Een grote kans van slagen bij 123 Theorie

Droom jij over je eigen auto? Vandaag kun je de eerste stap zetten! Kies voor autotheorie in 1 dag bij 123 Theorie. Alles begint met het theorie-examen. Dit moet je doen bij een officiële CBR-locatie. Het examen is verplicht, want pas als je het theoriecertificaat in je bezit hebt mag je autorijlessen nemen.

Tijdens het autotheorie-examen laat je zien dat je verschillende soorten gevaar om en rond wegen kunt herkennen en dat je op de hoogt bent van de verkeersregels. Verder toon je verkeersinzicht. Veel jongeren zien ertegenop om dit examen te doen. Ze verwachten dat ze veel en hard moeten studeren. Sommigen worden bij de gedachte eraan al nerveus. Laat ons je vertellen dat dit absoluut niet nodig is. 

Als je kiest voor 123 Theorie:

· krijg je les en doe je examen op één en dezelfde dag;

· komen er geen boeken aan te pas;

· is er geen huiswerk en

· slaag je gewoon in 1 keer!

De opzet van het lesprogramma blijkt uitermate effectief en efficiënt. Slimme docenten leggen de regels uit, lichten de borden toe en geven je handige ezelsbruggetjes.

Dagcursus autotheorie

Bij de dagcursus theorie van 123 Theorie blijkt het steeds weer: veel leerlingen hebben baat bij het oefenen met examenvragen. Dit is precies het soort vragen dat je ’s middags op het examen krijgt. Een belangrijk verschil tussen 123 Theorie en andere opleidingsinstituten is dat meiden en jongens met ADHD, dyslexie, faalangst en taalproblemen een even grote kans van slagen hebben.

De opleiders hebben jarenlange ervaring en weten wat nodig is om relaxed te blijven, het beste uit jezelf te halen en het examen te halen. Als je enthousiast bent over 123 Theorie, kun je online kijken wanneer er een opleidings-dag is bij jou in de buurt.

Zodra je je opgegeven hebt, ontvang je een bevestiging met belangrijke, aanvullende gegevens. Heb je nog een vraag? Die kun je via verschillende kanalen stellen. Bel met 085 0606 1230, app naar 0629 99 99 62 of stuur een mail aan info@123-theorie.nl. Een bericht posten op Facebook en / of Instagram kan natuurlijk ook.

https://www.123-theorie.nl/

Een vrachtwagen wassen met Truckwash 1

Bij Truckwash 1 kan je een vrachtwagen wassen in de professionele Truckwash gelegen te Roosendaal en Rilland, maar je kan ook dit natuurlijk ook zelf doen. In de webshop van Truckwash 1 vind je verschillende hoge kwaliteit producten die het mogelijk maken om thuis of op werk het vrachtwagen onderhoud mogelijk te maken. Een vrachtwagen wordt vaak gezien als een visitekaartje van het bedrijf en daarom dient een vrachtwagen er altijd goed uit te zien. Maar dit is niet het enige voordeel. Met regelmatig onderhoud verleng je ook de levensduur van de truck.

Verschillende middelen voor het onderhoud van je wagen

Voor het onderhoud heb je specifieke reinigingsmiddelen, poetsmiddelen- en materialen, shampoos en geurmiddelen. Die categorieën zijn weer onder te verdelen in bijvoorbeeld velgenreinigers, borstels en dashboardreinigers. Zo is er voor elk oppervlak en onderdeel van de wagen wel een passend middel. In de webshop van Truckwash 1 vind je alle middelen die je nodig hebt om je wagen weer helemaal als nieuw te maken. Natuurlijk van enkel en alleen A-merken. Zo vind je er onder andere de volgende merken terug:

-Alcoa

-Great Lion

-Poppy Grace Mate

-Rilsan

-Smartwax

-TrukWizard

-Vikan

-White Diamond

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers zijn ideaal voor elke wagen. Ze maskeren vervelende geuren. Een luchtverfrisser voor de auto of een ander type voertuig kopen kan je bij Truckwash 1 doen van de merken Great Lion en Grace Mate Poppy. Het zijn hoge kwaliteit luchtverfrissers die wel tot enkele maanden kunnen blijven hangen. Ze doen het extra goed als je van te voren het interieur goed reinigt. Dit kan je als volgt doen:

-Haal het voertuig helemaal leeg.

