Werk zoeken op vacatures.today

De  vacatures.today helpt om snel werknemers te vinden, vaak op de dag van plaatsing. Werkgevers kunnen, door zich te registreren en de gebruiksvoorwaarden van de site te accepteren, hun vacatures plaatsen,  bewerken en verwijderen (een gratis voor nieuwe werkgevers). Het is het gemakkelijkst om hier werkende arbeiders te zoeken – schoonmakers, chauffeurs, kassamedewerkers, obers, barmannen, laders.

De app van vacatures.today wordt gebruikt door studenten en beginners zonder werkervaring. De geregestreerde gebruikers vormen CV-base van de en site heeft meer dan 800.000 kandidaten in heel Belgie, die worden gefilterd door woorden.  Zelfpresentaties van potentiële werknemers kunnen worden afgedrukt, met bladwijzers. Alle vacatures zijn gekoppeld aan een specifieke locatie op de kaart. Werkgevers kunnen ook video plaatsen van hun bedrijf bij de vacature. 

Werk zoeken

https://vacatures.today/werk-zoeken.html

Github Gids voor de geesteswetenschappen

Global recruitment

Het lezen van profielen op Github is als het lezen van de samenstelling van chips. Het klinkt ingewikkeld, maar je komt er snel achter. Vandaag zullen we proberen erachter te komen en ervoor te zorgen dat het vinden van een ontwikkelaarsprofiel op Github alleen maar “oh, laten we eens kijken naar de ziel van de ontwikkelaar.”

Behandel de voorwaarden / Omdat het het meest beangstigt.

Git is een gedistribueerd versiecontrolesysteem. Het helpt ontwikkelaars om alle wijzigingen in de code op te slaan, wijzigingen in bestanden bij te houden en samen te werken met het team.

Github is een service voor het hosten (d.w.z. opslaan) van repositories. Op Github kun je verschillende versies van de code beheren, de broncode beheren en met het team samenwerken. Dat wil zeggen, doe hetzelfde als Git.

En hier is het verschil tussen hen: Git is een tool waarmee een team voor het eerst code kon bewerken en tegelijkertijd aan hetzelfde project kon werken, en GitHub is een platform voor projecten die Git gebruiken.

Open Source is een transparante benadering voor het maken van projecten. Ontwikkelaars openen de code van de producten waaraan ze werken – ze kunnen er samen aan werken en ook kopiëren. En het staat allemaal op Github.

Een commit is het openbaar opslaan, vastleggen (in een archief, repository, etc.) van wijzigingen in de code.

Een repository (repo) is een repository van versies van de code van een project **. ** De repository bevat een logboek van de commits die eraan zijn toegevoegd. Een repository kan verschillende takken hebben – elk met zijn eigen geschiedenis en oorsprong. Standaard heet de master branch “master”. In de regel wordt alle voltooide code gecombineerd tot een master.

Fork (fork) – een kloon van de repository. U kunt uw eigen wijzigingen aanbrengen in de repository-kopieën, bestanden bewerken. U hebt bijvoorbeeld besloten om wijzigingen aan te brengen in iemands repository, gemaakt, en nu kunt u ze delen en naar de auteur van de originele repository sturen. Dit wordt beschouwd als een pull-verzoek en wordt een pull-aanvraag genoemd.

Problemen zijn voorwaardelijke uitgiftekaarten die u kunt maken om bugfixes, introducties van nieuwe functies of andere verzoeken bij te houden. Zoals Trello-kaartjes.

Het readme is het eerste bestand dat wordt gelezen wanneer u de repository opent. Een goed open source-project heeft meestal een Readme-bestand waarin wordt uitgelegd waar het voor is, waar het wordt gepubliceerd en wat documentatie over het gebruik ervan.

Bijdrage is de acties van een Github-gebruiker, waarbij zijn activiteit op het platform wordt geteld: 

 • committeren aan de master branch;
 • een probleem openen;
 • aanbieden om een ​​pull-aanvraag in te dienen;
 • het verzenden van een pull-verzoek voor beoordeling.

Wat is er nog meer belangrijk om te weten?

Laten we teruggaan naar de vraag: wat is Github in principe. Het is een platform waar ontwikkelaars en bedrijven (ja, inclusief) projecten kunnen opslaan en samen kunnen bewerken. Maar we zien slechts een deel van de repositories – degene die voor iedereen beschikbaar zijn.

