Een woningrenovatie, waar dient u op te letten?

Heeft u een te renoveren woning gekocht, geïnvesteerd in een vastgoedproject of heeft uw huidige woning een volledige renovatie nodig? Bij een renovatie komt veel kijken. Weet u niet hoe u moet beginnen? In dit artikel helpen wij u verder.

Soorten renovaties

Voordat we met de aandachtspunten van een renovatie beginnen, is het belangrijk om te vermelden dat er twee hoofdtypen renovaties zijn. De eerste categorie is voor de jaarlijkse slijtage. Sommige zaken in uw huis moeten regelmatig worden vervangen, zoals een dakgoot, elektra, warmwaterketel etc. Het tweede type renovatie is een renovatie die u uitvoert om uw woning in waarde te laten stijgen. Het zogenaamde verfraaiingsproject. Beide soorten renovaties vereisen doordachte methoden.

Een doorgronde planning

Renoveren dient plaats te vinden met een strakke planning. De renovatie wordt in een bepaalde volgorde uitgevoerd. Zo is het belangrijk om te beginnen met basiswerk, zoals isolatiewerkzaamheden of dakreparaties. Alleen dan kunnen binnenshuis werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer. Aan het eind komt pas de afwerking aan bod. Zonder plan slaat u stappen over die u in het renovatieproces problemen zouden kunnen opleveren. Dit zorgt niet alleen voor extra stress, maar ook voor extra kosten. Werk daarom systematisch, zodat u indien nodig kunt bijsturen en stijgende kosten kunt vermijden.

Maak gebruik van deskundige hulp

Sommige werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren. Voor andere werken is het aan te raden een deskundige te zoeken. Financieel gezien is dit relatief duurder, maar dit kan u veel tijd en toekomstige problemen besparen. Wanneer u professionals inhuurt, moet u de opleverdatum en de beëindigingsdatum bepalen in overeenstemming met het contract. Een deskundige weet waar de struikelblokken liggen bij renovatie- en renovatiewerkzaamheden en kijkt vanuit een ander perspectief naar het huis. Er zijn ook bedrijven die gespecialiseerd zijn in renovatieprojecten. Deze hebben de leiding over alles van start tot finish. Van planning tot uitvoering en coördinatie.

Uw financiële status

Een woningrenovatie brengt kosten met zich mee. Het is daarom aan te raden om van tevoren onderzoek te doen naar de kosten die gemaakt moeten worden. Hierdoor komt u niet voor onnodige verrassingen te staan.

Wilt u graag financiële ondersteuning ontvangen? Dan is een renovatielening wellicht interessant. Doe vrijblijvend een online simulatie om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Een renovatielening is niet vergelijkbaar met een hypothecaire lening, maar de lening kan wel worden ingezet met als doeleind om bijvoorbeeld uw keuken te renoveren.

 

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/woning/renovatie

Warmtepomp of zonnekoepel

Het warm houden van je zwembad is natuurlijk heel fijn. Het zorgt er niet alleen voor dat jij in een fijne temperatuur een rondje kan zwemmen, het zorgt er namelijk ook voor dat je langer kan genieten van je zwembad. Een voorverwarmd zwembad zorgt er namelijk ook voor dat je in de herfst, winter en lente kan zwemmen. Wat ga je hiervoor gebruiken? een warmtepomp of zonnekoepel?

Zonnekoepel

Je kunt zwembadwater vandaag de dag verwarmen op een natuurlijke en volledig duurzame manier. Dit kan gedaan worden door gebruik te maken van een zwembad zonnecollector. Na aanschaf werken deze volledig kosteloos op zonne-energie. Tijdens zomermaanden kan je door gebruik van een koepelzonnecollectoren het zwembad een vijftal graden verwarmen. Daardoor heeft het water van ongeveer half mei tot half september een aangename water temperatuur.