-Stofzuig het voertuig grondig.

-Maak de automatten goed schoon en klop deze uit.

-Reinig alle ramen.

-Reinig het interieur en vergeet de bekleding niet.

-Vervang het interieurfilter.

https://www.truckwash1.nl/

Auto leasen geeft voordeel

Een auto kopen is niet altijd voor iedereen weggelegd. Je zult toch een flinke investering moeten doen om de aankoopprijs mogelijk te kunnen maken en dan ben je er vaak nog niet. Ook het onderhoud van de auto kost geld. Vaak kun je hier een groot deel zelf nog aan doen om te voorkomen dat uitgebreidere reparaties op een later moment nodig zullen blijken. Ook hier betaal je immers flink extra voor en het moet allemaal maar op te brengen zijn. Gelukkig betekent dit niet dat je geen auto meer kunt rijden. Er bestaat immers de mogelijkheid tot het huren of leasen van een auto.

Financiële voordelen leaseauto

Zoals eerder al vermeld, kost het flink wat om eigenaar van een auto te zijn. Bij het leasen van een auto hoef je minder verantwoordelijkheden te dragen en hoef je financieel niet voor alle kosten op te draaien. Je betaalt slechts een bepaald bedrag per maand en dit blijft ongewijzigd. Er zijn hierdoor geen aanvullende kosten meer te verwachten, waardoor je precies weet waar je op kunt rekenen. Vaak zitten kosten voor onderhoud en reparaties al bij de huurprijs inbegrepen en vallen mogelijke kosten die hierbuiten vallen, voor rekening van de leasemaatschappij. Ook ben je gelijk door de huurprijs verzekerd.

Gelijk leverbaar uit voorraad, zakelijk leasen

Doordat een voorraad auto leasen vaak tot de mogelijkheden bestaat, hoef je minder lang op een auto te wachten. Nadat de aanvraag voor een leaseauto is verwerkt, zal gelijk bekeken worden of de auto naar keuze op voorraad staat of dat deze nog uit de fabriek moet komen. Veelal is een voorraad auto leasen mogelijk, omdat auto’s van alle merken vaak met meerdere auto’s tegelijk worden opgekocht. De auto’s zijn dan al gemaakt en staan ergens opgeslagen om te worden verhuurd. Je krijgt zo goede kwaliteit, een snelle levering en een vaste maandprijs.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Track and trace systeem kopen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een track and trace systeem, maar heeft u hiervoor nog geen geschikt bedrijf gevonden? Niet getreurd, want wij zijn namelijk uw partner op het gebied van het leveren van een track and trace systeem voor auto’s van de zaak. Eigenlijk is het een beetje hetzelfde als een kastje die normaalgesproken in een vrachtwagen zit, omdat er gewoon precies kan worden bijgehouden waar de auto’s zich bevinden en welke route ze rijden. Er kan zelfs worden gemeten of ze te hard hebben gereden en hoe zuinig ze rijden. En dat allemaal aan de hand van een simpel track and trace systeem. U krijgt bij het track and trace systeem een speciale app waarbij u een overzichtelijke kaart krijgt, zodat u op elk moment van de dag kan zien waar de voertuigen van uw bedrijf zich bevinden. Op deze manier kunt u niet alleen brandstof besparen, maar voorkomt u ook discussies met klanten over de gereden routes. U heeft grip op uw buitendienst, daar waar u dat eerder niet had.

