Lifting des seins, augmentation mammaire : peut-on garantir le résultat ?

Lors d’une augmentation mammaire, un examen est programmé, il est alors encore plus minutieux que pour un lifting des seins. Le choix d’un implant dépend d’un grand nombre de variables. Chaque peau a ses spécificités en matière de souplesse, de résistance et de récupération. C’est pourquoi, il est important de comprendre qu’un même implant n’aura pas le même rendu sur toutes les patientes. Un chirurgien ne peut donc garantir à 100 % un résultat précis.

Spécificité du lifting

Le lifting des seins diffère de l’augmentation mammaire. Il n’implique pas l’insertion d’implants. Le chirurgien peut donc se projeter avec un peu plus de précision, et ainsi aider sa patiente à s’imaginer le résultat final. Toutefois, en raison des nombreuses variables inhérentes à la qualité de la peau, ou encore au bon suivi des consignes post-opératoires, le résultat ne peut pas non plus être garanti à 100 %. Cette note de prudence est toujours évoquée en amont de la chirurgie, lors d’un premier entretien au sein de la clinique Dr. Wim Danau.

Un résultat durable ?

S’il est difficile de prédire un résultat précis, il reste possible d’évaluer la durée de vie d’une augmentation mammaire : un implant en gel de silicone doit être remplacé 15 à 20 ans après sa pose. Le lifting des seins, quant à lui, peut offrir un résultat optimal pendant une décennie. C’est le temps qu’il faut à la peau pour subir les assauts du temps qui passe.

Que peut promettre le chirurgien ?

Que vous souhaitiez procéder à une augmentation mammaire ou à un lifting des seins, le spécialiste vous présente un objectif relativement précis. Du fait de son expérience, il anticipe les résultats en fonction des variables. Sa prévision concernant le rendu final s’avère souvent très proche de la réalité.

Geen vermoeide ogen meer

Naarmate we ouder worden wordt onze huid ook minder elastisch. Dat geldt voor al onze huid, maar vooral de dunne huid van het gelaat. Bij ons ogen is de huid helemaal erg dun en daarom kan deze huid ook makkelijker kan gaan rimpelen en ook kan gaan hangen en met hangende oogleden is niemand blij natuurlijk.

 

Gelukkig is daar vrij eenvoudig een ingreep voor mogelijk. De ervaring bij de cosmetisch arts zijn over het algemeen zeer positief. Het is een kleine ingreep die onder plaatselijke verdoving plaatsvindt en waarvan u niet heel lang hoeft te herstellen.

 

Omdat ieder probleem anders is, gaat een dergelijke behandeling altijd gepaard met een grondige intake. Van te voren bespreekt de patiënt dan met de arts wat de wensen zijn. Aan de hand daarvan en de ernst van het probleem kan er een behandeling worden voorgesteld.

 

Een ooglidcorrectie is een kleine ingreep die meestal niet langer dan 30 minuten in beslag neemt. De chirurg neemt dan de overtollige huid weg en maakt gebruikt van een onderhuidse hechting. Deze onderhuidse hechting zorgt ervoor dat het vormen van littekens zoveel mogelijk wordt voorkomen. Na de behandeling wordt een verkoelend oogmasker aangebracht, om zoveel mogelijk zwelling te voorkomen, alsmede blauwe plekken. Nadat de behandelde chirurg de ogen nog even heeft gecontroleerd, mag men doorgaans na een uur alweer naar huis.

 

Na de behandeling is nog enige nazorg nodig. Thuis zal je ook nog moet koelen om blauwe plekken en zwelling zoveel mogelijk in te dammen. Ook is het verstandig om met een extra kussen te slapen. Daardoor ligt het hoofd hoger dan de rest van het lijf en dat helpt ook tegen zwellingen. Ook is het belangrijk zeker niet teveel te tillen en geen zware fysieke activiteiten te ondernemen. Dit vergroot de druk op het behandelde gebied en kan de voorspoedige genezing in gevaar brengen.

http://www.injectableklinieken.nl

Injectables Clinic

Injectables Clinic is een kliniek gespecialiseerd in Botox en Fillerbehandelingen.

We hebben een gespecialiserd team van artsen met een gezamelijke behandelhoeveelheid van meer dan 20.000. Daarmee zijn wij een van de meest vooraanstaande klinieken in Nederland. 

Onze range van behandelingen bestaat uit medische behandelingen en esthetische behandeingen. Op het gebied van medische behandelingen met botox zijn wij oa gespecialiseerd in de behandeling van overmatige transpiratie, tandenknarsen, migraine en depressie. 

Esthetisch kunnen wij behandelingen aanbieden op het gebied van voorhoofdsrimpels, kraaienpootjes, fronslijnen. Ook bieden wij preventieve behandelngen aan om te voorkomen dat rimpels in die regio’s ontstaan. 

