KELNER HORECA

KELNER HORECA FULL TIME

Functie

We zijn op zoek naar een ober om ons team te komen versterken.

Ervaring is een pluspunt, maar motivatie om te leren is ook welkom.

Je bent verantwoordelijk voor het verwelkomen van klanten, het accepteren van bestellingen, het betalen voor bestellingen, kwaliteit en locatie van zalen, bars, afwassen, aanvullen, bestellingen controleren, verantwoordelijkheid nemen, bestellen en schoonmaken, alle voorbereidingen treffen en voorzien als je geïnteresseerd bent in de keuken.

Het belangrijkste voor ons is om van ganser harte te werken

Willen werken is belangrijker dan ervaring

Teamwerk is voor ons een heel belangrijk punt.

Aanbod

5 dagenstelsel

Jouw profiel

Wil werken, leergierig.

Nauw samenwerken, klantgericht, aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), leervermogen, omgaan met druk, resultaatgerichtheid, verbinden, business, planning (= organisatie), zelfstandig werken, regels en afspraken nauwkeurig volgen

Bereid drankjes en serveer in bars, zalen, terrassen, schone tafels, bars, onderhoud en reinig de uitrusting van bars en zalen, bereid eenvoudige gerechten (salade, rauw voedsel, kaas, desserts, …), verzamel consumptiegeld, was glazen, Ontvang klanten en bestel eten, ontvang en bewaar ze (bierfusten, flessenrekken, etc.), richt kamers en bars in en herschik ze

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/keuken-hulp.html

administratief medewerker

administratief medewerker

Een uitdagende en afwisselende job binnen een groeiende groep met een prettige werksfeer en een competitief salarispakket. Voor een bedrijf te Menen zijn we op zoek naar een administratief medewerker. – Je bent de spilfiguur bij de ontvangst van transporteurs en leveranciers. – Je maakt afspraken omtrent de goederenontvangst. – Je staat in voor facturatie en betalingen. – Je hebt veelvuldig contact met klanten (o.a. prijsaanvragen). – Je werkt zelfstandig en bent van a tot z verantwoordelijk voor jouw afdeling. – Je werkt elke werkdag van u tot u.

Administratief medewerker

Zelfstandig werken, Plannen (= ordenen), Klantgerichtheid, Zin voor nauwkeurigheid hebben

Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren, De voorraad opvolgen, tekorten vastsenBesingen plaatsen, Documenten coderen, klasseren en archiveren, fonische oproepen aannemenDoorverbinden naar de gevraagde gesprekspartnersEen boodschap noteren, Kopieerwerk verrichten, Brieven, tabellen, … invoeren volgens instructies, Administratieve dossiers samensenGegevens, de actualisatie van gegevens, terugzendingen of aanmaningen controleren, Personen onthalen en hun vraag identificeren

– Je bent een klantvriendelijk en communicatief persoon. – Dienstverlening staat bij jou centraal. – Je bent administratief vaardig en cijfermatig sterk. – Je hebt een goede kennis van Frans en Nederlands. – Kennis van Engels en/of Duits is een pluspunt. – Je beschikt over een bachelordiploma. Solliciteren Aalbeeksesteenweg 

 

 

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html

Ervaren poetshulp

Ervaren poetshulp (tijdelijke vervanging) (Hasselt)

Functie van havermaet, met kantoren in hasselt, genk, herentals, lommel en stad, staat aan de top in vlaanderen op het vlak van gespecialiseerde dienstverlening op financieel, belastingtechnisch, juridisch, strategisch en bedrijfseconomisch vlak. Dit aan zowel bedrijven als de ondernemers en families achter de bedrijven en dat in de brede zin van het woord. Meer dan 200 gedreven medewerkers staan klaar met 1 fundamenteel kenspreuk : expertise en kwaliteit levert met een sterke persoonlijke en genoeg pragmatische computertoets.

Als geoefend poetshulp ( m/v ), in onze bijkantoor te hasselt, sta je in voor de schoonmaak van burelen, vergaderruimtes, sanitaire ruimtes, lediging van papiermanden, enz.