 

Nu horen we u al denken, hoe gaat een track and trace systeem besparen op brandstof? Nou, dat is eigenlijk heel erg simpel als je er goed over nadenkt. Het rijgedrag van uw werknemers is namelijk makkelijk en snel in de gaten te houden en op deze manier voorkomt u dat er privéritjes worden gemaakt, zonder dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Daarnaast is het ook verboden om privé te rijden met een zakelijke auto (boven de 500 km) en zou je daarvoor ook bijtelling moeten gaan betalen. Ook kunt u de medewerkers aanspreken op hun rijgedrag, indien er bijvoorbeeld dingen zijn die vaker in het verkeer voorkomen. Wil jij meer weten over ons track and trace systeem? Kijk hiervoor dan gerust even bij ons op de website.Geplaatst in Auto.

Up to date blijven in de automotive branche

Hoe een goede garage bedrijf opleiding ook jouw garage kan verbeteren

Natuurlijk is het belangrijk om te blijven leren. Ontwikkelingen in de autobranche gaan steeds sneller. Als garage wil je natuurlijk nooit ‘nee’ verkopen. Om up to date te blijven zijn opleidingen noodzakelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van de komst van de elektrische auto en ‘connected cars’. Hierdoor zullen auto’s met een klassieke verbrandingsmotor langzaam uit het straatbeeld verdwijnen. Deze ontwikkelingen beïnvloeden daarom ook het bestaan van de autogarage. De juiste scholing kan daarbij helpen. Met goed geschoolde medewerkers kun je alle diagnoses en reparaties voortaan zelf uitvoeren. Zo kun je makkelijk nieuwe klanten voor je winnen. Met een garage bedrijf opleiding blijf je up to date over  de technieken van nu. Aanhaken, bijblijven en opschakelen. Houd je werk uitdagend en afwisselend en leer complexe reparaties zelf uit te voeren, zodat je geen klanten meer hoeft door te verwijzen. Ook kan er veel winst behaald worden als het inzichtelijk wordt hoe de processen nu lopen en hoe deze sneller kunnen. Meer weten over hoe een garage bedrijf opleiding kan bijdragen? Lees dan snel verder.

Hoe goede bedrijfsprocessen bijdragen aan meer structuur

Bedrijfsprocessen moeten ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt. Deze processen bestaan vaak uit ongeschreven regels. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor de planning en vooral voor de uitvoerende taken van een automonteur. Er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Hoe kun je nou je bedrijfsprocessen optimaliseren? Begin bij het analyseren van de huidige bedrijfsprocessen en maak een plan voor structurele veranderingen. Dit is belangrijk om inzicht te krijgen wie, welke verantwoordelijkheden heeft binnen het bedrijf. Stel een duidelijk plan op en bespreek dit met alle medewerkers. Dit zorgt niet alleen voor rust onder de werknemers, maar draagt ook bij aan een betere samenwerking. Het is dus belangrijk dat er een goede samenwerking ontstaat tussen leidinggevenden en werknemers. Ook is het belangrijk dat je als leidinggevende beschikt over goede communicatievaardigheden. Functionering- en beoordelingsgesprekken is een onmisbaar instrument voor iedere onderneming met personeel. Het verbeteren van het functioneren van een medewerker draagt ook bij aan een betere samenwerking.

Meer omzet behalen door middel van een garagebedrijf opleiding

Het is in deze tijd lastig voor garagehouders om het hoofd boven water te houden. Nieuwe ontwikkelingen in automotive-land spelen een grote rol bij de omzetdaling. Veel garagehouders weten niet goed hoe ze hierop in moeten spelen. Zonde! Hier liggen juist veel kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Opleidingen voor werknemers kosten in eerste instantie natuurlijk geld. Het is belangrijk om dit te zien als een investering. Deze scholingen betalen zich vaak na een paar maanden al terug. Dit is dan vaak snel en duidelijk terugzien in de omzetcijfers. Bovendien profiteer je als bedrijf van een goed imago op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Hier liggen veel kansen. Uit onderzoek van de ministeries van Onderwijs en van Sociale Zaken en Werkgelegenheid blijkt dat studerende werknemers meer tevreden zijn en bijdragen aan een goede sfeer binnen het bedrijf. Wanneer je kiest voor een onafhankelijk instituut, ben je aan het juiste adres voor alle automotive kennis.