Warmtepomp

Voor zwembad verwaming wordt meestal gebruik gemaakt van een warmtepomp. Het is niet alleen efficiënt en goedkoop, maar daarnaast ook nog eens een zeer milieuvriendelijke manier voor het verwarmen van je zwembad. Dit houdt in dat er geen of weinig C02 uitstoot is. Een warmtepomp is ideaal voor grotere zwembaden en voor iedereen met een medium sized zwembad.

https://outathome.be/product-categorie/water/zwembaden/zwembad-verwarming/

VOORDELEN VAN HET GEBRUIK VAN DE WATERPOMP

De waterpomp wordt gebruikt in zowel commerciële als residentiële toepassingen, waardoor het water kan worden gebruikt ongeacht de afstand tussen het waterpunt en het reservoir. Het is vooral belangrijk dat de industrie en de huishoudens die putten gebruiken, over de nodige apparatuur beschikken.

 

In de industrie vereisen systemen die werken met water als koelmedium grote stromen met regelmatige tussenpozen. Dit maakt het noodzakelijk om apparatuur te gebruiken die het mogelijk maakt om dit snel te verhelpen, waardoor wordt voorkomen dat de machines langer op hoge temperaturen blijven staan en het gebruik van de waterpomp tot minder slijtage leidt.

 

Een ander groot voordeel van de waterpomp is het gebruik ervan in brandblusinstallaties. Het maakt het mogelijk om snel brandplekken te blussen, waardoor brandschade tot een minimum wordt beperkt. Daarom is het van groot belang dat de aangekochte waterpomp in staat is om met het gewenste debiet te werken, omdat bij brandpompen het benodigde debiet aanzienlijk hoger is.

 

Om op al deze voordelen te kunnen rekenen, is het aan te bevelen om modellen aan te schaffen die worden geproduceerd door bedrijven die bekend staan om hun efficiëntie en productiekwaliteit. Deze maatregel voorkomt dat de waterpomp gebreken vertoont op het moment dat het gebruik ervan noodzakelijk is, wat het ongemak als gevolg van pompen die met materialen van lage kwaliteit zijn vervaardigd, kan vergroten.

 

De belangrijkste leveranciers van waterpompen zijn onder andere de dab pompen en de grundfos regenwaterpomp. Marktreferenties bieden het beste en modernste in het waterpompsegment.

 

Roestvrij stalen pomp

Ontwikkeld met het oog op het verpompen van vloeistoffen, het onder druk brengen, verheffen en overbrengen van vloeistoffen van de ene plaats naar de andere, de roestvrijstalen pomp is een van de opties van de centrifugaalpompen voor gebruik in industrieën van verschillende segmenten zoals textiel, chemie, voedsel, onder andere.

 

Geproduceerd in roestvrij materiaal, de roestvrij stalen pomp heeft een uitstekende duurzaamheid, zelfs bij blootstelling aan corrosieve vloeistoffen. Er zijn verschillende modellen pompen met indicaties voor een breed scala aan toepassingen.

 

Het voordeel van de roestvaststalen pomp is de superieure weerstand ten opzichte van de pompen waarvan het karkas in thermoplastische kunststoffen wordt geproduceerd, wanneer deze wordt gebruikt voor het verpompen van chemische producten die kunnen schuren.

https://www.waterpomp.be/

bespaar geld met uw dak!

Bent u wel eens langs een huis gelopen waar het dak niet was gemaakt van dakpannen maar van riet? Vast wel, en u heeft toen vast gedacht aan het bezitten van een rieten dak. Maar vanaf dat punt laten mensen het achter zich en gaan ze verder met hun leven. Best zonde eigenlijk, want zo’n dak is erg mooi en u bent ook nog eens minder kwijt aan verwarmingskosten.

Nou hoor ik u denken: ‘’allemaal leuk en aardig, maar wat zijn  de kosten rieten kap?’’ als u contact met ons opneemt kunnen wij het voor u uitrekenen in een handomdraai. Wij houden rekening met eventuele problemen die zouden kunnen ontstaan en handelen hier van te voren goed op. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de beste kwaliteit krijgt geleverd op een snel tempo zonder addertjes onder het gras!