Aanbod een deeltijdse job van ca. 20 uur per week voor de tijdsperiode van april tot juni. De tijdsperiode is mogelijks verlengbaar. Onderstaande uren zijn ook bespreekbaar : van maandag tot en met woensdag : van 14. 00 tot 18. 00 uur donderdag : van 14. 00 tot 17. 30 uur vrijdag : van 14. 00 tot 18. 30 uur een afwisselende job capaciteit je werkt in een familiale lijf liggend in een aantrekkelijke, filevrije omtrek kortom, wij bieden “maetwerk” jouw profiel je bent een “ maet ” – je werkt met capitulatie, drive en discipline. Je bent ordelijk en gestructureerd – je werkt tijdens tijdsdruk je werk tijdig en keurig af. Je werkt zeer efficiënt. Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in schoonmaak. Je teruggetrokken de nederlandse taal goed. Open communicatie, teamgeest en geheimhouding zijn dolen die je hoog in het standaard draagt. Regels en afspraken nablijven, samenwerken als hecht team, onafhankelijk werken, zin voor precisie hebben, omgaan met stress, plannen ( = schiften ), contactvaardig zijn, zich kunnen aankunnen aan veranderende omstandigheden ( buigzaamheid ), resultaatgerichtheid

De ruimtes ventileren en opsieren, stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken lossen, schoonmaakproducten en het tastbaar toebereiding gladde zones afbakenen, vloeren en meubilair opruiming, schoonmaakmaterieel opruiming en verzorgd, afval ophalen ( huishoudelijk, industrieel ) vuilnisbakken en containers naar ongeacht brengen voor ophaling, de opvolgdocumenten ( uurrooster, gelegenheid,. . . ) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen, toiletten en keukens opruiming de handdoek- en zeepverdelers opvullen

Geen specifieke studievereisten

https://www.nieuwejobs.com/job/q/poetshulp.html

Schilder vacatures

Schilder

Actief Construct

West-Vlaanderen 8780 oostrozebeke

Functie uw takenpakket bestaat uit:

De verf toebereiden verftechnieken uitvoeren ( wordt aangeleerd ) de werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor spul de te beslaan ondergrond toebereiden en plamuur, grondverf,. . . klikken de eerste, de tussen- en de afwerkingslagen klikken aanbod een goed loon ( pc 124 ), vast afspraak na de interimperiode, de nodige opleiding en wij verzekeren u een aangename werksfeer!

Jouw profiel bent u gemotiveerd en kan u onafhankelijk en ook in groep werken? dan bent u bij ons handel aan het juiste adres.

De afwerkingsopdrachten, het werktuig of schuurmiddelen en de staat van het oppervlak op fundament van technische papieren, fiches,. . . geconstateerd, afwerkingen uitvoeren in een domein :

precisiewerk, een oppervlak voorbereiden of voltooien :

gladschuren, polijsten, glanzen, het stuk schoonmaak ( ontvetten, afkrabben, wassen, … ), preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, een product voor de stoffering en dekking van oppervlakken klikken ( film, smeermiddel, verf,. . . ), de documenten afdekken ( beschutten, inwikkelen,. . . ) en versturen, het oppervlak schaven, natellen ( oneffenheden, uitzicht,. . . ) en bijwerken, een oppervlak voorbereiden of voltooien :

afslijpen, afbramen, met kruit bestrijken

Geen specifieke studievereisten

https://www.vindazo.be/keywords/schilder.html

Hoe kom je zelfverzekerd over zonder één woord te zeggen?

 

Of je nu aast op een promotie, beter leiding wilt geven of meer impact probeert te creëren met jouw presentatie, je lichaamstaal onder controle hebben is hierbij essentieel. Door zelfverzekerd over te komen, is de eerste stap naar succes al gezet.

 

Of je nu aast op een promotie, beter leiding wilt geven of meer impact probeert te creëren met jouw presentatie, je lichaamstaal onder controle hebben is hierbij essentieel. Door zelfverzekerd over te komen, is de eerste stap naar succes al gezet.