Workshops voor relevante praktijkervaring

Wil je geen hele opleidingen volgen maar wel meer kennis opdoen over een specifiek aspect van automotive? Dan zijn workshops misschien wel interessant. Net even wat meer kennis opdoen en dieper ingaan op een specifiek onderdeel. Workshops zijn online- en praktijkgericht, een combinatie die balans geeft in het leertraject. Je kunt efficient workshops kiezen die aansluiten bij je wensen. Een workshop Hybride en Elektrische Auto is bijvoorbeeld zeer effectief om up to date te blijven over de laatste innovaties. Of een workshop Diagnose en reparatie aan roetfiltersystemen. Je leert hoe er problemen ontstaan met roetfilters en hoe je deze kunt oplossen. Workshops zijn zeer effectief. Je leert hoe je problemen kunt oplossen in een zeer korte tijd. Door online kennis op te doen tijdens de workshop, kun je het snel toepassen in de praktijk. Dit leidt tot relevante praktijkervaring in een korte tijd. Ook neemt ook de productiviteit toe. Door de juiste kennis kunnen werknemers meteen aan de slag.

Klaar zijn voor nieuwe technieken en klaar zijn voor de nieuwe klant. Het is essentieel om de omzet in je organisatie te vergroten. Door de snelle ontwikkelingen in de automotive branche is het essentieel om te blijven leren. Zowel voor de werknemers als voor het management. Een management opleiding garage is net zo belangrijk als opleidingen voor monteurs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Timemanagement? Of een cursus Klantrelatiebeheer? Als je slim wil inspelen op deze ontwikkelingen en de concurrent voor wil zijn, is het belangrijk om als garagehouder opleidingen aan te bieden. Het vergroten van kennis is een juiste investering. Benieuwd naar deze verschillende opleiding en wat deze te bieden hebben? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Autoschade snel gerepareerd in Heerlen

Autoschade wilt u natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben in Heerlen. Gelukkig is er een specialist als WellColl Groep die alle kennis en vakmanschap in huis heeft om u snel weer veilig de weg op te helpen. Ongeacht wat voor autoschade u heeft, zij repareren het. Denk hierbij aan het repareren van ruitschade, uitdeuken en het wegwerken van krassen. Bij deze specialist bent u verzekerd van hoge kwaliteit reparaties aan autoschade in en rondom Heerlen. Heeft u schade aan het interieur? Ook dan bent u bij WellColl Groep aan het juiste adres. Neem contact met ze op om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

De meest klantvriendelijke keten op het gebied van autoschade, met een vestiging in Heerlen

De professionele dienstverlening van WellColl Groep opent een totaal nieuwe wereld voor u. WellColl Groep biedt schadeherstel van hoge kwaliteit met de beste service. Zij maken namelijk deel uit van AAS Schadeherstel, de meest sympathieke schadeherstel keten van Nederland. Hierdoor wordt schade aan uw caravan, auto, camper, motor, truck of scooter altijd prettig, professioneel en zo snel mogelijk opgelost. Onderdeel zijn van AAS kent nog meer voordelen. Zij onderhandelen met verzekeraars en ander opdrachtgevers over contracten met betrekking tot schadeherstel voor de beste prijzen en de hoogste kwaliteit. Dus ook voor het herstel van autoschade in Heerlen en omgeving.

Veel meer dan alleen repareren van autoschade in Heerlen

Het repareren van autoschade vraagt om de nodige kennis en ervaring. Wist u dat u er terecht kunt voor veel meer diensten? Deze veelzijdige specialist biedt alles op het gebied van reparaties, waxoyl-behandelingen en camperonderhoud. Op zoek naar een unieke uitstraling voor uw auto? Laat uw autoruiten tinten door deze specialist. Zij helpen u ook verder wanneer u de schade moet verhalen bij de andere partij. Dit nemen zij geheel voor u uit handen, en dat helemaal gratis! Zij doen een intake, waarbij de schade wordt vastgelegd en helpen met het volledig invullen van het schadeformulier.

