De eerste pagina
Image default
Woning en Tuin

Altijd een tegelhandel in uw buurt

Hoe eenvoudig zou het zijn mocht er één grote tegelhandel bestaan waar je alle tegels voor iedere ruimte in je huis kunt vinden? We hebben goed nieuws, want zo’n winkel bestaat al gewoon! Tegeloutlet is een gespecialiseerd tegelhandel waar je alle soorten tegels onder één dak vindt. “Dat zal vast wel weer ver rijden zijn”, denk je? Toch niet, want deze tegelhandel heeft maar liefst vijf vestigingen verspreid over Vlaanderen, waardoor je altijd een winkel in je buurt vindt. Tegels zijn al decennialang geliefd door inwoners van België. Hun multifunctionele en makkelijk onderhoudbare karakter, zit daar zeker voor iets tussen.  Je kunt tegels in iedere ruimte – ja, echt iedere ruimte – gebruiken.

Het ultieme schoonmaakgemak

Tegels voor je keuken kopen is vast en zeker een goed plan. Het is belangrijk dat de keuken functioneel wordt ingericht. Ook naar onderhoud toe, wil je niet elke dag je behang of je houten wand hoeven schrobben omdat er voedselvlekken op staan. Met een tegel, maak je in slechts enkele minuten alle vieze vlekken van de muur. Schrob ze met een natte doek geniet in geen tijd van een brandschone keuken. Ze kunnen niet alleen op de muur worden aangebracht, til bijvoorbeeld ook je aanrecht of je gootsteen naar een hoger niveau met een mooie tegel. Bij bovengenoemde tegelhandel vind je naast binnentegels ook schitterende exemplaren voor buiten. Ga voor een terras in keramische tegels met een industriële look, of kies voor een tegel die als twee druppels water lijkt op hout. Het grote voordelen aan keramische tegels met een houtlook, is dat ze heel wat makkelijker te onderhouden zijn dan echte houten planken.

Richt elke kamer in naar smaak

Tegels van Tegeloutlet laten je toe om je wildste fantasieën tot leven te laten komen. Je kan werkelijk alle kanten uit met tegels. Een tegel met natuursteenimitatie zorgt voor een luxueuze look in je badkamer. Leg ze op de vloer of betegel de muren ermee, of laat ze volledig doorlopen van de vloer tot het plafond. Zie je het liever iets neutraler? Dan heeft Tegeloutlet honderden tegelsoorten waaruit je kunt kiezen. Je merkt het, bij deze tegelhandel vindt iedereen iets naar zijn zin!