Uw bedrijf naar een hoger niveau met een ingevulde vacature voor inkoper

Uw bedrijf blijft maar groeien en daarom wilt u nieuwe medewerkers aannemen. Maar hoe pakt u dit aan? Hoe dan ook, het invullen van inkoop vacatures is altijd een tijdrovend proces. Tijd die u liever aan andere dringende zaken besteedt. De oplossing? De specialisten van INSINC staan voor u klaar! Een vacature voor een inkoper wordt hier altijd toegespitst op de kernwaarden van uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek wordt de ‘crucial click’ geformuleerd, hoe een nieuwe medewerker de rest van het team aanvult en toch onderdeel is van datzelfde team. Zo krijgt u altijd de juiste kennis op de juiste plaats binnen uw organisatie.

Zorg voor de juiste kandidaten voor het invullen van de vacature voor inkoper

De juiste kandidaten vindt u met INSINC. Deze specialist kan substantiële besparingen realiseren voor opdrachtgevers. Dit is een professioneel bureau op het gebied van werving & selectie. Ideaal als u meerdere inkoop vacatures in te vullen hebt. Daarbij maakt dit bureau gebruik van de zogenoemde OPQ Competentie Analyse. Vaak wordt erbij het zoeken van een kandidaat voor de vacature van inkoper vooral gekeken naar capaciteiten ten opzichte van de gestelde eisen, wat natuurlijk belangrijk is. Er is echter meer. Ook als persoon dient een kandidaat te passen binnen de organisatie. Hij of zij dient goed om te kunnen gaan met de andere collega’s uit het team, en moet zich kunnen vinden in de bedrijfscultuur. En dat is precies wat u meet met de OPQ Competentie Analyse.

Vacatures voor inkoop openstaan? Zo vult u ze in!

Heeft u een eigen onderneming? En is inkoop daar erg belangrijk? Dan wilt u hiervoor een vakman- of vrouw inschakelen. In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.

Interesse in VCA? Download gratis een proef examen

Het is vaak verplicht voor veel werknemers om een VCA examen te halen, zodat veilig werken wordt gegarandeerd op de werkvloer. Heeft u zich ingeschreven op de website van NIKTA? Dan wilt u zeker weten dat u het examen haalt. U heeft de mogelijkheid om online een proefexamen te downloaden. Zo kunt u oefenen en weet u zeker dat u alle kennis in huis heeft om het definitieve examen te maken. U bepaalt zelf op welke manier u het examen wilt doen. Als u dyslectisch bent, biedt NIKTA een voorlees VCA examen aan. Aan organisaties worden er ook maatwerkoplossingen geboden. Denk hierbij aan een groepsexamen voor alle werknemers. Ga dus naar Examencentrum NIKTA voor VCA en VCU.

Haal uw VC examen bij een specialist en profiteer van vele voordelen

Kiest u er voor om via een ervaren en professioneel bedrijf uw VCA examen te behalen? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Op de website downloadt u gratis een proefexamen. Zo weet u zeker dat u alle kennis bezit voor het echte examen. NIKTA stuurt u gratis een sms als bevestiging en ter herinnering voor het VCA examen. Deze specialist werkt met laptops, dit betekent dat u direct na het examen de (voorlopige) uitslag al te zien krijgt. Is de uitslag positief? U krijgt de volgende werkdag het diploma en het pasje al thuisgestuurd. Daarnaast staat u de volgende werkdag voor 12:00 uur als geslaagde kandidaat in het Centraal Diploma Register.

Verschillende manieren om een VCA examen te behalen

VCA examen behalen? Doe dit via een professioneel en ervaren bedrijf, zoals NIKTA. U kunt op verschillende manieren examen doen. Kies bijvoorbeeld voor een VCA examen door middel van een open inschrijving. Zo heeft u de mogelijkheid om op 19 locaties het examen te behalen. Als u last heeft van dyslexie of moeite heeft met lezen biedt deze specialist een speciaal voorlees examen aan. U krijgt een koptelefoon op waarbij de vraag zo vaak wordt voorgelezen als u zelf wilt. Als u een organisatie heeft, waarbij u meerdere werknemers wilt voorzien van een VCA examen biedt deze specialist een groepsexamen aan. Dit is geschikt voor groepen vanaf 7 kandidaten en wordt afgenomen op de door u gewenste locatie. Heeft u met spoed een VCA diploma nodig? Tot 50 uur van tevoren kunt u een spoedexamen aanvragen bij dit professionele bedrijf.