Dus een voorbeeld. Een ontwikkelaar die actief is op Github (hij krijgt regelmatig iets) is auteur of deelnemer aan een groot open source project. We concluderen dat hij hoogstwaarschijnlijk een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt in de projecttaal. Dat wil zeggen, de activiteit en waarde van de bijdrage van de ontwikkelaar als geheel vertelt ons over het niveau van zijn vaardigheden.

Maar! Niet elke ontwikkelaar gebruikt Github, en niet iedereen kan dat – er zijn veel bedrijven die jongens verbieden deel te nemen aan open source-projecten.

Waar moet ik op letten in mijn profiel?

Github is de perfecte tool om meer te weten te komen over de technologiestack. U kunt gewoon zien welke technologie de meeste opslagplaatsen heeft of waaraan deze recentelijk heeft gewerkt.

En hier komen deze tools van pas:

Github-gebruikerstalen

Toont een diagram van de talen en vaardigheden van de ontwikkelaar direct onder de foto en contacten. Het zal duidelijk worden wat hij het meest gebruikt.

Github-prijzen

Een tool die u helpt te begrijpen welke plaats een ontwikkelaar doorgaans inneemt in de beoordeling.

Profieloverzicht voor Github

De pagina waar u de bijnaam van de kandidaat kunt laten vallen en zo levendige statistieken kunt krijgen.

Octohunt

Een eenvoudige tool om ontwikkelaars op Github te vinden. Voer vaardigheid en locatie in, Octohunt toont profielen.

We kijken naar de activiteit van de kandidaat. Afhankelijk van de instellingen van zijn profiel, wordt zijn openbare of privéactiviteit hier weergegeven. Het ziet er zo uit – op sommige dagen heeft de ontwikkelaar veel directe bijdragen geleverd, op andere – niet genoeg:

Als dit schema helemaal leeg is, willen we u eraan herinneren dat dit niet betekent dat de ontwikkelaar niets doet en van 9 tot 18 uur aan het werk gaat. Hij kan zijn persoonlijke activiteit verbergen voor het profiel. Trek niet te snel conclusies uit een eerste blik op Github 🙂

Het is erg gaaf en belangrijk als de ontwikkelaar heeft gemaakt / bijdraagt ​​aan grote en populaire projecten, betrokken is bij het werken aan repositories met een goede reputatie in de gemeenschap.

Bekijk de Contribution-activiteit van de afgelopen maanden en kijk wat de ontwikkelaar heeft gedaan. Je zult meteen zien wat meer was: commits, issues, pull-verzoeken.

Ga dan naar het tabblad “Repositories” en evalueer of hij een bijdrage heeft geleverd aan de besproken projecten of niet. Bekijk de gevorkte repositories voor hoeveel de ontwikkelaar heeft bijgedragen aan het project.

Om de populariteit van een project te meten, kun je zien hoeveel sterren het heeft.

Een ster is een manier om je op een project te abonneren en er interesse in te tonen. Dus de ontwikkelaars stellen voor zichzelf een feed van interesses samen om in de toekomst meer vergelijkbare projecten te zien.

Als een repository meer dan 500 sterren heeft, is deze waarschijnlijk populair en significant.

Het is duidelijk dat u de kwaliteit van de code niet kunt beoordelen, alleen een basiskennis van wat hij deed, aan welk project hij deelnam, zal al nuttig zijn. Ten eerste is dit een slimme manier om een ​​dialoog aan te gaan met een ontwikkelaar, en ten tweede kun je competent een vacature presenteren door te vertellen dat je hebt gezien hoe hij zijn vaardigheden en technologieën gebruikt, die ook nodig zijn om in jouw bedrijf te werken.

Wat betekent het aantal abonnees in het algemeen?

Het aantal profielabonnees is ook een indirecte indicator van zijn vaardigheden en reputatie in de gemeenschap.

2-10 abonnees is normaal, 11-25 is goed, 26-75 is al fantastisch en meer dan 75 abonnees zijn al een rockster.

search for a job

https://www.globalrecruitment.info/

KELNER HORECA

KELNER HORECA FULL TIME

Functie

We zijn op zoek naar een ober om ons team te komen versterken.

Ervaring is een pluspunt, maar motivatie om te leren is ook welkom.