De  die bij ons werken zijn erg bekwaam en hebben zeer veel verstand van de zaken. Als u tijdens de verbouwing nog onduidelijkheden heeft, kunt u het simpelweg aan één van de medewerkers vragen. Zij zijn uiterst goed opgeleid en geïnformeerd voor iedere klus. Hierdoor zijn ze ook een stuk sneller klaar omdat ze bij eventuele problemen niet eerst hoeven te overleggen met de zaak. Ze weten op iedere situatie in te spelen waardoor u zorgeloos kan gaan genieten van uw mooie, nieuwe rieten kap!

bent u geïnterreseerd geraakt en benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? neem dan zo snel mogelijk contact met ons op en maak een afspraak. dan kunnen wij gerust met u doornemen hoe het dak er ongeveer uit zal komen te zien en wat het ongeveer gaat kosten. daarnaast geven wij ook weer hoe veel u met uw dak gaat besparen en hoe lang wij bezig zijn. deze gesprekken gaan net zo lang door totdat u tevreden bent en geen vragen meer heeft

https://www.rietwerk.nl

grote en kleine ingrepen rond de mond

Het gaan naar de tandarts voor kleine ingrepen is voor niemand echt een plezier. En als er dan een grote ingreep moet worden gedaan wordt het meer en meer een vervelende situatie. Maar dat zou niet het gevoel moeten zijn! Met de services van Orfeo kunnen zelfs deze grote ingrepen een stuk minder vervelend worden. Bij Orfeo kliniek kunt u terecht voor chirurgische operaties die betrekking hebben tot uw mond!

Onze kliniek heeft ontzettend veel verschillende takken en mensen die gespecificeerd zijn in hun eigen taak. Zo zijn er chirurgen, assistenten en ook gewone tandartsen. Zo wordt er iets als een kincorrectie, waar er op een chirurgische wijze uw kin aangepast wordt. Zo kunt u uw gehele uiterlijk van uw gezicht aanpassen, en met een knapper en beter gezicht de deur uitstappen. De ingrepen duren wellicht wat lang en zijn vaak duur en misschien zelfs pijnlijk. Maar het licht er maar net aan hoe graag u uw uiterlijk wilt veranderen. Een afwijkende kin kan een enorme impact hebben op niet alleen het uiterlijk, maar ook op uw zelfvertrouwen. Wij bij Orfeo vinden dit onnodig dus willen we u graag helpen met deze pittige situatie.

Maar ook voor minder heftige ingrepen zoals bijvoorbeeld kaakontsteking zijn er medewerkers bij Orfeo die u verder kunnen helpen. Dit zijn ingrepen die veel tandartsen kunnen. Alhoewel, als u al deze ingrepen op de zelfde plek zou kunnen doen bent u wel toch een stuk sneller en gemakkelijker klaar toch? Dus waarom zou u nog moeilijk doen door naar andere en veel verschillende plaatsen te gaan? Juist, dat lijkt toch een heel stuk makkelijker.

mocht u kiezen voor een grote ingreep zoals, al eerder genoemd, een chirurgische ingreep, Dan kunt u altijd eerst een afspraak met ons maken. Dan kunt u een beetje te horen krijgen wat er zou kunnen gebeuren als u met ons in zee gaat. Dan zal er een tijd vrijgemaakt worden zodat u eerst nog een beeld kan krijgen.

https://orfeokliniek.nl

De diensten van VDP

De sterk uitgebouwde logistieke service van VPD is niet alleen een ondersteuning voor onze transportdiensten. We zijn er ook voor u als warehousing. Ook voor u als klant biedt dit heel wat voordelen. Onder andere het feit dat wij 12.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien tot onze beschikking hebben in 1731 Zellik. Ook hebben we 10.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien in 1480 Tubize. 10.000 m2 aan magazijnen met laadkaaien in 1502 Lembeek. Daarnaast ook 1.000 m2 aan geconditioneerde opslag. Van overslagzones maken wij ook gebruik van. Een douane magazijn mag ook gebruikt worden. Orderpicking is ook een optie als dat gewenst is. Als onze goederenbehandeling wordt gedaan door ervaren en getrainde medewerkers. Daarnaast zijn al onze goederenbehandeling met specifiek en modern materiaal gemaakt. We hebben alle types vorkheftrucks en klemheftrucks die nodig zouden zijn. Die worden onder andere gebruikt voor stapelrekken of ‘blokstockeren’. Ons integraal voorraadbeheer houdt in opslag van uw goederen in onze eigen magazijnen. Met levering vanuit onze magazijnen rechtstreeks naar uw klant. Afhalingen kan rechtstreeks bij uw leveranciers. Redenen zat om bij ons uw gewenste dienste uit te voeren!