Waarom je je leven verrijkt met een NLP training in de buurt van Utrecht

Je kan eenvoudig ne leven en mentale status een boost geven met behulp van een NLP training nabij Utrecht. Door NLP krijg je meer grip op je eigen leven. Je begrijpt waarom je bepaalde stappen wel of niet hebt gezet en ziet in wat er anders kan. Door het verleden leer je wat er in de toekomst nog beter kan. Op die manier ontwikkel je jezelf persoonlijk beter. Alle opgedane kennis maakt je een rijker persoon. Tot slot heb jij niet alleen iets aan de verrijkingen van NLP, maar ook anderen hebben er iets aan! Je functioneert beter als bijvoorbeeld manager, therapeut of coach omdat je collega’s of cliënten nog beter kunt ondersteunen.

Leer beter communiceren door een NLP training in de buurt van Utrecht

Heb jij verschillende ambities? Wil je doorgroeien als persoon of bijvoorbeeld als coach? Wil je graag mensen beter aansturen, persoonlijke ontwikkeling doormaken en een betere coach zijn? Ga dan voor een NLP training, die je in Utrecht kan volgen. Waar staat NLP voor? Deze afkorting staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’. Het doel van NLP is om te begrijpen hoe iemand denkt. Gedrag en communicatie staan hierbij centraal. Met je opgedane kennis kan je iemands gedrag en communicatie in positieve zin veranderen. Middels taal stuur je iemand de goede kant op. Door een NLP training in Utrecht train je je communicatie en die van je werknemers!

Een NLP training in de buurt van Utrecht stimuleert je persoonlijke groei

Wil je graag mentaal en op persoonlijk vlak groei doormaken, maar lukt dit niet helemaal? Wil je iets veranderen in bijvoorbeeld je leven, je denken en je gedrag? Tijdens een NLP training in Utrecht worden je persoonlijke pijnpunten op een positieve manier aangepakt. Niet alleen voor trainingen, maar ook voor steun, een klankbord of een vertrouwenspersoon ben je hier op het juiste adres. Middels coaching, begeleiding, persoonlijke training en nazorg wordt jouw gedrag bewust veranderd. Er is voldoende ruimte om alle veranderingen door te spreken, zodat je overal helemaal achter staat. Ook zal er gewerkt worden met het ‘Identity Compass’ om je huidige motieven en voorkeuren vast te stellen.

Al uw vragen over Wajong banen stelt u bij één partner

U heeft er weleens iets over gehoord, en u kent de Wajong wel, maar wat moet u weten voordat u deze banen effectief in kunt zetten binnen uw organisatie? Daar helpen ze u bij WerkgeversServicpunt West-Brabant graag mee middels bedrijfsanalyse en matching. U krijgt uitleg over de verschillende diensten en regelingen. Evenals de doelgroep en voorwaarden van de participatiewet, de wet die de inzet van Wajong banen mogelijk maakt. Des te fijner, want u heeft maar één partner nodig aan wie u al uw vragen kunt stellen. En diezelfde partner brengt u ook graag in contact met enthousiaste jongeren die u voor deze banen in kunt zetten.

Wat is nou eigenlijk de doelgroep van de participatiewet?

Wat weet u over zaken als Wajong banen, de doelgroep van de participatiewet en dergelijke? Kennis op dit gebied kan uw bedrijf een hoop opleveren. De mensen die onder de participatiewet vallen zijn jongeren met een handicap, mensen met een bijstandsuitkering en mensen met een indicatie Wet sociale werkvoorziening. Ok, nu denkt u ‘wat heb ik hieraan voor mijn bedrijf?’ Allereerst haalt u zo een werknemer in huis die trouw is aan het bedrijf en die zijn of haar werk met enthousiasme doet. Niet omdat het moet, maar omdat het mag. En wat dacht u van het maatschappelijk verantwoord imago van uw bedrijf? Interessant, nietwaar? Neem daarom contact op met WerkgeversServicpunt West-Brabant.

Het grootste werkzoekendenbestand van Nederland voor al uw Wajong banen

U heeft als ondernemer wel interesse in het inzetten van jongeren met een handicap op Wajong banen. U weet dat de doelgroep van de participatiewet even hard werkt als ieder ander, en dat u hier een trouwe werknemer aan overhoudt. En dat terwijl u via de overheid ook nog eens subsidies en kortingen kunt krijgen op de personeelskosten. Dat is winst aan twee kanten! Maar waar vindt u voldoende kandidaten voor de posities die u beschikbaar heeft? Wat dacht u van het grootste werkzoekendenbestand? U vindt het bij WerkgeversServicpunt West-Brabant. Als klap op de vuurpijl regelen zij ook nog eens de administratieve afhandeling voor u.

