Altijd verzekerd van een divers aanbod horeca kleding

Segers is een familiebedrijf dat al jaren teruggaat. Sinds 1943 is dit bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van functionele, nette en stijlvolle bedrijfskleding. Een ruime collectie kwaliteitskleding, dat is wat u kunt verwachten. De horeca, hotels en de zorg. Voor tal van sectoren is de bedrijfskleding, zoals horeca kleding geschikt. En wat uw wensen ook zijn, u bent verzekerd van een divers aanbod. Ga voor een eigentijdse uitstraling met een lederen horeca schort, voor een chique uitstraling met een kostuum of kies voor een marine-wit gestreepte sloof voor uw beachclub. Bekijk het aanbod in de webshop, of plan een afspraak met het team van Segers in de showroom in.

Doe inspiratie in het online magazine voor uw horeca kleding op

Heeft u een eigen onderneming? Doe dan inspiratie op in het online magazine van Segers en bekijk de kledingcollecties. De kleding zorgt er niet voor dat iedereen opeens toptalenten worden. Maar toptalenten zoals topchefs werken wel in de collecties van Segers. Van de bediening tot aan kelners en van bartenders tot aan chef-koks. De horeca kleding is volledig in overeenstemming met elkaar. En naast dat de horeca kleding, zoals een horeca schort, er onwijs stijlvol uitziet, is de hoge kwaliteit, het design, functionaliteit en comfort minstens zo belangrijk. Bekijk een kleine selectie van de collectie in het online magazine, het volledige aanbod online of bezoek de showroom in Breda voor persoonlijk advies.

Mode met functie wordt gecombineerd in de horeca kleding

Horeca kleding hoeft zeker niet standaard te zijn. Uw personeel mag gezien worden met de stijlvolle kleding van de specialist. Kies daarom uit de gevarieerde collectie van Segers. Bij dit Scandinavische merk wordt mode met functie op een slimme manier gecombineerd. De klassieke, tijdloze varianten raken nooit uit de mode en gaan jarenlang mee door de lange levensduur. Vanuit het hoofdkantoor in Borås worden de collecties ontworpen en in eigen fabrieken geproduceerd. Van de eerste steek tot aan het eindproduct, gedurende het gehele proces is er volledige controle. En deze controle merkt u, als u de horeca kleding van geweldige kwaliteit, zoals een horeca schort, draagt.