90% van wat wij denken over andere mensen is gebaseerd op het beeld dat we van hen hebben. Het beeld bepaalt of we iets van hen willen kopen of we hen vertrouwen om mee samen te werken en of we wel of niet met hen willen omgaan. Met andere woorden, draag zorg voor de indruk die je achterlaat.

 

De kracht van lichaamstaal

Met dat in het achterhoofd is het waarschijnlijk handig om te weten dat 70% van het beeld dat mensen van je hebben, wordt bepaald door je lichaamstaal. De kracht van lichaamstaal valt niet te onderschatten. Het laat ons toe om het imago, de invloed en de overtuigingskracht van een succesvolle professional uit te stralen zonder één woord te zeggen.

 

Mensen zijn van nature observators en zoeken onbewust naar aanwijzingen van persoonlijke kracht in interacties. Ze merken onbewust op hoe jij reageert op anderen en anderen op jou reageren. Bovenal houden zij jouw lichaamstaal in de gaten. Kom je zelfzekerd over in je handelingen en houding, dan win je automatisch hun respect.

 

9 tips voor een krachtige uitstraling met lichaamstaal

 

  • Leun lichtjes en relaxed achterover op je stoel
  • Beweeg en gebaar kalm en ontspannen
  • Houdt je bewegingen en gebaren onaangetast bij invloed uit je directe omgeving
  • Praat op een natuurlijk en gecontroleerd tempo, waardoor je gewicht legt op je woorden
  • Maak bewust en intentioneel oogcontact met mensen om je heen
  • Pauzeer voordat je antwoord geeft; dit communiceert dat je nadenkt over wat je zegt
  • Laat de toon van je stem omlaag gaan aan het einde van je zinnen
  • Neem ruimte in wanneer je loopt, zit en staat
  • Kijk naar anderen met je kin lichtjes omhoog

 

Wanneer je deze tips toepast, zul je merken dat mensen een zelfverzekerd beeld van jou krijgen. Zeker het proberen waard!

En dat is zeker goede eigenschap in verschillende bereopen. Wilt u meer tips over cv maken zie voorbeeld cv

 

Recente vacatures 

hr manager, only sales jobs, administratief bediende

 

 

https://www.dergatsjev.be/2018/12/hoe-kom-je-zelfverzekerd-over-zonder.html

Uw bedrijf naar een hoger niveau met een ingevulde vacature voor inkoper

Uw bedrijf blijft maar groeien en daarom wilt u nieuwe medewerkers aannemen. Maar hoe pakt u dit aan? Hoe dan ook, het invullen van inkoop vacatures is altijd een tijdrovend proces. Tijd die u liever aan andere dringende zaken besteedt. De oplossing? De specialisten van INSINC staan voor u klaar! Een vacature voor een inkoper wordt hier altijd toegespitst op de kernwaarden van uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek wordt de ‘crucial click’ geformuleerd, hoe een nieuwe medewerker de rest van het team aanvult en toch onderdeel is van datzelfde team. Zo krijgt u altijd de juiste kennis op de juiste plaats binnen uw organisatie.

Zorg voor de juiste kandidaten voor het invullen van de vacature voor inkoper

De juiste kandidaten vindt u met INSINC. Deze specialist kan substantiële besparingen realiseren voor opdrachtgevers. Dit is een professioneel bureau op het gebied van werving & selectie. Ideaal als u meerdere inkoop vacatures in te vullen hebt. Daarbij maakt dit bureau gebruik van de zogenoemde OPQ Competentie Analyse. Vaak wordt erbij het zoeken van een kandidaat voor de vacature van inkoper vooral gekeken naar capaciteiten ten opzichte van de gestelde eisen, wat natuurlijk belangrijk is. Er is echter meer. Ook als persoon dient een kandidaat te passen binnen de organisatie. Hij of zij dient goed om te kunnen gaan met de andere collega’s uit het team, en moet zich kunnen vinden in de bedrijfscultuur. En dat is precies wat u meet met de OPQ Competentie Analyse.

Vacatures voor inkoop openstaan? Zo vult u ze in!

Heeft u een eigen onderneming? En is inkoop daar erg belangrijk? Dan wilt u hiervoor een vakman- of vrouw inschakelen. In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.