Snel een auto verkopen

Wie besluit zijn auto te verkopen wilt dat vaak snel doen zonder gedoe. Snel je auto verkopen doe je het beste online, dus via internet. Online kun je gemakkelijk veel mensen bereiken, dus ook veel potentiële kopers. doe dat je veel mensen bereikt kun je sneller je auto verkopen en voor een betere prijs. welke mogelijkheden er zijn lees je hieronder.

 

Je auto verkopen via een zoekertje

Door je auto aanbieden via een zoekertje op een tweedehands site kun je snel en eenvoudig veel mensen bereiken. Via een zoekertje moet je er wel rekening mee houden dat het je een hoop gedoe kan opleveren, want je hebt met particuliere te maken. Particuliere zijn meestal niet de meest eenvoudige kopers voor je auto. Particuliere kopen namelijk een auto als privébezit in spenderen daar een hoop geld aan, of moeten daar zelfs soms geld voor lenen. Ze zullen de auto binnenstebuiten keren om er zeker van te zijn dat ze een goede koop doen. Je zult zelf de verkopers rol op je moeten nemen en de mensen zien te overtuigen dat ze jouw auto zouden moeten kopen. Je moet er daarnaast ook rekening mee houden dat particulieren met je willen onderhandelen over de prijs.  Niet iedereen heeft daar zin in. Bovendien moet je weten dat wanneer de koper in korte tijd tegen een probleem aanloopt Kom maar bijvoorbeeld een defect, deze verhaal kan komen halen en daar zit jij natuurlijk niet op te wachten.

 

Je auto verkopen via veiling

Je auto verkopen via een Oude Veiling is waarschijnlijk de makkelijkste en snelste manier kom maar wat je bovendien het minste gedoe oplevert.  wanneer je jouw auto aanbiedt bij een Autoveiling dan kunnen aangesloten bedrijven daarop een bod uitbrengen en wanneer daarmee akkoord gaat dan heb je eenvoudig je auto verkocht, en zonder gedoe.  Doordat de Autoveiling de autobedrijf tegen elkaar op laten bieden mee gegarandeerd van een goede prijs. De prijs valt vaker stukken hoger uit dan jezelf zou verwachten. 

Het mooiste van alles is dat je geen cent hoeft te kosten want de Autoveiling is namelijk geheel gratis. Je hebt daarmee tevens een landelijk bereik, en daarentegen weten autobedrijven ook precies wat ze van een auto moeten en kunnen verwachten. Mocht er schade of gebreken, dan zijn autobedrijven ook in staat om deze eenvoudig te herstellen kosten waardoor je weer meer geld voor jouw auto terug kunnen teruggeven.

Ook een kapotte auto verkopen is dus zeer eenvoudig via de veiling, en dat hoef je zeker niet te proberen via een zoekertje want je zult teleurgesteld raken.

 

De auto inruilen

De derde optie die je hebt is je auto inruilen bij een garagist. Nu zal iedere garagist je een ander voorstel doen, en mocht je deze optie overwegen dan is het slim om bij meerdere garagisten langs te gaan om te kijken wie het hoogste bod op jouw auto doet. Ook hierin zul je merken dat de biedingen sterk kunnen verschillen, en dat dat vaak ook afhangt van wat je terug koopt. Het is zeker niet onverstandig om sowieso je auto eens aan te melden bij een autoveiling aangezien het toch niets kost.

 

Geplaatst in Auto.

Een grote kans van slagen bij 123 Theorie

Droom jij over je eigen auto? Vandaag kun je de eerste stap zetten! Kies voor autotheorie in 1 dag bij 123 Theorie. Alles begint met het theorie-examen. Dit moet je doen bij een officiële CBR-locatie. Het examen is verplicht, want pas als je het theoriecertificaat in je bezit hebt mag je autorijlessen nemen.

Tijdens het autotheorie-examen laat je zien dat je verschillende soorten gevaar om en rond wegen kunt herkennen en dat je op de hoogt bent van de verkeersregels. Verder toon je verkeersinzicht. Veel jongeren zien ertegenop om dit examen te doen. Ze verwachten dat ze veel en hard moeten studeren. Sommigen worden bij de gedachte eraan al nerveus. Laat ons je vertellen dat dit absoluut niet nodig is. 

Als je kiest voor 123 Theorie:

· krijg je les en doe je examen op één en dezelfde dag;

· komen er geen boeken aan te pas;

· is er geen huiswerk en

· slaag je gewoon in 1 keer!

De opzet van het lesprogramma blijkt uitermate effectief en efficiënt. Slimme docenten leggen de regels uit, lichten de borden toe en geven je handige ezelsbruggetjes.

