De eerste pagina
Image default
Gezondheid

Accepteren van je leeftijd

Ouder worden is nog steeds een taboe. Het is zoals andere taboes heel normaal en iedereen doet het, maar toch wordt er niet graag over gesproken. Ouder worden heeft namelijk heel wat voeten in de aarde. Je lichaam takelt snel af en heeft steeds meer aandacht en zorg nodig. Ook kun je niet meer zo gemakkelijk en snel de dingen doen zoals je ze gewend bent. Het heeft eigenlijk helemaal geen reden om een taboe te zijn. Je hoeft je namelijk totaal niet te schamen voor het feit dat je ouder wordt, aangezien iedereen het een keer onder ogen moet zien. Oud worden is iets wat we graag allemaal willen, maar liever zonder de kwaaltjes en zorgen.

Het is een reden dat we niet ouder willen worden, de eindeloze stroom aan reclame die we elke dag zien. We willen mooi zijn, zoals de mannen en vrouwen van de reclame. De reclames laten ons slecht, dom en onverzorgd uitzien. Het is gewoon een feit dat die mensen mooier gemaakt zijn dan ze werkelijk zijn. Je bent zo gelukkig als je eigen beeld. Je kunt namelijk tevreden zijn met jezelf, dan maakt het niet zoveel uit wat de rest van de mensen denken. Dan maakt het ook niet uit wat de reclame tegen je zegt.

Jezelf accepteren is het belangrijkste voor ouder worden. Dan kun je namelijk in rust met alle kwaaltjes en pijntjes om gaan. Het is algemeen bekend dat je wat minder goed op kunt komen en wat minder snel kunt lopen als oudere. Maar weet je ook dat je lichaam veel meer vitaminen nodig heeft? En je bloedvaten schoon houden wordt ook opeens een actueel probleem. Mocht je bang zijn voor deze problemen kun je alvast beginnen met voedingssupplementen bestellen. Je vitaminewaarden op peil houden is niet alleen belangrijk, ook gezond.

http://oligo-pharma.nl