Je bent verantwoordelijk voor het verwelkomen van klanten, het accepteren van bestellingen, het betalen voor bestellingen, kwaliteit en locatie van zalen, bars, afwassen, aanvullen, bestellingen controleren, verantwoordelijkheid nemen, bestellen en schoonmaken, alle voorbereidingen treffen en voorzien als je geïnteresseerd bent in de keuken.

Het belangrijkste voor ons is om van ganser harte te werken

Willen werken is belangrijker dan ervaring

Teamwerk is voor ons een heel belangrijk punt.

Aanbod

5 dagenstelsel

Jouw profiel

Wil werken, leergierig.

Nauw samenwerken, klantgericht, aanpassen aan veranderende omgevingen (flexibiliteit), leervermogen, omgaan met druk, resultaatgerichtheid, verbinden, business, planning (= organisatie), zelfstandig werken, regels en afspraken nauwkeurig volgen

Bereid drankjes en serveer in bars, zalen, terrassen, schone tafels, bars, onderhoud en reinig de uitrusting van bars en zalen, bereid eenvoudige gerechten (salade, rauw voedsel, kaas, desserts, …), verzamel consumptiegeld, was glazen, Ontvang klanten en bestel eten, ontvang en bewaar ze (bierfusten, flessenrekken, etc.), richt kamers en bars in en herschik ze

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/keuken-hulp.html

administratief medewerker

administratief medewerker

Een uitdagende en afwisselende job binnen een groeiende groep met een prettige werksfeer en een competitief salarispakket. Voor een bedrijf te Menen zijn we op zoek naar een administratief medewerker. – Je bent de spilfiguur bij de ontvangst van transporteurs en leveranciers. – Je maakt afspraken omtrent de goederenontvangst. – Je staat in voor facturatie en betalingen. – Je hebt veelvuldig contact met klanten (o.a. prijsaanvragen). – Je werkt zelfstandig en bent van a tot z verantwoordelijk voor jouw afdeling. – Je werkt elke werkdag van u tot u.

Administratief medewerker

Zelfstandig werken, Plannen (= ordenen), Klantgerichtheid, Zin voor nauwkeurigheid hebben

Briefwisseling registreren, sorteren, frankeren, De voorraad opvolgen, tekorten vastsenBesingen plaatsen, Documenten coderen, klasseren en archiveren, fonische oproepen aannemenDoorverbinden naar de gevraagde gesprekspartnersEen boodschap noteren, Kopieerwerk verrichten, Brieven, tabellen, … invoeren volgens instructies, Administratieve dossiers samensenGegevens, de actualisatie van gegevens, terugzendingen of aanmaningen controleren, Personen onthalen en hun vraag identificeren

– Je bent een klantvriendelijk en communicatief persoon. – Dienstverlening staat bij jou centraal. – Je bent administratief vaardig en cijfermatig sterk. – Je hebt een goede kennis van Frans en Nederlands. – Kennis van Engels en/of Duits is een pluspunt. – Je beschikt over een bachelordiploma. Solliciteren Aalbeeksesteenweg 

 

 

https://www.administratieve-medewerker.be/2020/06/administratief-medewerker.html

Ervaren poetshulp

Ervaren poetshulp (tijdelijke vervanging) (Hasselt)

Functie van havermaet, met kantoren in hasselt, genk, herentals, lommel en stad, staat aan de top in vlaanderen op het vlak van gespecialiseerde dienstverlening op financieel, belastingtechnisch, juridisch, strategisch en bedrijfseconomisch vlak. Dit aan zowel bedrijven als de ondernemers en families achter de bedrijven en dat in de brede zin van het woord. Meer dan 200 gedreven medewerkers staan klaar met 1 fundamenteel kenspreuk : expertise en kwaliteit levert met een sterke persoonlijke en genoeg pragmatische computertoets.

Als geoefend poetshulp ( m/v ), in onze bijkantoor te hasselt, sta je in voor de schoonmaak van burelen, vergaderruimtes, sanitaire ruimtes, lediging van papiermanden, enz.