Dagcursus autotheorie

Bij de dagcursus theorie van 123 Theorie blijkt het steeds weer: veel leerlingen hebben baat bij het oefenen met examenvragen. Dit is precies het soort vragen dat je ’s middags op het examen krijgt. Een belangrijk verschil tussen 123 Theorie en andere opleidingsinstituten is dat meiden en jongens met ADHD, dyslexie, faalangst en taalproblemen een even grote kans van slagen hebben.

De opleiders hebben jarenlange ervaring en weten wat nodig is om relaxed te blijven, het beste uit jezelf te halen en het examen te halen. Als je enthousiast bent over 123 Theorie, kun je online kijken wanneer er een opleidings-dag is bij jou in de buurt.

Zodra je je opgegeven hebt, ontvang je een bevestiging met belangrijke, aanvullende gegevens. Heb je nog een vraag? Die kun je via verschillende kanalen stellen. Bel met 085 0606 1230, app naar 0629 99 99 62 of stuur een mail aan info@123-theorie.nl. Een bericht posten op Facebook en / of Instagram kan natuurlijk ook.

https://www.123-theorie.nl/

Een vrachtwagen wassen met Truckwash 1

Bij Truckwash 1 kan je een vrachtwagen wassen in de professionele Truckwash gelegen te Roosendaal en Rilland, maar je kan ook dit natuurlijk ook zelf doen. In de webshop van Truckwash 1 vind je verschillende hoge kwaliteit producten die het mogelijk maken om thuis of op werk het vrachtwagen onderhoud mogelijk te maken. Een vrachtwagen wordt vaak gezien als een visitekaartje van het bedrijf en daarom dient een vrachtwagen er altijd goed uit te zien. Maar dit is niet het enige voordeel. Met regelmatig onderhoud verleng je ook de levensduur van de truck.

Verschillende middelen voor het onderhoud van je wagen

Voor het onderhoud heb je specifieke reinigingsmiddelen, poetsmiddelen- en materialen, shampoos en geurmiddelen. Die categorieën zijn weer onder te verdelen in bijvoorbeeld velgenreinigers, borstels en dashboardreinigers. Zo is er voor elk oppervlak en onderdeel van de wagen wel een passend middel. In de webshop van Truckwash 1 vind je alle middelen die je nodig hebt om je wagen weer helemaal als nieuw te maken. Natuurlijk van enkel en alleen A-merken. Zo vind je er onder andere de volgende merken terug:

-Alcoa

-Great Lion

-Poppy Grace Mate

-Rilsan

-Smartwax

-TrukWizard

-Vikan

-White Diamond

Luchtverfrissers

Luchtverfrissers zijn ideaal voor elke wagen. Ze maskeren vervelende geuren. Een luchtverfrisser voor de auto of een ander type voertuig kopen kan je bij Truckwash 1 doen van de merken Great Lion en Grace Mate Poppy. Het zijn hoge kwaliteit luchtverfrissers die wel tot enkele maanden kunnen blijven hangen. Ze doen het extra goed als je van te voren het interieur goed reinigt. Dit kan je als volgt doen:

-Haal het voertuig helemaal leeg.

-Stofzuig het voertuig grondig.

-Maak de automatten goed schoon en klop deze uit.

-Reinig alle ramen.

-Reinig het interieur en vergeet de bekleding niet.

-Vervang het interieurfilter.

https://www.truckwash1.nl/

Auto leasen geeft voordeel

Een auto kopen is niet altijd voor iedereen weggelegd. Je zult toch een flinke investering moeten doen om de aankoopprijs mogelijk te kunnen maken en dan ben je er vaak nog niet. Ook het onderhoud van de auto kost geld. Vaak kun je hier een groot deel zelf nog aan doen om te voorkomen dat uitgebreidere reparaties op een later moment nodig zullen blijken. Ook hier betaal je immers flink extra voor en het moet allemaal maar op te brengen zijn. Gelukkig betekent dit niet dat je geen auto meer kunt rijden. Er bestaat immers de mogelijkheid tot het huren of leasen van een auto.

Financiële voordelen leaseauto

Zoals eerder al vermeld, kost het flink wat om eigenaar van een auto te zijn. Bij het leasen van een auto hoef je minder verantwoordelijkheden te dragen en hoef je financieel niet voor alle kosten op te draaien. Je betaalt slechts een bepaald bedrag per maand en dit blijft ongewijzigd. Er zijn hierdoor geen aanvullende kosten meer te verwachten, waardoor je precies weet waar je op kunt rekenen. Vaak zitten kosten voor onderhoud en reparaties al bij de huurprijs inbegrepen en vallen mogelijke kosten die hierbuiten vallen, voor rekening van de leasemaatschappij. Ook ben je gelijk door de huurprijs verzekerd.