Naast distributiediensten hebben we ook onder andere magazijnen te huur. Wij hebben nog enkele ruimtes ter beschikking te Lembeek en Tubize. Een ruime magazijnruimte. En ook een bureel. Bent u geïnteresseerd om een gedeelte te huren? Laat ons dan gerust iets weten op het nummer: 02/391.41.90.

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie vinden plaats in België en Luxemburg met dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering gebeuren in ons magazijn in Lembeek. De verdeling bij uw klanten op de volgende werkdag. Van Tracking & Tracing kunt u gebruik maken. Net als van POD via internet.

https://www.vpd.eu/

Rvs finish

De afwerking van roestvrij staal is gemoderniseerd tot een unieke kunstvorm. Sommige fabrikanten hebben echter moeite om te leren hoe ze deze moderne details op een kosteneffectieve manier voor hun klanten kunnen bereiken. De meest gangbare afwerkingen en andere roestvast stalen afwerkingen die worden herkend door de plaatwerkindustrie worden hieronder besproken, alsmede hun potentiële toepassingen.

Nr. 1 finish- deze rvs finish wordt geproduceerd door het walsen van roestvrij staal dat hieraan voorafgaand verwarmd wordt. Tijdens dit proces is er een warmtebehandeling die een uniforme microstructuur produceert om ervoor te zorgen dat het roestvrij staal voldoet aan de mechanische vereisten. Dit resulteert in een metalen oppervlak met een donker, ruw en niet-uniform uiterlijk.

Nr. 2B Finish- Dit is een glanzende, koudgewalste rvs finish die gewoonlijk op dezelfde manier wordt geproduceerd als nummer 2D. Het verschil is dat voor 2D licht-koude rolpassages worden uitgevoerd met gepolijste rollen. Dit produceert een meer reflecterende afwerking die lijkt op een bewolkte spiegel. Dit type rvs Finish kan in reflectiviteit variëren van fabrikant tot fabrikant.

Nr. 4 Finish- Deze rvs finish wordt verkregen door staal mechanisch te polijsten met geleidelijk fijnere schuurmiddelen. Het is meer reflecterend dan nr. 3, afhankelijk van de vereisten van de toepassing. De oppervlakteruwheid is typisch en deze afwerking wordt veel gebruikt voor restaurant- en keukenapparatuur, etalages, voedselverwerkings- en zuivelapparatuur, drankindustrie, liften, roltrappen, ziekenhuizen en elke werkruimte waar contact met levensmiddelen is. Het is de favoriete afwerking van architecten en wordt vaak geclassificeerd als een sanitaire afwerking.

Nr. 6 Finish- Deze rvs finish, ook wel Satin Finish genoemd, is een saaie, zilver-witte afwerking met een relatief korte lineaire polijstlijn en een lagere reflectiviteit dan de afwerking nr. 4. Het wordt geproduceerd door metaal met een nr. 4 finish in een olie- en schuurmedium te borstelen. Deze afwerking wordt soms gezien bij architecturale toepassingen in roestvast staal, bijvoorbeeld voor de buitenste kolomvormige panelen die aan de ramen grenzen.

