen gebeuren als u met ons in zee gaat. Dan zal er een tijd vrijgemaakt worden zodat u eerst nog een beeld kan krijgen.

https://orfeokliniek.nl

De diensten van VDP

De sterk uitgebouwde logistieke service van VPD is niet alleen een ondersteuning voor onze transportdiensten. We zijn er ook voor u als warehousing. Ook voor u als klant biedt dit heel wat voordelen. Onder andere het feit dat wij 12.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien tot onze beschikking hebben in 1731 Zellik. Ook hebben we 10.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien in 1480 Tubize. 10.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien in 1502 Lembeek. Daarnaast ook 1.000 m2 aan geconditioneerde opslag. Van overslagzones maken wij ook gebruik van. Een douane magazijn mag ook gebruikt worden. Orderpicking is ook een optie als dat gewenst is. Als onze goederenbehandeling wordt gedaan door ervaren en getrainde medewerkers. Daarnaast zijn al onze goederenbehandeling met specifiek en modern materiaal gemaakt. We hebben alle types vorkheftrucks en klemheftrucks die nodig zouden zijn. Die worden onder andere gebruikt voor stapelrekken of ‘blokstockeren’. Ons integraal voorraadbeheer houdt in opslag van uw goederen in onze eigen magazijnen. Met levering vanuit onze magazijnen rechtstreeks naar uw klant. Afhalingen kan rechtstreeks bij uw leveranciers. Redenen zat om bij ons uw gewenste dienste uit te voeren!

Naast distributiediensten hebben we ook onder andere magazijnen te huur. Wij hebben nog enkele ruimtes ter beschikking te Lembeek en Tubize. Een ruime magazijnruimte. En ook een bureel. Bent u geïnteresseerd om een gedeelte te huren? Laat ons dan gerust iets weten op het nummer: 02/391.41.90.

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie vinden plaats in België en Luxemburg met dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering gebeuren in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten op de volgende werkdag. Van Tracking & Tracing kunt u gebruik maken. Net als van POD via internet.

https://www.vpd.eu/

Rvs finish

De afwerking van roestvrij staal is gemoderniseerd tot een unieke kunstvorm. Sommige fabrikanten hebben echter moeite om te leren hoe ze deze moderne details op een kosteneffectieve manier voor hun klanten kunnen bereiken. De meest gangbare afwerkingen en andere roestvast stalen afwerkingen die worden herkend door de plaatwerkindustrie worden hieronder besproken, alsmede hun potentiële toepassingen.

Nr. 1 finish- deze rvs finish wordt geproduceerd door het walsen van roestvrij staal dat hieraan voorafgaand verwarmd wordt. Tijdens dit proces is er een warmtebehandeling die een uniforme microstructuur produceert om ervoor te zorgen dat het roestvrij staal voldoet aan de mechanische vereisten. Dit resulteert in een metalen oppervlak met een donker, ruw en niet-uniform uiterlijk.

Nr. 2B Finish- Dit is een glanzende, koudgewalste rvs finish die gewoonlijk op dezelfde manier wordt geproduceerd als nummer 2D. Het verschil is dat voor 2D licht-koude rolpassages worden uitgevoerd met gepolijste rollen. Dit produceert een meer reflecterende afwerking die lijkt op een bewolkte spiegel. Dit type rvs Finish kan in reflectiviteit variëren van fabrikant tot fabrikant.

Nr. 4 Finish- Deze rvs finish wordt verkregen door staal mechanisch te polijsten met geleidelijk fijnere schuurmiddelen. Het is meer reflecterend dan nr. 3, afhankelijk van de vereisten van de toepassing. De oppervlakteruwheid is typisch en deze afwerking wordt veel gebruikt voor restaurant- en keukenapparatuur, etalages, voedselverwerkings- en zuivelapparatuur, drankindustrie, liften, roltrappen, ziekenhuizen en elke werkruimte waar contact met levensmiddelen is. Het is de favoriete afwerking van architecten en wordt vaak geclassificeerd als een sanitaire afwerking.

Nr. 6 Finish- Deze rvs finish, ook wel Satin Finish genoemd, is een saaie, zilver-witte afwerking met een relatief korte lineaire polijstlijn en een lagere reflectiviteit dan de afwerking nr. 4. Het wordt geproduceerd door metaal met een nr. 4 finish in een olie- en schuurmedium te borstelen. Deze afwerking wordt soms gezien bij architecturale toepassingen in roestvast staal, bijvoorbeeld voor de buitenste kolomvormige panelen die aan de ramen grenzen.

No. 8 Finish- Dit is de meest reflecterende gepolijste rvs finish die soms wordt aangeduid als de spiegelafwerking. Het wordt verkregen door metaal grondig te polijsten tot dit uiteindelijk resulteert in een spiegelachtige afwerking. Dit type afwerking wordt over het algemeen gebruikt wanneer er weinig contact is met externe bronnen vanwege de hoge onderhoudskosten van de afwerking in het veld. Toepassingen omvatten panelen en kolommen, vaak in luxe hotels en kantoorgebouwen. Deze afwerking wordt steeds populairder. Het is tijdrovend omdat het extra polijsttijd vereist om een reflecterende, spiegelachtige afwerking te verkrijgen.

https://vangeenen.nl/rvs-op-maat/