Gelijk leverbaar uit voorraad, zakelijk leasen

Doordat een voorraad auto leasen vaak tot de mogelijkheden bestaat, hoef je minder lang op een auto te wachten. Nadat de aanvraag voor een leaseauto is verwerkt, zal gelijk bekeken worden of de auto naar keuze op voorraad staat of dat deze nog uit de fabriek moet komen. Veelal is een voorraad auto leasen mogelijk, omdat auto’s van alle merken vaak met meerdere auto’s tegelijk worden opgekocht. De auto’s zijn dan al gemaakt en staan ergens opgeslagen om te worden verhuurd. Je krijgt zo goede kwaliteit, een snelle levering en een vaste maandprijs.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Track and trace systeem kopen, hoe gaat dat in zijn werk?

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een track and trace systeem, maar heeft u hiervoor nog geen geschikt bedrijf gevonden? Niet getreurd, want wij zijn namelijk uw partner op het gebied van het leveren van een track and trace systeem voor auto’s van de zaak. Eigenlijk is het een beetje hetzelfde als een kastje die normaalgesproken in een vrachtwagen zit, omdat er gewoon precies kan worden bijgehouden waar de auto’s zich bevinden en welke route ze rijden. Er kan zelfs worden gemeten of ze te hard hebben gereden en hoe zuinig ze rijden. En dat allemaal aan de hand van een simpel track and trace systeem. U krijgt bij het track and trace systeem een speciale app waarbij u een overzichtelijke kaart krijgt, zodat u op elk moment van de dag kan zien waar de voertuigen van uw bedrijf zich bevinden. Op deze manier kunt u niet alleen brandstof besparen, maar voorkomt u ook discussies met klanten over de gereden routes. U heeft grip op uw buitendienst, daar waar u dat eerder niet had.

 

Nu horen we u al denken, hoe gaat een track and trace systeem besparen op brandstof? Nou, dat is eigenlijk heel erg simpel als je er goed over nadenkt. Het rijgedrag van uw werknemers is namelijk makkelijk en snel in de gaten te houden en op deze manier voorkomt u dat er privéritjes worden gemaakt, zonder dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Daarnaast is het ook verboden om privé te rijden met een zakelijke auto (boven de 500 km) en zou je daarvoor ook bijtelling moeten gaan betalen. Ook kunt u de medewerkers aanspreken op hun rijgedrag, indien er bijvoorbeeld dingen zijn die vaker in het verkeer voorkomen. Wil jij meer weten over ons track and trace systeem? Kijk hiervoor dan gerust even bij ons op de website.Geplaatst in Auto.

Een betrouwbare bestelwagen leasen

Een goede, hoogwaardige en betrouwbare bestelwagen leasen is tegenwoordig niet zo lastig meer. We leven in een tijd vol techniek, innovatie en optimalisatie. Hierdoor zijn er eigenlijk geen voertuigen van slechte kwaliteit meer te vinden. Je kiest dus altijd voor een goede bestelwagen die je nieuw kunt gaan rijden door te gaan leasen. In de meeste gevallen kun je de bestelwagen na afloop van het contract weer omruilen voor een nieuwe bestelwagen, waardoor je altijd nieuw kunt blijven rijden als je dit zou willen.

De keuze is wel belangrijk

Er zijn dan geen slechte voertuigen meer, maar dit betekent natuurlijk niet dat je geen aandacht hoeft te besteden aan het maken van een keuze. Je wilt immers wel dat de bestelwagen goed past bij je bedrijf en het doeleinde waarvoor het wordt ingezet. Zo kun je alle kanten op met Peugeot Expert lease bijvoorbeeld. Er zijn veel verschillende varianten van dit voertuig beschikbaar voor lease, van uitvoeringen voor negen personen maximaal tot uitvoeringen met een extra lange laadruimte en een enkele cabine. Natuurlijk zijn er ook nog veel andere merken en modellen bestelwagens te leasen. Wil je een bestelwagen leasen, dan kun je altijd opties vinden die goed aansluiten bij je wensen en eisen.

Welke leasevorm kies je?