No. 8 Finish- Dit is de meest reflecterende gepolijste rvs finish die soms wordt aangeduid als de spiegelafwerking. Het wordt verkregen door metaal grondig te polijsten tot dit uiteindelijk resulteert in een spiegelachtige afwerking. Dit type afwerking wordt over het algemeen gebruikt wanneer er weinig contact is met externe bronnen vanwege de hoge onderhoudskosten van de afwerking in het veld. Toepassingen omvatten panelen en kolommen, vaak in luxe hotels en kantoorgebouwen. Deze afwerking wordt steeds populairder. Het is tijdrovend omdat het extra polijsttijd vereist om een reflecterende, spiegelachtige afwerking te verkrijgen.

https://vangeenen.nl/rvs-op-maat/

Foute kersttruien

Iedereen denkt bij feestelijke kleding aan iets heel anders. Voor de een is het een outfit met luxueuze accessoires voor de ander is het een gezellige, foute kersttrui. Maak het kerstgevoel compleet met een foute kersttrui. Tegenwoordig kan een foute kerstrui niet ontbreken in jouw kledingkast. Alle grote modeketens hebben het foute modeartikel in de schappen liggen. UglyXmas.be biedt deze producten aan voor een aantrekkelijke prijs. De kersttrui is een heuse trend geworden. Op feesten maak je de blits met een echte vrolijke trui.

Kerstruien voor de dames kun je vrijwel eindeloos combineren. Hoe vrolijker hoe beter. De kersttruien hoeven niet eens te matchen met de rest van je outfit. Het is zelfs niet erg als je outfit vloekt. Als het maar vrolijk is. Wees dus niet bang om een felgekleurde rode trui de dragen over een donkerblauw shirt.

Kersttruien voor de heren zijn kun je dit jaar weer met trots dragen. Eerdere jaren waren de wat rustigere truien al populair, zoals de Knits en de Noorse truien, maar de laatste jaren is de kersttrui met de gekke print steeds populairder. De kersttrui wordt niet alleen gedragen om de vrolijke kerstsfeer over te brengen. Tegenwoordig kun je de truien ook dragen als fashionitem. De truien zijn makkelijk te combineren met shirts en overhemden.

Wilt u een foute kerstrui kopen? Dan moet je bij UglyXmas.be zijn. De webshop van UglyXmas heeft ook andere artikelen in de aanbieding. Denk hierbij aan de kekke sokken in dezelfde sferen als de kersttruien. De meeste sokken kun je daarom ook heel goed combineren met de truien van UglyXmass.be. Daarnaast biedt UglyXmass.be ook prachtige accessoires die je prima kan combineren met de foute kersttruien. Kerstmutsen met rendieren erop, mutsen met pinguïns erop. Het kan allemaal. In de webshop staan ook kerstmutsen met echte, werkende lampjes erop. Bekijk het assortiment en laat je verbazen op de website: uglyXmas.nl.

Een goed dakdekkersbedrijf uit Haarlem

De dakdekker zorgt er, even in het kort gezegd voor, dat je huis beschermt wordt tegen alle weersinvloeden. Het dak moet alles kunnen tegenhouden, felle zon, zware regenbuien, hagel, storm en sneeuw. Een dakdekker kan ervoor zorgen dat er een dak op het huis wordt geplaatst en is inzetbaar voor allerlei onderhoudsklussen.

Een goed dakdekkersbedrijf uit Haarlem, heeft deskundig personeel in dienst, die alle expertise in huis hebben om u te helpen met alle mogelijke klussen. Lekkages, renovatie van het dak, reparaties maar ook het aanleggen van een dakterras. Het beroep dakdekker is een specialistisch beroep. Er zijn een aantal dakdekkers gespecialiseerd in bijvoorbeeld rieten daken. Dakdekkersbedrijf Dakvlak heeft kenners in dienst, die alles weten van dak, zink en loodwerken. 

Help, daklekkage!