Ga voor een betere samenwerking dankzij een werkvoorbereider in de bouw

Wanneer u een uitvoerder of werkvoorbereider inschakelt voor uw project in de bouw, wilt u natuurlijk dat het project efficiënt verloopt. Door een bouwkundig uitvoerder bij Velox Engineering in te schakelen, weet u zeker dat het goed zit. Door het bevorderden van de integrale samenwerking tussen alle disciplines kunnen de uitvoerder en de Revit modelleur die u inschakelt tijdens uw bouwproject beter hun werk doen. Tijdens de bouwvoorbereiding worden diverse berekeningen gecontroleerd en waar nodig aangepast. Maar ook overige werkzaamheden worden uitgevoerd. Heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan de bouwvergunningen, sloopvergunningen en andere verplichte vergunningen? Ook dit valt in de bouwvoorbereidingsfase. Wilt u zeker zijn van een uitstekend eindresultaat? Schakelt u dan de expertise van Velox Engineering in.

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

De Revit modelleur is onmisbaar bij utilitaire projecten. Deze specialist ontwerpt en berekent elektrotechnische, werktuigbouwkundige en andere bouwinstallaties. En dat is nog maar het begin van de werkzaamheden van de Revit modelleur. Daarnaast moeten de modellen getoetst worden op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw bouwproject. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld.

De uitvoerder van uw bouwproject: de spin in het web

Een bouwproject opstarten is niet bepaald iets wat u zomaar doet. Er zijn namelijk heel wat specialisten nodig om het bouwproject goed te laten verlopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de architect, adviseurs, de Revit modelleur en vergeet zeker de opdrachtgever niet. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Wat is bijvoorbeeld de bodemgesteldheid en beschikt u over de nodige materialen en producten om het project in werking te zetten? Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

 

Plaats online uw BIM vacature en vindt snel uw ideale personeel

Als uw bedrijf een BIM vacature open heeft staan, wilt u die plaats natuurlijk zo snel mogelijk vervullen. Bij een specialist vindt u altijd het type personeel waar u naar zoekt. Cadjobs gaat samen met u rond de tafel zitten, om uw vacature zo goed en opvallend mogelijk te plaatsen. Binnen een korte tijd kan een specialist al uw toekomstige werknemers vinden. Cadjobs doet er alles aan om het unieke talent te koppelen, zodat u uw nieuwe collega zo snel mogelijk kunt verwelkomen. Zelfs als u een BIM vacature heeft openstaan of zoekt naar een CAD tekenaar.

Een specialist vindt eenvoudig en snel een CAD tekenaar of BIM vacature voor u

Heeft u als werkgever een BIM vacature openstaan? Of wilt u als CAD tekenaar aan het werk? Dan gaat u langs een expert. Recruitmentbureau Cadjobs is daar een goed voorbeeld van. Zij helpen u graag via een online platform als u werk zoekt of personeel nodig heeft. Via een overzichtelijke webpagina vinden beiden elkaar simpel en snel. Alles om ervoor te zorgen dat u krijgt wat u zoekt. Of dit nu een CAD tekenaar is of dat u een BIM vacature wilt vervullen. De recruitmentspecialisten helpen u met het verkopen van uzelf, zodat het werk dat beschikbaar is opgeknapt kan worden.

Bent of zoekt u een CAD tekenaar? De specialist helpt u met de zoektocht!

Cadjobs zet zich al sinds 1999 in om professioneel personeel te vinden. Of het nu gaat om een CAD tekenaar of dat er een BIM vacature vervult moet worden, de professionals staan klaar voor hulp. Het meest succesvolle CAD recruitmentbureau van Nederland zorgt er online voor dat werkgevers hun personeel vinden en werkzoekenden aan een baan komen. Het bemiddelingsbureau richt zich specifiek op bedrijven en technici die gebruikmaken van CAD software. Daardoor vindt de specialist in CAD-recruitment altijd de geschikte CAD tekenaar die u zoekt. Cadjobs biedt een gevarieerd aanbod met meer expertise, service en keuze dan de standaard recruitmentbureaus in Nederland. Zo is die BIM vacature voor dat u het weet vervuld en loopt er snel een extra werknemer rond op uw kantoor. Op die manier helpt een specialist zowel een werkgever als werknemer!

Waarvoor zoekt u een administratief medewerker in Rotterdam?