Voor particulieren die willen leasen zijn er geen mogelijkheden. Er is niets anders dan private lease. Voor bedrijven is dit anders. Er is financial lease, operational lease en bijvoorbeeld short lease. Het is belangrijk om de juiste leasevorm te kiezen, in combinatie met de gewenste looptijd. Niet iedere leasemaatschappij biedt hier meerdere mogelijkheden in, dus als je specifieke wensen hebt, dan is het goed om op zoek te gaan naar leasebedrijven die je de gewenste mogelijkheden kunnen bieden. Je kunt vervolgens tarieven vergelijken om het beste leasecontract af te sluiten.

https://www.bestelwagenleasen.nu

Waarom zakelijk een bus leasen?

Bus leasen wordt steeds gewoner in de huidige maatschappij. Je kunt een bus leasen voor je bedrijf om zorgeloos nieuw te kunnen rijden tegen een vaste maandprijs. Er zijn veel redenen te noemen om te kiezen voor het leasen van een bedrijfswagen, zoals een bus met een ruime laadbak. Zo heb je niets te maken met kosten voor afschrijving en je hoeft geen grote uitgave te doen om nieuw te kunnen rijden. Je hebt de volledige controle over de uitgaven aan de auto, want alle kosten zijn bij je maandbedrag inbegrepen. Je betaalt wel zelf je brandstof, maar de kosten voor bijvoorbeeld wegenbelasting, verzekering, onderhoud en reparaties zijn al in het maandbedrag ingecalculeerd.

Wat voor bedrijfsbussen kan ik leasen?

Je kunt veel verschillende bedrijfsbussen leasen. Het aanbod bedrijfswagens wordt steeds groter bij de meeste leasemaatschappijen, waardoor de keuze steeds breder wordt. Hierdoor kun je echt volledig uitgaan van wat jij nodig hebt voor de zaak. Wil jij bijvoorbeeld extra mensen kunnen vervoeren, bijvoorbeeld omdat een groep personeel op locatie werkt? Dan kun je je keuze hierop baseren. Heb je juist een bus nodig met veel laadruimte voor al je goederen of bijvoorbeeld om je gereedschappen veilig te kunnen vervoeren? Dan zijn er ook meer dan voldoende opties. Je kunt bijvoorbeeld een Volkswagen Transporter leasen.

Een grote keuze aan bedrijfsbussen

Veel automerken leveren bedrijfsbussen in verschillende modellen. Deze modellen zijn vaak ook weer leverbaar in verschillende uitvoeringen of diverse klassen. Hierdoor ontstaat er een veelzijdige keuze aan bedrijfsbussen. Je kunt het best eerst een keuze maken voor een bepaald merk en model, zodat je daarna kunt kijken welke leasemaatschappijen deze bus kunnen aanbieden in een leasevorm die goed bij je past. Je kunt vervolgens bekijken welke tarieven er door de betreffende leasebedrijven worden gehanteerd, zodat je makkelijk kiest voor de meest goedkope optie

https://www.busleasen.com

Een bestelauto leasen tegen een scherpe prijs

Een bestelauto leasen kan tegenwoordig bij eindeloos veel leasebedrijven. Dit is goed voor ondernemers, want dit betekent dat er ook veel variatie in prijzen is. De prijzen voor het leasen van een bestelauto zijn niet vastgelegd, waardoor iedere leaseonderneming zelf mag bepalen hoe hoog of hoe laag de leasetarieven liggen. Hierdoor zijn er vaak grote verschillen te vinden in de leaseprijzen. Je kunt dan ook makkelijk zoeken naar de bestelwagens die te leasen zijn tegen de scherpste leaseprijs. Zo ben je over het algemeen heel voordelig uit wanneer je gaat voor Peugeot Partner lease met een contract voor minimaal twee jaar.

Short lease is vaak duurder

Er zijn voor bedrijven meerdere soorten leasecontracten. Je kunt bijvoorbeeld leasen met operational lease, maar voor korte periode is er ook short lease. Dit zijn slechts twee opties, want er zijn meer mogelijkheden. Je kunt ook uit meerdere varianten kiezen wanneer je wilt gaan voor Peugeot Partner lease. Hierbij is het goed om er rekening mee te houden dat de prijs voor het leasen van deze bestelauto vaan hoger worden naar mate de leaseperiode korter wordt. Op maandbasis ben je met operational lease dan ook goedkoper uit dan met short lease. De leaseperiode moet natuurlijk vooral goed bij je passen, maar als je voor lange tijd een goede bedrijfsauto nodig hebt, dan is het voordeliger om een langlopend contract af te sluiten dan meerdere short lease contracten achter elkaar.