Je eigen tempo bepalen bij het halen van je rijbewijs in Amsterdam

Op welke manier wil jij je rijbewijs halen? Wil je er de tijd voor nemen en het rustig aandoen of weet je van jezelf dat je dingen snel onder de knie hebt? Maar ook de andere wegen in Nederland worden alsmaar drukker. Daarom vind jij het wellicht prettig om op jouw eigen tempo rijlessen te volgen en aansluitend praktijkexamen te doen. Bij Verkeersschool Trilling kan dat. Je stelt zelf jouw theorie- en praktijkdeel samen waardoor jij je eigen tempo bepaald. Hier krijg je een vaste, enthousiaste instructeur én een vaste lesauto waar je rijlessen in volgt. Op die manier leer je goed te handelen in allerlei verkeerssituaties en leer je om de juiste beslissingen te nemen. Zo kun jij jouw rijbewijs in Amsterdam op een geduldige en veilige manier halen.

Rijbewijs halen bij ervaren verkeersschool in Amsterdam? Profiteer van de voordelen!

Wanneer je start met rijlessen, wil je natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen bij Verkeersschool Trilling. Want zodra jij je rijbewijs hebt gehaald, ben je onafhankelijk van anderen. Maar zie jij door de bomen het bos nog wat betreft verkeersscholen? Nee? Begrijpelijk. Er zijn immers veel verkeersscholen die allen een hoog slagingspercentage hebben. Toch doet het je goed het aanbod van Verkeersschool Trilling te bekijken. Hier profiteer je namelijk van een aantal voordelen. Je bent verzekerd van een persoonlijke aanpak, je krijgt een vaste instructeur en lesauto, je volgt rijlessen in je eigen tempo én je hebt een goede kans dat je in één keer slaagt. Op die manier kun jij snel je rijbewijs halen in Amsterdam.

Welk rijbewijs wil jij halen in Amsterdam?

Woon je op het platteland? Dan heb je er vast wel over nagedacht om je tractorrijbewijs te gaan halen. Wil je een rijbewijs halen, omdat je graag vrachtwagen- of buschauffeur wilt halen? Wil je graag touren op de motor en je motorrijbewijs halen? Of wil je ‘gewoon’ een autorijbewijs halen met eventueel een toevoeging voor de aanhangwagen? Bij Verkeersschool Trilling heb je de keuze uit verschillende beroeps- en particuliere opleidingen. Bij deze specialist zijn ervaren instructeurs in dienst die jou altijd helpen om het voertuig onder controle te houden, je veilig te gedragen in het drukke verkeer én je sociaal te gedragen tegenover andere weggebruikers. Weet jij al welk rijbewijs jij wilt halen in Amsterdam?

 

Specialist in auto inkoop nabij Rotterdam adviseert ook u

Zoekt u een specialist in auto inkoop in de omgeving van Rotterdam? Omdat u advies wilt ontvangen over het monteren van auto-onderdelen? Denk bijvoorbeeld aan montageadvies over het plaatsten van aircompressoren, cilinderkoppen, handgeschakelde versnellingsbakken of een nieuwe motor. U kunt dit advies vertrouwen omdat zij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in de autodemontage branche. Hoe deze specialist voor auto inkoop nabij Rotterdam heet? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek. Zij zijn gespecialiseerd in de autohandel, autodemontage en montage en beschikken over een ruim magazijn met auto-onderdelen en sloopauto’s. Kiest u voor de onderdelen van een specialist?

Naast auto inkoop ook de verkoop van auto-onderdelen bij de specialist nabij Rotterdam

Uw auto is niet door de APK gekomen. Nu zoekt u een bedrijf dat zich bezighoudt met de inkoop van auto’s in de regio Rotterdam. Dan kunt u uitstekend terecht bij Autosloperij De Zaag. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op. Vervolgens worden de gekochte auto-onderdelen bezorgt met de eigen bezorgservice van dit bedrijf, PostNL of transportbedrijf Parts-Express. Dit is afhankelijk van de onderdelen die u koopt.