Maak kennis met DDD Personeel; dé partij die personeel zoekt én vindt op het gebied van onder meer productie, logistiek, administratie en schoonmaak. Duidelijk, direct en doen; dat is waar dit bedrijf voor staat. Maar wist u dat het bedrijf u ook uitstekend kan begeleiden op het gebied van facturatie en administratie? Bijvoorbeeld op het gebied van de facturatie van de uren, het doorgeven van geregisterde uren, de loonstroken of jaaropgaaf. U bent te allen tijde gegarandeerd van een uitstekende service én uw administratie blijft op orde. Vragen? Het team is van maandag tot en met vrijdag op kantooruren bereikbaar. 

Op zoek naar een administratief medewerker in Rotterdam? DDD regelt het

Gaat uw voorkeur uit naar personeel op basis van payroll, op uitzendbasis of op basis van detachering? En zoekt u personeel voor een lange of korte tijd, fulltime of parttime? DDD Personeel luistert graag naar uw wensen en biedt hiervoor geschikte werknemers aan. Mensen met de nodige kennis en ervaring in huis. Doordat DDD Personeel werving en selectie in eigen hand houdt, kan deze partij u garanderen dat u enkel geschoold en geschikt personeel in huis haalt. Bespaar kosten, ga voor kwaliteit en kies voor DDD Personeel! Geïnteresseerd? Meld in dat geval vandaag nog uw vacature aan of bereken uw inhuurtarief online.

DDD helpt u aan een geschikte baan als administratief medewerker in Rotterdam

Op zoek naar een fulltime of parttime aanstelling? In de Randstad of in het zuiden van Nederland? En binnen welke branche werkt u het liefste? U heeft hier vast en zeker een helder beeld over gevormd. Wist u dat u bij DDD Personeel eenvoudig en snel uw droombaan zoekt door het gebruik van een online filterfunctie? Gaat uw voorkeur uit naar een baan binnen de schoonmaak, horeca of administratie? Of ligt uw hart in de wereld van de logistiek of techniek? Dit zijn slechte enkele branches waarbinnen DDD Personeel banen aanbiedt. Uw ideale functie gevonden? Solliciteer vandaag nog en schrijf u in!

Een uitkomst voor bedrijven: training omgaan met agressie

Door middel van gerichte trainingen, trajecten en coaching worden medewerkers getraind hoe zij beter om kunnen gaan met agressie op de werkvloer. De kans dat medewerkers te maken krijgen met agressie op de werkvloer is er. Jij als manager kan de medewerkers hierin ondersteunen. Door medewerkers te helpen om zicht te krijgen op wat er gebeurt tijdens een agressieaanval van iemand, geef je de medewerkers het beste wapen tegen agressie in handen, namelijk zijzelf. Wanneer er goed ingespeeld wordt op zo’n situatie zal deze niet escaleren. Een veilige werkvloer is belangrijk. Door een training omgaan met agressie bij PW Consultancy te volgen creëer je een beetje meer veiligheid op de werkvloer.

Voordelen van de training omgaan met agressie

Het volgen van een training omgaan met agressie bij PW Consultancy kent vele vordelen. Een daarvan is het ontwikkelen van vaardigheden met betrekking tot het omgaan met deze agressie. De training wordt alleen gegeven aan mensen die bewust voor deze training gekozen hebben. Zij zullen dus allen gemotiveerd zijn en echt willen leren hoe zij met agressie om kunnen gaan. Tijdens de training worden er allerlei thema’s behandeld waardoor er kennis gemaakt wordt met verschillende situaties. Een training omgaan met agressie is ook zeer geschikt voor het bedrijfsleven. Hoe om te gaan met agressie op de werkvloer. Vaak wordt er niet bij stilgestaan totdat er echt een situatie ontstaat waar agressie aan de orde komt.

Waarom een training omgaan met agressie volgen

Wanneer medewerkers in bepaalde situaties terechtkomen is het goed omgaan met agressie erg belangrijk binnen een bedrijf. De training omgaan met agressie is maatwerk omdat iedereen anders zal reageren op een situatie. Het traject bestaat uit een mengvorm van coachen, doceren, trainen en adviseren. Allereerst wordt er in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek ondervonden wat de uiteindelijke doelen zijn. De een wilt beter om kunnen gaan met zijn of haar eigen agressie en de ander wilt juist om kunnen gaan met agressie bij anderen. Wanneer de training omgaan met agressie bij PW Consultancy is afgesloten, hoeft de cursist niet opnieuw begeleid te worden. Het is dus een eenmalig traject waar je aan begint.