Diverse kosten zijn inbegrepen

Niet alleen bij de Peugeot Partner lease, maar bij het leasen van de meest uiteenlopende bedrijfs- en bestelauto’s zijn veel kosten bij de maandprijs inbegrepen. Je kunt hierbij denken aan de kosten voor wegenbelasting en natuurlijk voor de autoverzekering. Ook reparaties en onderhoud worden door de leaseonderneming vergoed, maar je hebt vaak wel te maken met een eigen risico. Ook dit is een aandachtspunt als je een bestelauto wilt leasen.

https://www.bestelautoleasen.com

Wat je moet weten over zakelijk leasen voor zzp’ers

Als je zzp’er bent dan lopen zakelijk en privé vaak door elkaar heen. Je leeft immers zelf van het geld dat je als zelfstandige verdient. Dan wil het wel eens gebeuren dat je het overzicht kwijtraakt. Dit kan vervelende consequenties hebben. Zakelijk leasen zzp is een leuke optie om een bedrijfsauto te kunnen rijden. Maar houd wel in de gaten dat de kosten wel betaald moeten worden. Een contract voor zakelijke lease wordt niet geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Je kunt zo’n contract dus ook afsluiten als je privé schulden hebt. Maar alles moet uiteindelijk natuurlijk wel worden betaald. Dit kan op grote problemen stuiten als je te hoge financiële verplichtingen aangaat.

Tussentijds je contract opzeggen is niet handig

Als je hebt gekozen voor de Dacia Dokker lease dan is het niet verstandig om tussentijds het contract op te zeggen omdat je het niet meer kunt betalen. Dan ben je namelijk hoge boetes verschuldigd. Het is dus belangrijk om vooraf goed te bekijken of je het maandelijkse leasebedrag voor langere tijd kunt opbrengen. Natuurlijk kun je te maken krijgen met onverwachte omstandigheden zoals ziekte of terugloop van opdrachten of omzet. Maar als alles goed loopt moet je het leasebedrag per maand gewoon kunnen betalen zonder problemen. Als dat niet zo is dan is het beter om geen auto te leasen of een goedkoper model te kiezen met lagere maandlasten.

De kosten staan vast

Het grote voordeel is wel dat de kosten voor langere tijd vast staan. Je weet waar je aan toe bent en de kosten veranderen niet meer. Je hoeft geen dure reparaties te betalen en je hebt geen extra kosten als er onderhoud moet worden gedaan aan de auto. Het maandbedrag kun je voor de gehele leaseperiode alvast in de administratie opnemen als vaste kosten voor de duur van het leasecontract.

https://www.zakelijkleasenzzp.nl

Waarom je vandaag moet kiezen voor de Mercedes Vito

Mercedes is een automerk dat bij velen tot de verbeelding spreekt. Veel mensen dromen ervan om in een bedrijfswagen van Mercedes te kunnen rijden. Maar de aanschafkosten zijn soms een belemmering. Want aan Duitse degelijkheid hangt natuurlijk een prijskaartje. En dat prijskaartje is voor velen een belemmering. Maar blijven dromen hoeft niet. Als je zzp’er bent en je wilt graag in zo’n stoere Vito rondrijden dan kies je voor auto leasen zzp en dan kan het vaak wel. Een grote investering ineens is dan immers niet nodig.

Investeer in de toekomst van je bedrijf Als je wilt investeren in je bedrijf en in de toekomst daarvan, dan is een goede en degelijke bedrijfsauto een absolute must. Kies daarom voor Mercedes Vito lease en je weet zeker dat je goed zit. Je krijgt een bedrijfsauto tot je beschikking waar je op kunt vertrouwen en waarmee je met een gerust hart op pad kunt gaan. Ook als je jaarlijks vele tienduizenden kilometers rijdt zal deze trouwe vriend je niet snel in de steek laten. Het enige wat hij nodig heeft is met enige regelmaat een goede onderhoudsbeurt. Maar de kosten daarvan zijn inbegrepen in de leaseprijs. Je hoeft hier dus niet extra voor te reserveren.

Maak een succes van je onderneming Je maakt eenvoudig een succes van je onderneming door je te presenteren in een mooie en degelijke bedrijfsauto. Hier vervoer je ook je materialen en gereedschappen op een veilige manier in. Dat is ook een pluspunt van een goede bedrijfsauto. En daarin voorziet de Mercedes Vito zeker. Daarom is dit ook een zeer populaire auto om te leasen door bedrijven. Zelfs sommige particulieren vallen voor deze charmante auto. Er zijn immers mensen die regelmatig veel te vervoeren hebben en dan kun je ook als privé persoon ervoor kiezen om in een Mercedes Vito te gaan rijden.

https://www.autoleasenzzp.nl