Aanbod een deeltijdse job van ca. 20 uur per week voor de tijdsperiode van april tot juni. De tijdsperiode is mogelijks verlengbaar. Onderstaande uren zijn ook bespreekbaar : van maandag tot en met woensdag : van 14. 00 tot 18. 00 uur donderdag : van 14. 00 tot 17. 30 uur vrijdag : van 14. 00 tot 18. 30 uur een afwisselende job capaciteit je werkt in een familiale lijf liggend in een aantrekkelijke, filevrije omtrek kortom, wij bieden “maetwerk” jouw profiel je bent een “ maet ” – je werkt met capitulatie, drive en discipline. Je bent ordelijk en gestructureerd – je werkt tijdens tijdsdruk je werk tijdig en keurig af. Je werkt zeer efficiënt. Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in schoonmaak. Je teruggetrokken de nederlandse taal goed. Open communicatie, teamgeest en geheimhouding zijn dolen die je hoog in het standaard draagt. Regels en afspraken nablijven, samenwerken als hecht team, onafhankelijk werken, zin voor precisie hebben, omgaan met stress, plannen ( = schiften ), contactvaardig zijn, zich kunnen aankunnen aan veranderende omstandigheden ( buigzaamheid ), resultaatgerichtheid

De ruimtes ventileren en opsieren, stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken lossen, schoonmaakproducten en het tastbaar toebereiding gladde zones afbakenen, vloeren en meubilair opruiming, schoonmaakmaterieel opruiming en verzorgd, afval ophalen ( huishoudelijk, industrieel ) vuilnisbakken en containers naar ongeacht brengen voor ophaling, de opvolgdocumenten ( uurrooster, gelegenheid,. . . ) invullen en de betrokkenen informeren over afwijkingen, toiletten en keukens opruiming de handdoek- en zeepverdelers opvullen

Geen specifieke studievereisten

https://www.nieuwejobs.com/job/q/poetshulp.html

Schilder vacatures

Schilder

Actief Construct

West-Vlaanderen 8780 oostrozebeke

Functie uw takenpakket bestaat uit:

De verf toebereiden verftechnieken uitvoeren ( wordt aangeleerd ) de werf inrichten en beveiligen door het installeren van steigers, valbescherming, veiligheidslijnen en opslagplaatsen voor spul de te beslaan ondergrond toebereiden en plamuur, grondverf,. . . klikken de eerste, de tussen- en de afwerkingslagen klikken aanbod een goed loon ( pc 124 ), vast afspraak na de interimperiode, de nodige opleiding en wij verzekeren u een aangename werksfeer!

Jouw profiel bent u gemotiveerd en kan u onafhankelijk en ook in groep werken? dan bent u bij ons handel aan het juiste adres.

De afwerkingsopdrachten, het werktuig of schuurmiddelen en de staat van het oppervlak op fundament van technische papieren, fiches,. . . geconstateerd, afwerkingen uitvoeren in een domein :

precisiewerk, een oppervlak voorbereiden of voltooien :

gladschuren, polijsten, glanzen, het stuk schoonmaak ( ontvetten, afkrabben, wassen, … ), preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, een product voor de stoffering en dekking van oppervlakken klikken ( film, smeermiddel, verf,. . . ), de documenten afdekken ( beschutten, inwikkelen,. . . ) en versturen, het oppervlak schaven, natellen ( oneffenheden, uitzicht,. . . ) en bijwerken, een oppervlak voorbereiden of voltooien :

afslijpen, afbramen, met kruit bestrijken

Geen specifieke studievereisten

https://www.vindazo.be/keywords/schilder.html

Hoe kom je zelfverzekerd over zonder één woord te zeggen?

 

Of je nu aast op een promotie, beter leiding wilt geven of meer impact probeert te creëren met jouw presentatie, je lichaamstaal onder controle hebben is hierbij essentieel. Door zelfverzekerd over te komen, is de eerste stap naar succes al gezet.

 

Of je nu aast op een promotie, beter leiding wilt geven of meer impact probeert te creëren met jouw presentatie, je lichaamstaal onder controle hebben is hierbij essentieel. Door zelfverzekerd over te komen, is de eerste stap naar succes al gezet.

90% van wat wij denken over andere mensen is gebaseerd op het beeld dat we van hen hebben. Het beeld bepaalt of we iets van hen willen kopen of we hen vertrouwen om mee samen te werken en of we wel of niet met hen willen omgaan. Met andere woorden, draag zorg voor de indruk die je achterlaat.

 

De kracht van lichaamstaal

Met dat in het achterhoofd is het waarschijnlijk handig om te weten dat 70% van het beeld dat mensen van je hebben, wordt bepaald door je lichaamstaal. De kracht van lichaamstaal valt niet te onderschatten. Het laat ons toe om het imago, de invloed en de overtuigingskracht van een succesvolle professional uit te stralen zonder één woord te zeggen.