Een daklekkage, een ongewenste, maar mogelijke kwaal voor iedere huiseigenaar. Heeft u last van een daklekkage, dan moet deze zo snel mogelijk worden verholpen. Dakdekkersbedrijf te Haarlem is 24 uur per dag bereikbaar en ook nog eens 7 dagen per week. Zon- en feestdagen kunt u altijd terecht bij dit professionele bedrijf. Het vinden van een daklek duurt vaak langer dan het repareren ervan. Een lekkage is bijna niet zelf op te lossen. Vooral platte daken zijn nog wel eens behept met dit euvel. Dakvlak heeft alle moderne apparatuur in huis, om snel het lek te vinden en te dichten. Blijf niet te lang piekeren maar bel een goed dakdekkersbedrijf voor uw lekkage in Haarlem

Spoedklus? Geen enkel probleem

Voor elke spoedklus aan het dak kunt u bij dit erkende bedrijf snel terecht. Op elk tijdstip van de dag staat een gespecialiseerde dakdekker voor u klaar. U laat zich natuurlijk liever niet helpen door een bedrijf dat niet over de kennis of kunde beschikt!

Uw dak laten renoveren

Het renoveren van een dak is een hele klus. Met een gerust hart kunt u dit karwei overlaten aan de dakdekkers van Dakvlak. Haarlem heeft heel veel, de wat oudere jaren’30 woningen, die regelmatig een dakrenovatie nodig hebben. Het is niet altijd nodig om een heel dak te vervangen. Soms is het prima om een gedeelte van het dak te vernieuwen. Renovatie is specialistisch werk. Elk huis is weer anders en heeft zijn eigen aanpak nodig. Er bestaan vele soorten dakbedekkingen en een plat of schuin dak zijn totaal verschillend om te renoveren. Woont u in de regio Noord-Holland, dan is een afspraak voor renovatiewerkzaamheden snel gemaakt. Van te voren wordt de klus besproken en wordt er een offerte gemaakt. Duidelijkheid staat hoog in het vaandel bij  Dakvlak. 

Dakterras aan laten leggen

Droomt u van een dakterras, waar vanaf u heel Haarlem kunt overzien? Dakdekkersbedrijf uit Haarlem biedt verschillende mogelijkheden om deze droom te realiseren. Een dakterras heeft wel een vergunning nodig. Laat u zich adviseren door de dakdekker. 

Dakvlak dakdekkersbedrijf heeft ervaring met hardhouten terrassen. De voordelen van hardhout zijn de duurzaamheid en de fantastische aanblik. Uw huis wordt ook meer waard met een dakterras. Bent u van plan een dakterras te laten aanleggen, ga dan naar de website van Dakvlak, één van de betere dakdekkersbedrijven uit de regio Haarlem, en laat u inspireren. Wilt u meer weten over hardhout en dakterrassen dan is het verstandig even te bellen.

https://dakdekker-haarlem.nu/

Online boekhouden is eenvoudig

Online boekhouden is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Er zijn niet veel bedrijven meer die de boekhouding nog enkel op papier uitvoeren en automatiseren is vaak aan de orde. Hiervoor zijn dan ook tal van systemen op de markt.

Boekhouding, facturen en CRM

Met een geautomatiseerd systeem zoals Yoursminc is de boekhouding snel geregeld en kun je dit zelf maar ook door een ander laten doen als je er zelf niet zo bedreven in bent. Het systeem kan de gehele boekhouding voor je bedrijf in orde maken maar je krijgt er ook een facturatieprogramma en een CRM systeem bij.

Zorg voor passende facturen

Met het facturatieprogramma kun je als bedrijf zelf je facturen maken die je naar de klanten verstuurt. Deze krijgen een professioneel uiterlijk maar kunnen ook volledig naar je eigen wens gemaakt worden. Zo passen ze prima bij de huisstijl van je bedrijf maar zijn ze ook eenvoudig te herkennen voor de klanten. Die weten zo direct van wie een bepaalde factuur afkomstig is.

Alle delen staan met elkaar in verbinding

Omdat de onderdelen van het systeem allemaal met elkaar in verbinding staan kunnen de gegevens uit bijvoorbeeld het boekhoudprogramma ook overgeheveld worden naar het facturatieprogramma. Dit scheelt je veel werk en betekent ook tijdwinst. Op die manier zijn de gegevens altijd kloppend omdat je ze zo overneemt en niet meer opnieuw hoeft in te voeren.