Op het gebied van Fillers zijn er ook legio mogelijkheden. Onder andere maar niet beperkt tot lipvolume, wangen, neus lippenplooi, marionettelijnen, rokerslijnen, kin en kaaklijn. 

Gevestigd in Amstelveen, en goed bereikbaar met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid en de metro 51 stopt bij ons voor de deur. U kunt vrijblijvend een consult inplannen bij een van onze artsen. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. 

http://www.injectablesclinic.nl

Last van nacht zweten? Met deze donsdeken slaapt u weer goed

Heeft u last van nacht zweten? Ligt u ‘s nachts wakker van hitte en transpiratie? Kijk dan eens naar uw donsdeken. Vroeger sliep u misschien goed onder uw donzen dekbed. Nu is het tijd voor een nieuw dekbed van een materiaal dat bij uw klachten past. Goed slapen is de basis van uw gezondheid. Bovendien slaapt u bijna 1/3 deel van uw leven. Dan is het goed om eens kritisch te kijken naar uw slaapkamer en bedlinnen. 

Nacht zweten

Nacht zweten of nachtelijk zweten kan heel hinderlijk zijn. Het voelt vervelend, de lakens en de donsdeken zijn nat en u bent meerdere keren per nacht wakker. U bent moe in de ochtend. De oorzaak kan zijn de overgang, medicijngebruik of te kruidig eten of een aandoening. Help u zelf met het juiste beddengoed. 

Welk materiaal donsdeken?

Dons, wol en synthetische dekbedden zijn ongeschikt voor u. Deze materialen zorgen voor hitte en gaan door met warmte geven, ook als u het al warm genoeg heeft. Bovendien zijn ze niet zo goed vochtregulerend.

Beste dekbedden bij nachtelijk zweten

Moerbei zijde en Tencel zijn 2 materialen die heel geschikt zijn bij hitte klachten. Ze zijn vocht- en temperatuur-regulerend. Dat wil zeggen, dat ze u zo lang mogelijk een droog bed geven, veel vocht opnemen. Ze verwarmen bij kou en verkoelen bij hitte. De warmte is aangenaam, niet te warm niet te koud. Deze materialen werken heel anders dan dons, wol en synthetisch. Ze zijn 100% natuurlijk en ademend en ook anti allergisch.

Wat is een donsdeken?

Een donsdeken heet ook wel een dekbed. Van oudsher is een donsdeken gevuld met dons. Tussen dons zit veel lucht, waardoor een donsdek licht en luchtig is en goed warmte vast houdt. Een dekbed kan ook gevuld zijn met een isolerend materiaal zoals polyester, katoen of schapenwol. Tegenwoordig zijn er nieuwe materialen, zoals het plantaardige Tencel. Tencel is gemaakt van vezels van hout en wordt gemaakt in Oostenrijk. Zijde bestaat al heel lang. Moerbei zijden dekbedden, van hand gespreidde lange vezels, bieden een zeer hoog slaapcomfort. Het is verwarmend bij kou en verkoelend bij hitte. De prijs van zijde kan wat hoger zijn, het gaat ook zeker 10 jaar mee. 

http://www.zijdendekbed.nl/dekbedden/

Vermager op een gezonde manier

Gezond afvallen hoeft geen probleem te vormen, als je maar op een gezonde manier afvalt. Ook goede begeleiding is van groot belang voor wie op een goede, blijvende en gezonde manier gewicht wil verliezen. Er zijn veel verschillende diëten die er elk op hun manier voor zorgen dat u gewicht verliest. Het is echter wel belangrijk om te kiezen voor een evenwichtig dieet, zodat uw gezondheid niet in het gedrang komt. Een crashdieet, waarbij u snel heel veel gewicht verliest, lijkt misschien een ideale oplossing maar dat is het op de lange termijn meestal niet. Crashdiëten kunnen ernstige nevenwerkingen met zich meebrengen zoals erge vermoeidheid, duizeligheid of concentratiestoornissen. Daarnaast werken ze meestal snel, maar niet langdurig.

 

Dat betekent dat u misschien na enkele weken terug opnieuw zal verzwaren en misschien wel meer bijkomt dan u oorspronkelijk bent afgevallen, zodat het dieet geen enkel nut heeft gehad. Het is beter om gezond af te slanken onder begeleiding van een coach of diëtist. Een goed samengesteld voedingsschema waarbij rekening gehouden wordt met uw lichaamsbouw, in combinatie met voldoende beweging, zal misschien minder spectaculaire resultaten opleveren, maar zal wel blijvend effect hebben zodat u na verloop van tijd toch uw streefgewicht bereikt. Bovendien zal u zichzelf niet hoeven te kwellen met streng en allesontzeggend eetschema, maar kan u wellicht gewoon gevarieerd blijven eten en af en toe genieten van een zoete zonde. Gezond afslanken is een kwestie van een aangepaste levensttijl en goede begeleiding, en hoeft in dat geval niet zwaar of lastig te zijn!

 

http://www.beautybizz.be/gezond-afvallen-onder-begeleiding/