Bij een auto inkoop bedrijf nabij Rotterdam kiest u voor kwaliteit

Wilt u uw auto met schade verkopen? Of zoekt u een gecertificeerd adres voor de inkoop van auto-onderdelen in de buurt van Rotterdam? Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek kan u in dat geval uitstekend van dienst zijn. Zij houden zich aan de KWI ISO 9001:2008. Deze norm stelt eisen aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Daarnaast beschikken ze over de ARN Auto recycling Nederland en de Kwaliteits Zorg Demontage (KZD). Hierdoor weet u zeker dat uw auto op een vakkundige manier wordt gedemonteerd of dat de onderdelen die u koopt op de juiste manier worden gedemonteerd.

Leer alles over elektrische auto’s met een autogarage bedrijf opleiding

De laatste jaren hebben veel garagehouders last gehad van tegenvallende omzet. Sinds 2012 daalde de omzet van garagebedrijven, die het voornamelijk van gespecialiseerde reparaties moesten hebben, bijna voortdurend. Onder andere de opkomst van de hybride- en elektrische auto’s zorgden ervoor dat het voor veel garagehouders lastig was hun hoofd boven water te houden. Tegenwoordig worden de werkplaatsen weer drukker bezocht. Helaas neemt de omzet per bezoek nog steeds af. Hoe ga je als garagehouder om met tegenvallende omzet? En hoe ziet de toekomst van de autogarage eruit? Benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Lees dan snel verder.

Tegenvallende omzet verbeteren

Tegenvallende omzet is iets waar steeds meer garagehouders last van hebben. Bovendien blijft dit aantal stijgen. De afgelopen jaren is het aantal bezoeken aan de werkplaats wel gestegen. Ondanks dat het aantal bezoeken aan de werkplaats is gestegen, blijft de omzet per bezoek afnemen. Dit zorgt er niet alleen dat het rendement daalt, maar ook dat het voor steeds meer garagehouders lastig is om de eindjes aan elkaar te knopen. Gelukkig zijn er verschillende manieren om de tegenvallende omzet te verbeteren. Speel bijvoorbeeld handig in op nieuwe ontwikkelingen. Neem gespecialiseerde werknemers aan of laat huidige werknemers een autogarage opleiding volgen. Denk bijvoorbeeld aan speciale autogarage bedrijf opleidingen op het gebied van hybride auto’s en elektrische auto’s. Deze nieuwe ontwikkeling bieden namelijk ontzettend veel kansen voor autogarages en werknemers. Een opleiding voor een garagebedrijf zorgt namelijk niet alleen voor meer klanten, maar kan werknemers ook weer meer enthousiasmeren en motiveren in hun werk.

Met een opleiding voor elektrische auto’s blijf je bij

Hoewel het aantal elektrische auto’s nog relatief klein is in Nederland, hebben bijna alle automerken voor dit type auto een doelstelling opgenomen. De aandrijving zal op korte termijn veranderen van een verbrandingsmotor naar een elektrische variant. Hoe lang dit nog duurt, is afhankelijk van klimaatdoelstellingen, eventuele subsidies en de mate waarin de consument deze voertuigen accepteert. Dit heeft natuurlijk ook gevolgen voor de toekomst van autogarages en automonteurs. Ontwikkel daarom mee als garagebedrijf en leid je personeel op tot echte specialisten op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Zo kun je als garagebedrijf ook klanten met een hybride- of elektrische auto verwelkomen. Met een opleiding voor elektrische auto’s ben je klaar voor de nieuwe klant en verbeter je automatisch je omzet. Maar het aanbieden van opleidingen aan je medewerkers heeft niet alleen voordelen voor jou als garagehouder. Het aanbieden van opleidingen zorgt namelijk ook voor meer motivatie onder je werknemers. En dat is minstens zo belangrijk!