 

Door uw ladders te keuren ben u verzekerd van een optimale veiligheid

U weet het waarschijnlijk als geen ander. Een veilige ladder is essentieel binnen uw bedrijf. Ladders en ander klimmaterieel zoals trappen en rolsteigers dient u regelmatig te laten keuren. Het gaat dan met name om draagbaar klimmaterieel. Dit zijn met name fabrieksmatig gemaakte ladders en trappen die zijn uitgevoerd in metaal, kunststof of hout. Het doel van een keuring is het ontdekken van gebreken die na ingebruikneming kunnen ontstaan en voor gevaar kunnen zorgen. Vaak gebeurt het keuren van ladders één keer per jaar. Als de ladder is goedgekeurd, wordt deze voorzien van een keuringssticker. Hierop staat ook wanneer de volgende keuring zal plaatsvinden. Het keuren kan bij u op locatie. U schakelt hiervoor een bedrijf in dat gespecialiseerd is in inspecties. Zo kunt u naast een keuring voor uw ladders ook een NEN 1010 installatie tester inschakelen bij eenzelfde bedrijf.

Normen die belangrijk zijn als uw ladders laat keuren

Wilt u binnenkort klimmateriaal keuren? Dit is immers een belangrijk zaak, nietwaar? Ook trappen, rolsteigers en ander klimmaterieel moeten gekeurd worden om te voorkomen dat gevaarlijke situaties kunnen ontstaan. Maar hoe worden ladders dan eigenlijk gekeurd? Vaak gebeurt dit op basis van het Arbeidsomstandighedenbesluit en diverse NEN normen. Een belangrijke norm is de NEN 2484 Draagbaar Klimmaterieel, Ladders en Trappen. Deze beschrijft alle eisen die worden gesteld aan de constructie, het onderhoud, het gebruik en de beproevingen van ladders, trappen en ander klimmaterieel. Deze norm is vaak erg belangrijk voor de keurmeester bij het keuren van ladders. Een professionele inspectiedienst kan vaak ook andere keuringen uitvoeren. Zo kunt u bijvoorbeeld vaak ook een NEN 1010 installatie tester langs laten komen.

Cursus waarin u leert ladders te keuren

NEN 1010 trainingen volgen doet u bij Omega Training & Inspectie. Dit biedt u vele voordelen. Wacht dacht u van op een juiste manier keuren? Het keuren van ladders is helemaal niet lastig. U moet gewoon weten waar u op moet letten. Dat leert u in een speciale cursus genaamd de cursus Keuren Ladders, Trappen en (rol)Steigers. U leert dan al het klimmaterieel te keuren volgens de NEN 2484 en NEN-EN 1004. Na afronding van de cursus mag men zich keurmeester Voldoende Onderricht Persoon noemen volgens de Arbowet. U bent in staat zelf ladders te keuren. U kunt uw expertise nog verder uitbreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een cursus voor NEN 1010 installatie tester volgen. U leert dan alles over het testen van elektrotechnische laagspanningsinstallaties. U kiest zelf of uw keurmeester van ladders of NEN 1010 installatie tester wilt worden.

Een cursus Engels bij The English Center leert jou perfect Engels spreken, lezen en schrijven

Volg een taalcursus Engels in Amsterdam en leer snel jezelf verstaanbaar te maken in het Engels.

Engels is een taal die overal ter wereld gebruikt wordt. Je doet er jezelf een groot plezier mee als jij dankzij een taalcursus Engels in Amsterdam deze taal ook spreekt. Op je werk of tijdens zakenreizen bijvoorbeeld, maar ook op vakantie in het buitenland.

 Je leert bij deze taalcursus Engels spreken, luisteren, lezen en schrijven.

Snel Engels leren in het multiculturele Amsterdam? Volg dan een spoedcursus Engels bij The English Center

Met een spoedcursus Engels in Amsterdam leer je snel en effectief Engels spreken, lezen en schrijven. Al na korte tijd zie je de eerste resultaten !

Stoor je je aan je Engelse uitspraak, wil je beter leren spreken of wil je juist Engels leren om die leuke boeken te kunnen lezen? Voor elk doel is er een passende taalcursus Engels beschikbaar.

Meld je vandaag nog aan voor een taalcursus Engels en doe jezelf een groot plezier. Via de website kun je jezelf direct inschrijven voor een van de vele spoedcursussen Engels. Gewoon in het Nederlands. Verrijk jezelf en doe een taalcursus Engels in Amsterdam. Hiervan heb je de rest van je leven plezier, zowel zakelijk als privé.

http://www.englishcenter.nl/#!business-english/cihc