 

Mensen zijn van nature observators en zoeken onbewust naar aanwijzingen van persoonlijke kracht in interacties. Ze merken onbewust op hoe jij reageert op anderen en anderen op jou reageren. Bovenal houden zij jouw lichaamstaal in de gaten. Kom je zelfzekerd over in je handelingen en houding, dan win je automatisch hun respect.

 

9 tips voor een krachtige uitstraling met lichaamstaal

 

 • Leun lichtjes en relaxed achterover op je stoel
 • Beweeg en gebaar kalm en ontspannen
 • Houdt je bewegingen en gebaren onaangetast bij invloed uit je directe omgeving
 • Praat op een natuurlijk en gecontroleerd tempo, waardoor je gewicht legt op je woorden
 • Maak bewust en intentioneel oogcontact met mensen om je heen
 • Pauzeer voordat je antwoord geeft; dit communiceert dat je nadenkt over wat je zegt
 • Laat de toon van je stem omlaag gaan aan het einde van je zinnen
 • Neem ruimte in wanneer je loopt, zit en staat
 • Kijk naar anderen met je kin lichtjes omhoog

 

Wanneer je deze tips toepast, zul je merken dat mensen een zelfverzekerd beeld van jou krijgen. Zeker het proberen waard!

En dat is zeker goede eigenschap in verschillende bereopen. Wilt u meer tips over cv maken zie voorbeeld cv

 

Recente vacatures 

hr manager, only sales jobs, administratief bediende

 

 

https://www.dergatsjev.be/2018/12/hoe-kom-je-zelfverzekerd-over-zonder.html

Uw bedrijf naar een hoger niveau met een ingevulde vacature voor inkoper

Uw bedrijf blijft maar groeien en daarom wilt u nieuwe medewerkers aannemen. Maar hoe pakt u dit aan? Hoe dan ook, het invullen van inkoop vacatures is altijd een tijdrovend proces. Tijd die u liever aan andere dringende zaken besteedt. De oplossing? De specialisten van INSINC staan voor u klaar! Een vacature voor een inkoper wordt hier altijd toegespitst op de kernwaarden van uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek wordt de ‘crucial click’ geformuleerd, hoe een nieuwe medewerker de rest van het team aanvult en toch onderdeel is van datzelfde team. Zo krijgt u altijd de juiste kennis op de juiste plaats binnen uw organisatie.

Zorg voor de juiste kandidaten voor het invullen van de vacature voor inkoper

De juiste kandidaten vindt u met INSINC. Deze specialist kan substantiële besparingen realiseren voor opdrachtgevers. Dit is een professioneel bureau op het gebied van werving & selectie. Ideaal als u meerdere inkoop vacatures in te vullen hebt. Daarbij maakt dit bureau gebruik van de zogenoemde OPQ Competentie Analyse. Vaak wordt erbij het zoeken van een kandidaat voor de vacature van inkoper vooral gekeken naar capaciteiten ten opzichte van de gestelde eisen, wat natuurlijk belangrijk is. Er is echter meer. Ook als persoon dient een kandidaat te passen binnen de organisatie. Hij of zij dient goed om te kunnen gaan met de andere collega’s uit het team, en moet zich kunnen vinden in de bedrijfscultuur. En dat is precies wat u meet met de OPQ Competentie Analyse.

Vacatures voor inkoop openstaan? Zo vult u ze in!

Heeft u een eigen onderneming? En is inkoop daar erg belangrijk? Dan wilt u hiervoor een vakman- of vrouw inschakelen. In ieder bedrijf is er een constant spel bezig tussen het maximaliseren van de omzet en het minimaliseren van de kosten, zonder dat de kwaliteit daaronder leidt. De inkoper speelt hier een belangrijke rol in, maar hoe krijgt u inkoop vacatures eigenlijk ingevuld? Het wervingstraject vreet flink wat tijd én energie, en dat kunt u zich in uw drukke leven eigenlijk niet veroorloven. Kies dan voor versterking en ondersteuning bij dit proces voor de diensten van INSINC. Jarenlange ervaring in deze specifieke branche zorgt ervoor dat u alleen de kandidaten krijgt die qua capaciteiten, ambities en instelling passen bij uw organisatie.