Meer omzet door de juiste garagebedrijf opleiding

Automotive-land is in beweging. De afgelopen jaren is er veel veranderd en de komende tijd zullen er nieuwe ontwikkelingen plaats blijven vinden. Veel garagehouders weten niet goed hoe ze hier op in moeten spelen. Zonde, want hier liggen juist kansen om je te onderscheiden van de concurrentie. Als garagebedrijf kan het aanbieden van een opleiding aan je werknemers namelijk bijdragen aan een betere omzet. In eerste instantie kost een opleiding natuurlijk geld, maar scholing van je werknemers betaalt zich – vaak al binnen enkele maanden – terug. Dit is ook duidelijk terug te zien in de omzetcijfers. Met meer kennis in huis verbeter je namelijk je positie ten opzichte van de concurrentie. Kies voor een opleiding die bij jouw bedrijf past. Denk bijvoorbeeld aan een opleiding op het gebied van hybride- en elektrotechnieken. Hier liggen veel kansen. Wanneer je kiest voor een onafhankelijk instituut, ben je aan het juiste adres voor alle automotive kennis.

De automotive branche is constant in beweging. De toekomst van garagehouders verandert, maar ook die van de automonteurs. Als garagehouder kan je hier slim op inspelen door een (of meerdere) autogarage bedrijf opleiding(en) aan te bieden. Hierdoor vergroot je de kennis van jouw autogarage, motiveer je je werknemers en vergroot je je omzet. Ben je benieuwd naar de beschikbare opleidingen? Bekijk dan het aanbod van Automotive Academy: het onafhankelijke instituut dat alle automotive kennis van Nederland onder één dak samenbrengt.

https://automotiveacademy.nl/

Automatten online bestellen

Wist je dat je eenvoudig je favoriete automatten online kunt bestellen? Wanneer jij je elke dag in de auto bevindt, zijn deze natuurlijk na een tijdje versleten. Natuurlijk wil je niet te duur uit zijn wanneer je nieuwe automatten gaat bestellen. Maar je wilt uiteraard ook niet inleveren op de kwaliteit. Dat is waarom je jouw nieuwe matten en mattensets bestelt bij de specialist als Automatten Online. Die specialist biedt namelijk niet alleen een ruim assortiment aan matten en matten van uitstekende kwaliteit, maar ook nog eens een zeer scherpe prijs voor deze automatten. Gegarandeerd de goedkoopste automatten, dat is wat je bij de specialist mag verwachten!

Gratis verzending bij de online aankoop van automatten

Bij de specialist vind je automatten voor elk merk auto. Kleding, elektronica, huishoudelijke producten, noem het maar op. Ook automatten kun je gemakkelijk online bestellen bij de specialist. Automatten Online biedt een uitgebreide webwinkel waarin je een ruim assortiment aan matten en mattensets voor elk type auto kunt vinden. Welk merk auto je ook zoekt! Heb jij je keuze gemaakt voor de automatten die helemaal passen bij jouw auto? Wanneer jij je bestelling plaatst, betaal je daarna gemakkelijk én veilig via bijvoorbeeld iDEAL of PayPal. Daarna wordt jouw bestelling helemaal gratis verzonden naar jouw huis. Dat is de service van een echte specialist!

Automatten voor particuliere auto’s en bedrijfswagens mét logo

Bij Automatten Online kan je zowel als particulier als zakelijke klant terecht. Voor elk type auto en elk mogelijk automerk heeft de specialist de juiste producten in huis. Die zijn daarbij niet alleen van de beste materialen gemaakt en dus van de beste kwaliteit, maar ook nog eens zeer voordelig. Echt iets speciaals aanschaffen? Dat kan ook. Bij de specialist kun je er zelfs voor kiezen jouw eigen logo op je automat te laten zetten. Dat is natuurlijk een prachtige aankleding voor iedere bedrijfsauto, nietwaar?